Askerlerimize kavuştuk...yarenliğe devam!!!

Tamam bebişimm aynen öyle yapıcam artık ;) Senn neler yapıyorsun bakim gelinliğin tamamen bittimiiii :KK66:

Hayırlısı be nilümm yokk yokk kimse yok olmasındaa hiç bişey istemiyorum sadece kafamı dinlemek istiyorumm uzunnnn birr süreee ;)
Aynen aynen gittikce bende beğenmeye başladım kk'yı bak alımtıyıda düzelmişler en çok buna sevindimm :KK66: :KK66:

Anamm anamm kimlerr burdaymışşş bende uzak kalmıştım uzun bir süre ama geldim bende :KK66: Senn nişanlanıyormusun tatlım ay çok sevindimm Allahım mutluluğunu arttırsınn inşallahh. inşallahh artık o gülen yüzün hiç solmazz :KK66:
Haklısın canım dinlen biraz, insanın ruhu da yoruluyor. Biraz kendinle kal... Eninde sonunda illa ki biri girecek hayatına. Yalnızlık Allaha mahsus, Rabbim kimseyi ıssız sessiz bırakmasın...

Haklısın canım dinlen biraz, insanın ruhu da yoruluyor. Biraz kendinle kal... Eninde sonunda illa ki biri girecek hayatına. Yalnızlık Allaha mahsus, Rabbim kimseyi ıssız sessiz bırakmasın...
Öyle Nilümmm Herşeyin hayırlısı.. Yalnızlık gerçekten zorr Allah kimseyi yalnız bırakmasın..

Senn napıyorsunn ne zaman düşünüyorsunuzz tanışma nişan vs gibi şeylerii ?

bizim ilk zamanlarda bu konuda sorunlarımız olmuştu ama şükür geçti o sıkıntılı günler :) ayy ne güzeldir yaa utanmadan sıkılmadan yanında rahat rahat oturmak elini tutabilmek... Sen böyle deyince hevesleniverdim bak :D bulursunuz inşallah da kendisi bulamıyor mu canım ya??? Aracı olmak zordur...

Sukur kuzum sukur. Yaa sirf boyle icibe oturmasin diye vericez seni enisteye :) Kuzum konusamiyor o yuzden sikintimiz var. Anlatmistim ya nilum..

Oyy kuzuuummmmm baba evinde Son günlerin mi senin :'(

Aynen Nilüm yaaa :( odam bomboş kalıyor gitgide görsen, içimize oturmaya başladı yavaş yavaş, konu açmamaya çalışıyoruz ama koyuyor artık laylaylom değilim yani.. Allah sabrını da veriyor tabi, babam dün diyor ya, Allah diyor insanın içine sevincini de veriyor ki dayanabiliyorsun, kızımı gelin ediyorum sonuçta dyor, yoksa nasıl göndereyim ben seni diyor... nasıl da hüüznlendm bak gene :'(

Aynen Nilüm yaaa :( odam bomboş kalıyor gitgide görsen, içimize oturmaya başladı yavaş yavaş, konu açmamaya çalışıyoruz ama koyuyor artık laylaylom değilim yani.. Allah sabrını da veriyor tabi, babam dün diyor ya, Allah diyor insanın içine sevincini de veriyor ki dayanabiliyorsun, kızımı gelin ediyorum sonuçta dyor, yoksa nasıl göndereyim ben seni diyor... nasıl da hüüznlendm bak gene :'(

Canım benim kıyamam sana çok zor birşeyy hem senin için hem ailen için ,helede şehir dışına gelin gittiğin için daha da zorr.. Hem gülüp hem ağlicaksınız.. Hele ailen için nasıl zor olucak ev bomboş kalıyor yokluk o kadarr fark ediliyorkii anlatamam..
Bende ablamda çok kötü oldum halada yokluğunu çok hissediyorum.Evde ben olmama rağmen ailemde çok hissediyor..
Ama mutluluğaa, yuva kurmaya gidiyorsun hiloşum.. Sevdiğin adama, Çocuklarının babası olacak adama güzel bir eş olmaya gidiyorsun.. Bundan güzelde bir duygu olamaz.. :nazar::KK60:

Canım benim kıyamam sana çok zor birşeyy hem senin için hem ailen için ,helede şehir dışına gelin gittiğin için daha da zorr.. Hem gülüp hem ağlicaksınız.. Hele ailen için nasıl zor olucak ev bomboş kalıyor yokluk o kadarr fark ediliyorkii anlatamam..
Bende ablamda çok kötü oldum halada yokluğunu çok hissediyorum.Evde ben olmama rağmen ailemde çok hissediyor..
Ama mutluluğaa, yuva kurmaya gidiyorsun hiloşum.. Sevdiğin adama, Çocuklarının babası olacak adama güzel bir eş olmaya gidiyorsun.. Bundan güzelde bir duygu olamaz.. :nazar::KK60:

