Askerlerin ayrılıkları

Arkadaşlar sevgilim uzman çavuş ve biz iki aydır tanışıyoruz ilk benim peşimden baya koştu sonra kabul ettim kendini sevdirdi bana hediyeler aldı şarkılar söyledi sahiplendi. Ama son görüşmemizden sonra az yazmaya başladı nedenini sordum üstüne çok gittim yapamıyorum sevmiyorum dedi bitti dedi. Ama akşamında beni aradı açmadım ertesi gün aradım neden aramıştın dedim yemeğini yedin mi paraya ihtiyacın var mı merak ettim dedi dışardan çocuk sesleri geliyordu bizim çocuğumuza bakarsın sen falan dedi. Ama telefonu kapattıktan 4-5 saat sonra yarından sonra bida konuşmıycaz dedi. Dengesizliklerine alisigim ama bu fazlaydı sizce psikolojisi mi bozuk napmaya çalışıyor yardım edin lütfen
Bir arkadaşımın sevgilisi polislik okurken böyleydi aynı .. Saçma sapan şeyleri de kafaya takıyordu bir kere arkadaşıma ben rüyamda bir kız gördüm ondan hoşlaniyorum ayrilalim demisti..:KK45:

Bir arkadaşımın sevgilisi polislik okurken böyleydi aynı .. Saçma sapan şeyleri de kafaya takıyordu bir kere arkadaşıma ben rüyamda bir kız gördüm ondan hoşlaniyorum ayrilalim demisti..:KK45:
Oha çok saçma gerçekten. Erkekleri anlamak çok zor. Ben galiba kalbimin sesini dinliycem.

Bilmiyorum sanmıyorum ya gerçekten gidip konuşmak istiyorum o kadar aşıkken birden bire değişen ne diye.
Icinde kalmasin. Ben olsam giderdim. Eski anilar goz onume geliyosa, zamaninda beni seven adam gitmisse birden. O zmn bilmek isterim sebebini.

Icinde kalmasin. Ben olsam giderdim. Eski anilar goz onume geliyosa, zamaninda beni seven adam gitmisse birden. O zmn bilmek isterim sebebini.
Sanırım bir iki güne gidicem inşallah tamamen hayal kırıklığına uğratmaz beni. Kalbimi dinliycem sanırım. Her ne olacaksa olsun.

Sanırım bir iki güne gidicem inşallah tamamen hayal kırıklığına uğratmaz beni. Kalbimi dinliycem sanırım. Her ne olacaksa olsun.
Boyle bi dusunceyle gitmemelisin. Eger karsisina oturdugun dk " uhuhu " diye aglamaya baslarsan adam sana gercekleri soyleyemezki. Senin duymak istiyceklerini soyler. Sakin hayal kirikligina ugratma beni diye baslama. Sakin. Sen ne istersin bi dusun. Ben senin yerinde olsaydim ya sonumu gorebilicek bi iliski isterdim( beni sevdigini bildigim, guvenebilicegim bi erkekle) yada bitsin isterdim.

Adamin akli gonlu baskasindaysa sanada senin zorunla senin duymak istediklerini soylerse inan bana mutlu olamazsin boyle bi iliskide.

Dramatiklestirme olayi. Dimdik dur ve herseyi acik acik konusucaz de. Bana gercekleri soyle de. Belki simdi uzulurum ama snra hayirlisiymis derim kendi yoluma bakarim de.

Allahım nasıl biliyorum.

"Bir astrolog atasözü der ki; karşıdan ikizler burcu erkeğinin geldiğini farkettiğinde hemen yolunu değiştirmelisin."

Hadi ya:110:.
Ikizler erkegindem kaciyoruz onu farkettim kk sayesindede..
Peki ikizler kadinidaki boyledir acaba cogu kisinin gozunde? Ikizlerim, korkularim var:kızgın:

Arkadaşlar sevgilim uzman çavuş ve biz iki aydır tanışıyoruz ilk benim peşimden baya koştu sonra kabul ettim kendini sevdirdi bana hediyeler aldı şarkılar söyledi sahiplendi. Ama son görüşmemizden sonra az yazmaya başladı nedenini sordum üstüne çok gittim yapamıyorum sevmiyorum dedi bitti dedi. Ama akşamında beni aradı açmadım ertesi gün aradım neden aramıştın dedim yemeğini yedin mi paraya ihtiyacın var mı merak ettim dedi dışardan çocuk sesleri geliyordu bizim çocuğumuza bakarsın sen falan dedi. Ama telefonu kapattıktan 4-5 saat sonra yarından sonra bida konuşmıycaz dedi. Dengesizliklerine alisigim ama bu fazlaydı sizce psikolojisi mi bozuk napmaya çalışıyor yardım edin lütfen
Bak ben sana anlatim
Benim bi eski sevgilim vardi ayrildik 1bucuk yil falan hic haberini almadim
ama sonra yazistik oyle hergun hergun degil tabiki ama arada sirada bos zamanlarimizda
beklenti yok ikimizdede arkadasca
oda uzman cavus oldu 1yildir gorevde bazen surekli konusuruz bazen hic dun aksam ona soylediùm cok degistin baya bi barbarlastin ayiydin okuz oldun gibisine
onun cevabi : ne olsun istiyodun hic izin yok hep gorev var operasyonlara katiliyorum erkeklerin icindeyim konustum bi ailem var arada sirada arkadaslar bide sen, kimseyi gordugum yok psikolojim bozuldu diye
burdan anlatabilmisimdir umarim :)

Bak ben sana anlatim
Benim bi eski sevgilim vardi ayrildik 1bucuk yil falan hic haberini almadim
ama sonra yazistik oyle hergun hergun degil tabiki ama arada sirada bos zamanlarimizda
beklenti yok ikimizdede arkadasca
oda uzman cavus oldu 1yildir gorevde bazen surekli konusuruz bazen hic dun aksam ona soylediùm cok degistin baya bi barbarlastin ayiydin okuz oldun gibisine
onun cevabi : ne olsun istiyodun hic izin yok hep gorev var operasyonlara katiliyorum erkeklerin icindeyim konustum bi ailem var arada sirada arkadaslar bide sen, kimseyi gordugum yok psikolojim bozuldu diye
burdan anlatabilmisimdir umarim :)
Nerede yapıyo askerliğini canım ? Bu yapamıyorum sevmiyorum dediği için ne bileyim

Normal asker görmedim buna rahmetli babam ve kocam daa dahil olmak üzere biri astsubay biri subay. Küçük kızım varken bozamam yakındır. Sen uzak dur gözünü seveyim.
+1 ben varım
Psikolojik normal olmayan astsubay babanın subayla evlenen kızı,
Yol yakınken kaçmak en iyisi

Konu sahibi , bu arkadaş Doğu da mı görev yapıyor, çünkü benim eşim Cizre de kaldığı 2 yıl ve döndükten sonraki 1 yıl normal değildi

Bizim.cocugumuza bakarsin sen derken?
Bu adamin evli olma ihtimali yuzde kac sence:süslü:
Ararsa acma bidaha kendine baska eglence bulsun dengesiz

Bizim.cocugumuza bakarsin sen derken?
Bu adamin evli olma ihtimali yuzde kac sence:süslü:
Ararsa acma bidaha kendine baska eglence bulsun dengesiz
Keşke aldatilsaydim keşke çocuğu olsaydı. Sen her seninle evlencem diyene güveniyor musun dedi? Utanmadan bide hakkını helal et diyo. Beni o gece de merak ettiği için aramış. O kadar güçsüz düştüm ki anlatamam size.

Back
X