Askerlerin ayrılıkları

Keşke aldatilsaydim keşke çocuğu olsaydı. Sen her seninle evlencem diyene güveniyor musun dedi? Utanmadan bide hakkını helal et diyo. Beni o gece de merak ettiği için aramış. O kadar güçsüz düştüm ki anlatamam size.
Ya ne takiyosun normal biri degilki karisndaki boyleisnin kusuruna bakilmaz ancak gulup eglenilir:halay:
Herif binbir surat gibi kiliktan kiliga giriyor hic takma o denrsiz ararsada acma

Arkadaşlar sevgilim uzman çavuş ve biz iki aydır tanışıyoruz ilk benim peşimden baya koştu sonra kabul ettim kendini sevdirdi bana hediyeler aldı şarkılar söyledi sahiplendi. Ama son görüşmemizden sonra az yazmaya başladı nedenini sordum üstüne çok gittim yapamıyorum sevmiyorum dedi bitti dedi. Ama akşamında beni aradı açmadım ertesi gün aradım neden aramıştın dedim yemeğini yedin mi paraya ihtiyacın var mı merak ettim dedi dışardan çocuk sesleri geliyordu bizim çocuğumuza bakarsın sen falan dedi. Ama telefonu kapattıktan 4-5 saat sonra yarından sonra bida konuşmıycaz dedi. Dengesizliklerine alisigim ama bu fazlaydı sizce psikolojisi mi bozuk napmaya çalışıyor yardım edin lütfen
adam belki evli vicdan yapıyor

Neyse tamamen bitti bugün. Bana gurursuz bile dedi. En seviyorum aşığım diyeni bile böyle acımasızca terkedebiliyo.
Bak canim once sunu kafana soyle yerlestir canini skmamak icin kendinde suc arama ayy iyiki benden ayrildi cunku ben ayrilamazdim demekki Allahin sevgili kuluymusumki benim yapamicami ona yaptirdi
Ben aldatildim bunu dedim ayyy iyiki aldatmis (biliorum'cok sacma ama kendime terapi yaptim :D)
Sonucta o beni aldatmasa is ileri gidecek daha zor olacakti bari aldattida kendimiginden bitti iliski dedim

Bak canim once sunu kafana soyle yerlestir canini skmamak icin kendinde suc arama ayy iyiki benden ayrildi cunku ben ayrilamazdim demekki Allahin sevgili kuluymusumki benim yapamicami ona yaptirdi
Ben aldatildim bunu dedim ayyy iyiki aldatmis (biliorum'cok sacma ama kendime terapi yaptim :KK70:)
Sonucta o beni aldatmasa is ileri gidecek daha zor olacakti bari aldattida kendimiginden bitti iliski dedim
Aynen kuzum doğru söylüyorsun. Ama bakalım bundan sonra neler olucak inşallah pişmanlığını görürüm

Back
X