Aynen oyle be Ebrusum yaa arada gozler doluyor, bu sefer Antalyaya gelirken cidden farkli farkli duygularla geldim.. Hem canmdan cok sevdigim esim ins mutlu bir yuva kuracaz bir yanda cigerimin bir yarisi ailem gercekten cok zor ... Ama annemlere dicem aglicaksak kina gecesinde iyce aglayalm evden salona cikarken ben bi baslarsam duramam sanirm makyaj falan da yalan olur :( Alla ins evlerimzden huzuru sagligi eksik etmesn de gider gelir gorusurz napalm...

Kizlarrr nerelerdesinizz :)) nen yine Antalyadayimm... Esyalarim geliyor yavas yavass dun salon ve yemek takimi geldi bir de mutfak masasi bugun de insallah digerleri gelecek.. Sonra nufusta baroda biraz isim var, dugun salonuyla gorusmem lazm, kuaforde provam var oyle gececek bu hafta daaa zaman cok azaldi heyecan basiyorrr...

Haftasonu bi arkadasimizin dugunu vardi hem cok eglendik Zaferimle hem de heveslendik, her seyi inceluyorz falan :) bizim arkadas damatti surati hep asikti Zafer diyo ben boyle dursam sen bana sinir olur gidersn :D ben de iyi de dedim boyle bi gunde asik surat hic olur mu gulecez eglenecez oynayacaz yaniii ;)) opucukler size kizlarrr sizde ne var ne yokk???

Öyle Nilümmm Herşeyin hayırlısı.. Yalnızlık gerçekten zorr Allah kimseyi yalnız bırakmasın..

Senn napıyorsunn ne zaman düşünüyorsunuzz tanışma nişan vs gibi şeylerii ?
Amin kuzucum... Söz nişan tamamen atamaya bağlı canım atanmadan istemiyorum atanırsam da şubatta olur bi aksilik çıkmaza. Onlara kalsa kurbanda gelecekler ama ben istemiyorum onlar da anlayışla karşıladılar... Ablanın evliliği nasıl gidiyor teyze olmadın mı henüz:-? :)

Sukur kuzum sukur. Yaa sirf boyle icibe oturmasin diye vericez seni enisteye :) Kuzum konusamiyor o yuzden sikintimiz var. Anlatmistim ya nilum..
:) deli kız... Doğru ya söyemiştin aslında ona kendi gibi halinden anlayacak bir kişi bulmak lazım. Kim olursa olsun vicdanlı ve sabırlı biri olmalı bir de. Allah yardımcısı olsun :)

Aynen Nilüm yaaa :KK43: odam bomboş kalıyor gitgide görsen, içimize oturmaya başladı yavaş yavaş, konu açmamaya çalışıyoruz ama koyuyor artık laylaylom değilim yani.. Allah sabrını da veriyor tabi, babam dün diyor ya, Allah diyor insanın içine sevincini de veriyor ki dayanabiliyorsun, kızımı gelin ediyorum sonuçta dyor, yoksa nasıl göndereyim ben seni diyor... nasıl da hüüznlendm bak gene :'(
Çok zor ya hani derler ya bir evin bir kızı diye sizde de aynen öyle oldu. Bir de çabuk ayrılıyorsun aslında ailenden. Belki bi 28 30 yaşına gelmiş kızını evlendirmek daha kolaydır anne babaya göre. Ama sevdiğin seni seven sana değer veren biriyle evlendiğini bilmek teselli ediyordur onları. Önce sevgiliye sonra aileye hasret yaşıyoruz resmen. Amaaannn neyse canım uçağa binince bi saat sık sık gider gelirsiniz artık :)

Kizlarrr nerelerdesinizz :)) nen yine Antalyadayimm... Esyalarim geliyor yavas yavass dun salon ve yemek takimi geldi bir de mutfak masasi bugun de insallah digerleri gelecek.. Sonra nufusta baroda biraz isim var, dugun salonuyla gorusmem lazm, kuaforde provam var oyle gececek bu hafta daaa zaman cok azaldi heyecan basiyorrr...

