Askerlerin ayrılıkları

Psikolojisini anlıyorum acaba yeniden mi gitsem yanına napsam diye düşünüyorum çünkü ciddiydik.
Yanına gitmek büyük bir adım olur bence açıkca konuş neden bu şekilde davranıyorsun ben üzülüyorum ve yıpranıyorum
Sevmıyorum diyorsun merak edip arıyosun sonra bir daha görüşmeyeceğiz diyorsun
Benimde duygularım var
Sevmıyorsan arkasında dur
Yok bize inancın varsa ama kafanı karıştıran başka düşüncelerin oluştuysa onları anlat beraber bir yol çizelim de

Ama ben düzeltmek istiyorum onu
Şu hayatta öğrendiğim birşey varsa oda şu; değişmek istemeyen hiç kimseyi değiştiremezsiniz.
Değiştircem derken kendinizi bağımlı yapabilirsiniz dikkat edin tüm enerjinizi kaptırırsınız bu kez hayattan nefret etmeye başlarsınız

Yanına gitmek büyük bir adım olur bence açıkca konuş neden bu şekilde davranıyorsun ben üzülüyorum ve yıpranıyorum
Sevmıyorum diyorsun merak edip arıyosun sonra bir daha görüşmeyeceğiz diyorsun
Benimde duygularım var
Sevmıyorsan arkasında dur
Yok bize inancın varsa ama kafanı karıştıran başka düşüncelerin oluştuysa onları anlat beraber bir yol çizelim de
Teşekkür ederim beni tam anlamıyla anladığın için gitmek istiyorum o Iğdırda ben erzurumdayim şuan okul için ama korkuyorum ya gelmezse diye biraz deli sonuçta. Ama her ne pahasına olursa olsun görmek de istiyorum konuşmak falan belki beni yeniden görünce aklı başına gelir. Çünkü giderken yanından ağlama bende yanına gelicem diyip göz yaşlarımı silmişti.

Şu hayatta öğrendiğim birşey varsa oda şu; değişmek istemeyen hiç kimseyi değiştiremezsiniz.
Değiştircem derken kendinizi bağımlı yapabilirsiniz dikkat edin tüm enerjinizi kaptırırsınız bu kez hayattan nefret etmeye başlarsınız
Haklısınız. Değiştirmek değil de psikolojisini düzeltmek istiyorum sadece. Çünkü onunla gelecek dusunduk.

Haklısınız. Değiştirmek değil de psikolojisini düzeltmek istiyorum sadece. Çünkü onunla gelecek dusunduk.
onda kalan parçalarınızı alın sevginizi saygınızı gelecek hayallerinizi daha sonra tüm iletişimi kesin.
Eğer gerçek bir sevgi varsa böyle gel git yaşamaz zaten ne burcu ne işi buna engel olmaz.
daha fazla alışıp bağlanmadan yol yakınken dönün şimdiden böyleyse ilerde daha çok üzülebilirsiniz. Bu vur kaç erkeklerde moda oldu galiba

onda kalan parçalarınızı alın sevginizi saygınızı gelecek hayallerinizi daha sonra tüm iletişimi kesin.
Eğer gerçek bir sevgi varsa böyle gel git yaşamaz zaten ne burcu ne işi buna engel olmaz.
daha fazla alışıp bağlanmadan yol yakınken dönün şimdiden böyleyse ilerde daha çok üzülebilirsiniz. Bu vur kaç erkeklerde moda oldu galiba
Onda kalan parçalarımı nasıl alıcam ki? Yüzyüze gelsek yakın olsak böyle yapamaz en azından bu kadarını. Kimseye bu kadar çok guvenmemistim.

Bu kadar olacağını bilseydim başından değiştirirdim de aşık etti vicdansız.

Çook güzel aşık eder, romeo'yu oynar cicim aylarında. Sıkılınca da karşısındaki kızla yoyo gibi oynar işte.

Askerliği psikolojisini bu derece etkilemez bence bu konularda. Kendi değerini bil ve ondan uzaklaş derim.

