Merhaba kızlar direk konuya gırmek ıstıyorum cünkü bırıyle konusmya ıhtıyacım var erkek arkadasımla yaklasık 2.5 yıldır tanımıslık ve bırlıktelıgımız var suan uni 3 sınıfta seneye okul bıtınce hemen askere gıdecek sorun su kı kısa dönem de olabılırken yedek subay olarak 1 yıl kalıp para alarak bırıktırmek ıstıyor geldıgınde nısan olayları ıcın.Fakat ben ıstemıyorum cünkü sınır bölgesıne verecekler büyük ihtimal öncelık yedek subaylıkta doktorları ve mühendisleri alıyorlar mühendis oldugu ıcın şansı çok yüksek isterse gidebilecek vereceklerı para çok ıyı aylık 2500 ve sınıra yakın olunca tavan yapıyor ben yıne de ıstemıyorum korkuyorum vazgeçirmek ıstıyorum hangısı doğru bilmiyorum ne yapmalıyım yardım edin ilgilenen arkadaşlara simdiden teşekkürler..
Merhaba kızlar direk konuya gırmek ıstıyorum cünkü bırıyle konusmya ıhtıyacım var erkek arkadasımla yaklasık 2.5 yıldır tanımıslık ve bırlıktelıgımız var suan uni 3 sınıfta seneye okul bıtınce hemen askere gıdecek sorun su kı kısa dönem de olabılırken yedek subay olarak 1 yıl kalıp para alarak bırıktırmek ıstıyor geldıgınde nısan olayları ıcın.Fakat ben ıstemıyorum cünkü sınır bölgesıne verecekler büyük ihtimal öncelık yedek subaylıkta doktorları ve mühendisleri alıyorlar mühendis oldugu ıcın şansı çok yüksek isterse gidebilecek vereceklerı para çok ıyı aylık 2500 ve sınıra yakın olunca tavan yapıyor ben yıne de ıstemıyorum korkuyorum vazgeçirmek ıstıyorum hangısı doğru bilmiyorum ne yapmalıyım yardım edin ilgilenen arkadaşlara simdiden teşekkürler..
Arkadaşlar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ama çoğunlukla sınır bölgesıne gönderıyorlar tutturdu oraya gıtcem dıye para ıcın ben para ıstemıyorum ki sağ salim dönmesını ıstıyorum türkiyede çalışacak olmadı almanyaya da gidebilir ama birsey olsa para canını getir mi bunları düsünüyorum...
Arkadaşlar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ama çoğunlukla sınır bölgesıne gönderıyorlar tutturdu oraya gıtcem dıye para ıcın ben para ıstemıyorum ki sağ salim dönmesını ıstıyorum türkiyede çalışacak olmadı almanyaya da gidebilir ama birsey olsa para canını getir mi bunları düsünüyorum...
benim esimde muhendis.o da 12 ay yapim para biriktiririm diyodu:)) sonra arkadaslari 12 ay sirnak da falan yapmisti askerliklerini o aklina geldi vazgecti.simdi nerde askerlik yapio bilio musun??
hakkari cukurca.. yuce allah neyi hayirli gorduyse onu yapar.sen istedigin kadar ugras,hersey olacagina varir tatlim.rahat ol ve akisina birak.
tam benlik konu buldum galiba üzülerek sölüyorum benim sevgilimde 12 ay gidebilir
bugün itibariyle mezun oldu ve askerlik şubesine gidicek ağustos celbine yetişmek için ve kendisi mühendis ne yapcam ben die karar kara düşünüyorum günlermizi zindan edicem korku ve paniklerimle şimdiden şarkılarda ağlayasım geliyor naparım ben onsuz 1 yıl gideyim çok paramız olsun hemen evlenelim diyor, sınava girerim askerde istediğim illeti seçerim diyor korkuyorum ama ağustosta hep 1 senelik alım oluyor arkadaşları hep 12 ay gitti :18::18::18:hepsi doğuya gitti
napacağımı bilmemekle birlikte dua ediyorum en hayırlısı o olsun
konu sahibi arkadaşım daha 1 sene var bu kadar kafanda büyütme bak bana ağustosta gidiyor daha yeni idrak edip panikledim 1 seneyi güzelce geçirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?