Asker sevgilisi asker eşi olmak?

Of napacaksın askeri yav . Askerlerin biraz psikolojileri bozuktur doğal olarak .sonuçta adamlar ölüme gidiyorlar normal olamalari beklenemez . Can güvenlikleri yok , gecesi gündüzü yok vs... Biraz daha büyü o zaman kadar verirsin .

Bence kendisini konuya fazla kaptırmış. O yüzden robot gibi davranıyor olabilir..
Kasıntı insan..hiç sevmem.
Eğer senin yanında kasılıp duruyosa vallaha başta yaptığın ayrılma işini tekrar bi dene 😒 çekilmez…

1 yıllık asker eşi olarak yorum yapıyorum öncesinde de 3 sene sevgiliydik, çok severek aşık olarak evlendim hala çok seviyorum, ama çekilecek insan degiller hepsi aynımı dersen bence yüzde 90 böyle, öfke sorunu var agrasif sinirli, memnunda olmuyorlar o kadar maaş alıyorlar orduevlerinde nerdeyse bedava yararlanıyorlar lojmanda kalıyorlar ama sıfır memnununyet, mesela kalbini kırıyor o gün senin sonra pişman oluyor işten dolayı öyle davrandım diyor, geçmişe dönsem sevgili olmazdım ay çapkınlıkları var birde çünkü müthiş üniforma seven kadın var...
+100
Eniştem asker ayyynı bu mesajdaki gibi sinirli, memnuniyetsiz. Ablamı çok kırar ama sonra pişman olup özür diler ve işi bahane eder. Asker ama öyle silahlı falan da değil haa baya rahat ama işte öfke sorunu var.

Askerlerin yapısı hepsi aynı mı yapıları farklı geliyor donuk gibi robot gibi resmi olman gerekiyormuş gibi hemen agrasifleşiyo kızıyor konuşamıyoruz yeni mezun olacak okuldan diyor telefon yasak diye mezun olduktan sonra aynı mı olur hiç bilmiyorum igli göstermiyor zaman ayırmıyor diye ayrıldım sonra birkaç asker eşinin yazıdıklarını okudum geneli böyle mi diye çünkü daha önce böyle bir ilişkim olmadı boş nedenler olduğunu düşündüm geri barıştık
Yani mesleğiyle mi sevgilisin ki normalmiş sevmediğim huyları deyip barıştın?? Tavrı sana iyi gelmiyorsa asker de olsa maliyeci de olsa o öyle bir insandır. Üzülerek devam edeyim bari, asker olmak böyle bir şey demek neyin kafası anlamadım… evlendikten sonra fark etmiş olsan bir mantığı olur.

Askerlerin yapısı hepsi aynı mı yapıları farklı geliyor donuk gibi robot gibi resmi olman gerekiyormuş gibi hemen agrasifleşiyo kızıyor konuşamıyoruz yeni mezun olacak okuldan diyor telefon yasak diye mezun olduktan sonra aynı mı olur hiç bilmiyorum igli göstermiyor zaman ayırmıyor diye ayrıldım sonra birkaç asker eşinin yazıdıklarını okudum geneli böyle mi diye çünkü daha önce böyle bir ilişkim olmadı boş nedenler olduğunu düşündüm geri barıştık
Eşim asker çok sakin mizaçlı biri hatta benden bile sakin ki görev yerimiz kötü olmasına rağmen. biz üniversite de tanışmıştık üniversiteyi bitirdikten sonra evlendik adamın kişiliğine bağlı bu durum en zor yanı ise özlem eşim bir kaç günlüğüne evden gidiyor ben çok özlüyorum onu 🥺 ama askerlere karşı dikkatli olunmalı ne yazık ki asker olup çok şiddet uygulayan erkekler var işleri çok zor çalıştıkları ortam kötü bazıları çok kumar oynamayı seviyor daha nicesi yani bence yol yakınken dön bu ilişkiden sonra çok üzülürsün adam kendini belli etmiş

Back
X