Askerlerin ayrılıkları

Evli vs olabilir mi

Üstüne gitme askerlik zor eşimden duyduğum kadarıyla insan kafayı yiyormuş dusun 1 sene boyunca odaya tikilisin kopek gibi komtanlar ne derse yapmak zorundasın üstüne düşme askerliğini bitirsin gelsin sabır et az:))

Ne konuda ama kaçıyor benden sebep sunmuyor ki napmalıyım sence gitmeli miyim yanına

Ne konuda bilemem. Belki senden yana tereddutleri vardir. Mesela sadakat yada gelecege dair. O zmn gidip " hayir benim sevgime guven" imaji yarattiginda mesela ben etkilenirim ikizler olarak. Ama eger konu kendi ic savasiysa. Ornegin ailesi istemiyor. Yada maddi sikintilarim var dile getirmek istemedigim, o zmn kalkip dibimde bitmeni istemem. Ne gerek?

Biz cok degisik tipleriz ya, ah su ikizlrr :/.

Askerde psikolojisi bozulup, intihar eden çok oluyor.öyle birşey düşünüyor olabilir mi ?Yarından sonra,bidaha gorusmicez dediği için öyle düşündüm.

Bence boşver gitsin. Burda sana gerçek Hikayeler de anlatırdım ama boşver kendi değerini bil ya bahaneler üretme adam garip işte. Psikolojisi bozulmuş falan laf bunlar. Bi insan bozulan psikolojisinin suçunu dışarda aramamalı, sağlam kişilikli birimi

Uzman çavuş ama bu ölene kadar bu görevi yapacak gayet rahat şuan.

Bilmiyorum sanmıyorum ya gerçekten gidip konuşmak istiyorum o kadar aşıkken birden bire değişen ne diye.

Ben çözemedim onu ama annesi ve babası o çok küçükken boşanmış ve hep şiddete maruz kalmış.

Askerle alakalı değil bu durum,kişilikle alakalı.

Eşimde asker ama bitti derse bitmiştir onun için ayrıl barış ya da ara sor işlemine hiç girmez.

Bu daha olgunlaşmamış bir çocuk ve kararsız. Zaten çok yeniymiş takma bu kadar değişkenlik yıpratır insano

Sevmesem umrumda olmaz ama çok sevdirdi. Bütün ailesine arkadaşlarına anlattı beni herkes evlenicez gözüyle bakıyodu. Benim gidip konuşmam şart oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…