Haftasonu bi arkadasimizin dugunu vardi hem cok eglendik Zaferimle hem de heveslendik, her seyi inceluyorz falan :) bizim arkadas damatti surati hep asikti Zafer diyo ben boyle dursam sen bana sinir olur gidersn :D ben de iyi de dedim boyle bi gunde asik surat hic olur mu gulecez eglenecez oynayacaz yaniii :KK66:) opucukler size kizlarrr sizde ne var ne yokk???
Yoğunluk Son Sürat devam ediyor desene hiloşum. Kolaylıklar diliyorum... Baroda ne işin var kuzum iş için mi??? Eşyaların gelmesi de çok heyecanlı ya çok zevkli evi yerleştirmek döşemek. Damat gerilmiştir kalabalıkta belki erkeklerin yapısını biliyoruz artık az çok ama zafer eminim mutluluktan uçacak o gün :-)

Çok zor ya hani derler ya bir evin bir kızı diye sizde de aynen öyle oldu. Bir de çabuk ayrılıyorsun aslında ailenden. Belki bi 28 30 yaşına gelmiş kızını evlendirmek daha kolaydır anne babaya göre. Ama sevdiğin seni seven sana değer veren biriyle evlendiğini bilmek teselli ediyordur onları. Önce sevgiliye sonra aileye hasret yaşıyoruz resmen. Amaaannn neyse canım uçağa binince bi saat sık sık gider gelirsiniz artık :)

Aynen oyle canm ya valla birindne biri hep hasrete yeniliyor... Ama ilerde ins ailemi de tasiyacam Antalyaya hehe :)
Babam da oyle diyor ya zaten onu da bilmesek karai tarafa guvenmesek hic gonderemeyz...
Ama dedigin gibi bi saat artk yani sık sık gider geliriz Allahım izniyle... Nasip ya işte naparan yaş tanımıyor :)

Yoğunluk Son Sürat devam ediyor desene hiloşum. Kolaylıklar diliyorum... Baroda ne işin var kuzum iş için mi??? Eşyaların gelmesi de çok heyecanlı ya çok zevkli evi yerleştirmek döşemek. Damat gerilmiştir kalabalıkta belki erkeklerin yapısını biliyoruz artık az çok ama zafer eminim mutluluktan uçacak o gün :-)

Sagol Nilümm sagoll aminn
Baro kaydımı taşıyacam canm ondan ;)

Eşyalarn gelmesi güzel oldu gerçekten yaa keyiflii ;)

Nilüm alıntılarda ssorun var burdan devam ediyorum ;) eşyalar bugün biriyor temizlik diğer işler falan uğraşacam :) inş canm öyle gorunuyo Zafer de cok hevesli masallah :)

Aynen oyle be Ebrusum yaa arada gozler doluyor, bu sefer Antalyaya gelirken cidden farkli farkli duygularla geldim.. Hem canmdan cok sevdigim esim ins mutlu bir yuva kuracaz bir yanda cigerimin bir yarisi ailem gercekten cok zor ... Ama annemlere dicem aglicaksak kina gecesinde iyce aglayalm evden salona cikarken ben bi baslarsam duramam sanirm makyaj falan da yalan olur :KK43: Alla ins evlerimzden huzuru sagligi eksik etmesn de gider gelir gorusurz napalm...

Allahımm sabrını veriyor be kuşum sen kötü düşünme o duygular gerçekten çok farklı çok güzel şeyler doya doya hem ağla hem güll ;)
Dediğin gibi Allah sağlık sıhati versinde hep gelip gidersiniz canım benim sen moralini bozma evliliğin güzel yanlarını düşün ;) :) :)

Amin kuzucum... Söz nişan tamamen atamaya bağlı canım atanmadan istemiyorum atanırsam da şubatta olur bi aksilik çıkmaza. Onlara kalsa kurbanda gelecekler ama ben istemiyorum onlar da anlayışla karşıladılar... Ablanın evliliği nasıl gidiyor teyze olmadın mı henüz:-? :)

İnşallah atanırsın nilümm ya.. biran önce atandaa başlasın hayırlısıyla hazırlıklarr :KK68:
Gelsinlerr kurbanda nilüm tanışın söz olsun ciddiyeete binsin olaylar bişey olurmuki o_O
Ablamın evliliği Maşşallah güzell gidiyor bebeğim evleneli 2 ayı geçtii daha erkenmiş şimdilik istemiyorlaa keşke isteselerde bende biran önce teyzee olsammm

:KK46::KK46: :nazar::KK68::KK46:

Allahımm sabrını veriyor be kuşum sen kötü düşünme o duygular gerçekten çok farklı çok güzel şeyler doya doya hem ağla hem güll :KK66:
Dediğin gibi Allah sağlık sıhati versinde hep gelip gidersiniz canım benim sen moralini bozma evliliğin güzel yanlarını düşün :KK66: :) :)

Oyle canm ya bence de sabrini bermese hic birimiz dayanamazdik...
Sagol yavrum Amin insallahh guzel tesellilerin icin tesekkur ederm ;)
Ablan da insallah bir omir boyu mutlu huzurlu bi evlilik surer ;)

Back
X