Çok sağol amin canım benimAmin canim cok sagol..Rabbimde gonlundekini hakkinda hayirli eylesinn..
Doğru canımAynen bana cok sacma geliyor diyorum ya kisilik meselesi..
Aynen bana cok sacma geliyor diyorum ya kisilik meselesi..
Evli vs olabilir miArkadaşlar sevgilim uzman çavuş ve biz iki aydır tanışıyoruz ilk benim peşimden baya koştu sonra kabul ettim kendini sevdirdi bana hediyeler aldı şarkılar söyledi sahiplendi. Ama son görüşmemizden sonra az yazmaya başladı nedenini sordum üstüne çok gittim yapamıyorum sevmiyorum dedi bitti dedi. Ama akşamında beni aradı açmadım ertesi gün aradım neden aramıştın dedim yemeğini yedin mi paraya ihtiyacın var mı merak ettim dedi dışardan çocuk sesleri geliyordu bizim çocuğumuza bakarsın sen falan dedi. Ama telefonu kapattıktan 4-5 saat sonra yarından sonra bida konuşmıycaz dedi. Dengesizliklerine alisigim ama bu fazlaydı sizce psikolojisi mi bozuk napmaya çalışıyor yardım edin lütfen
Evet ikizler burcu Beni mahvetti ya bende yengecim.
Hayır hayır olur mu öyle şeyEvli vs olabilir mi
Ne konuda ama kaçıyor benden sebep sunmuyor ki napmalıyım sence gitmeli miyim yanınaIkizler oldugu kesin. Ayni ben, bende ikizlerim.
Bizi bizden daha kimse bilemez.
Adamin kafasina yatmayan seyler var.
Tereddut ediyor.
Bi ihtimal diye düşündümHayır hayır olur mu öyle şey
Ne konuda ama kaçıyor benden sebep sunmuyor ki napmalıyım sence gitmeli miyim yanına
Uzman çavuş ama bu ölene kadar bu görevi yapacak gayet rahat şuan.Üstüne gitme askerlik zor eşimden duyduğum kadarıyla insan kafayı yiyormuş dusun 1 sene boyunca odaya tikilisin kopek gibi komtanlar ne derse yapmak zorundasın üstüne düşme askerliğini bitirsin gelsin sabır et az:))
Bilmiyorum sanmıyorum ya gerçekten gidip konuşmak istiyorum o kadar aşıkken birden bire değişen ne diye.Ne konuda bilemem. Belki senden yana tereddutleri vardir. Mesela sadakat yada gelecege dair. O zmn gidip " hayir benim sevgime guven" imaji yarattiginda mesela ben etkilenirim ikizler olarak. Ama eger konu kendi ic savasiysa. Ornegin ailesi istemiyor. Yada maddi sikintilarim var dile getirmek istemedigim, o zmn kalkip dibimde bitmeni istemem. Ne gerek?
Biz cok degisik tipleriz ya, ah su ikizlrr :/.
Ben çözemedim onu ama annesi ve babası o çok küçükken boşanmış ve hep şiddete maruz kalmış.Bence boşver gitsin. Burda sana gerçek Hikayeler de anlatırdım ama boşver kendi değerini bil ya bahaneler üretme adam garip işte. Psikolojisi bozulmuş falan laf bunlar. Bi insan bozulan psikolojisinin suçunu dışarda aramamalı, sağlam kişilikli birimi
Bende öyle düşündüm aslında ama yapmaz öyle bişey heralde yaAskerde psikolojisi bozulup, intihar eden çok oluyor.öyle birşey düşünüyor olabilir mi ?Yarından sonra,bidaha gorusmicez dediği için öyle düşündüm.
Sevmesem umrumda olmaz ama çok sevdirdi. Bütün ailesine arkadaşlarına anlattı beni herkes evlenicez gözüyle bakıyodu. Benim gidip konuşmam şart oldu.Askerle alakalı değil bu durum,kişilikle alakalı.
Eşimde asker ama bitti derse bitmiştir onun için ayrıl barış ya da ara sor işlemine hiç girmez.
Bu daha olgunlaşmamış bir çocuk ve kararsız. Zaten çok yeniymiş takma bu kadar değişkenlik yıpratır insano
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?