Hahahhhaaahhh benimki de uzman çavuş ve ikizler burcu. Tipik dengesizler işte ;)

Ama şu var ki senin ki ne istediğini bilmiyor.... gelgitler yaşıyor. Bence zamana bırak arama. Bakalım ne olacak.

Çook güzel aşık eder, romeo'yu oynar cicim aylarında. Sıkılınca da karşısındaki kızla yoyo gibi oynar işte.

Askerliği psikolojisini bu derece etkilemez bence bu konularda. Kendi değerini bil ve ondan uzaklaş derim.
Yanına gidip kafasını kırasım seni hiç sevmemiştim diyesim var. Bu kadarı olmaz.

Her asker de manyak diye bir sey yok. Hatta hic manyak askere denk gelmedim ben. Bence bu dengesizlik onun kişiliğine ait.

Hem 2 ayda kara sevdaya mı tutustun ablacim, sal gitsin işte

Hahahhhaaahhh benimki de uzman çavuş ve ikizler burcu. Tipik dengesizler işte :KK66:

Ama şu var ki senin ki ne istediğini bilmiyor.... gelgitler yaşıyor. Bence zamana bırak arama. Bakalım ne olacak.
Seninkinde durum ne peki? Allahım dayanılır gibi değil ama seviyorum işte. Ve gidip konuşmak istiyorum tabii beni görmek ister mi orasını bilmiyorum da neyin kafa karışıklığı bu dengesiz adam.

Onda kalan parçalarımı nasıl alıcam ki? Yüzyüze gelsek yakın olsak böyle yapamaz en azından bu kadarını. Kimseye bu kadar çok guvenmemistim.
Ama uzakta sizin durumunuzda olup ilişki yürüten var. Hatta evlenen nişanlanan var
Sizin için söylüyorum bunları daha fazla üzmesine izin vermeyin diye. Şöyle yapın içinizden gelen herşeyi öfkelenmesen söyleyin ama dürüst olun kaybetmekten korkup bazı şeyleri gizlemeyin baktınız yine aynı bu kez kesinlikle iletişimi kesin zaten kalan parçalarınızı almış olacaksınız hiç aramadan aramasını beklemeden kendi hayatınıza bakmanız lazım.
Zaman Zaman insanlar güven kırılması Yaşar yanlış bir kişiye güvenmiştr olabilirsiniz herşey tecrübe

Seninkinden durum ne peki? Allahım dayanılır gibi değil ama seviyorum işte. Ve gidip konuşmak istiyorum tabii beni görmek ister mi orasını bilmiyorum da neyin kafa karışıklığı bu dengesiz adam.
Ben evlendim. ;) ama tipik ikizler. 8 senedir her gün yeni bir huyuna şahit oluyorum. Ama sana diyeyim askerle evli olmak zor. Karakter de cabası. Mesleki zorluklar, tayinler, sinir stresler vs.

İyi düşün. Eşimi çok seviyorum. Alttan almasam kavgamız çok olur. Evine bana çocuklarına sorumlulukları çok iyi Allah için. Ama ameliyatla sinirlerini aldırmayı düşünüyorum ;)

Ama uzakta sizin durumunuzda olup ilişki yürüten var. Hatta evlenen nişanlanan var
Sizin için söylüyorum bunları daha fazla üzmesine izin vermeyin diye. Şöyle yapın içinizden gelen herşeyi öfkelenmesen söyleyin ama dürüst olun kaybetmekten korkup bazı şeyleri gizlemeyin baktınız yine aynı bu kez kesinlikle iletişimi kesin zaten kalan parçalarınızı almış olacaksınız hiç aramadan aramasını beklemeden kendi hayatınıza bakmanız lazım.
Zaman Zaman insanlar güven kırılması Yaşar yanlış bir kişiye güvenmiştr olabilirsiniz herşey tecrübe
Bir hafta öncesine kadar evlenme teklifini kabul etseydim şuan evliydik. Evlilik konusunda çok üstüme düştü. Ben iki sene bekleyelim okul bitince diyip durmustum. Arkadaşı konuşacak bakalım ona da soğudum istemiyorum falan derse bırakırım sanırım.

Back
X