kızlar sevgilim askerlik yapıyor şu an 4 ayı var. konuyu takip edenler neler yaşadığımızı bilir. ben onu affettim ama askerlik sonrası değişir mi? sadece asker olduğu içinmi barışmak için yalvardı bana yoksa gercekten istediği için mi? içim içimi yiyor. bunuda anlamam için askerliğinin bitmesi gerekir. ama yinede sizi içimi dökmek istedimm. Askerlik psikolojisiyle zaman geçirebilir mi benimle? sen daha iyi tanırsın diyeceksiniz ama insanlara güven olmuyor ki ilgi göstermesi bile askerden sonra geldiğinde beni isteyeceğini gösteriri mi?
ben bilmiyorum neler yaşadığınızı takip de etmedim..
Neler asker psikolojisi de bi yere kadar anacım..
adamın karakteri hoop diye değişmezki. Nerde asker bu arada?
Biraz bahane gibi geliyor bana psikolojinin arkasına sığınmak
ben bilmiyorum neler yaşadığınızı takip de etmedim..
Neler asker psikolojisi de bi yere kadar anacım..
adamın karakteri hoop diye değişmezki. Nerde asker bu arada?
Biraz bahane gibi geliyor bana psikolojinin arkasına sığınmak
anladım canım. diyarbakırda askerliğin zorluklarını az çok biliyoruz. bi arkadaşım vardı. erkek arkadaşı askere gittiğinde acaip değişti. kötü yönde. gelince yine değişti ama bu böyle nereye kadar giderki.. Seviyordu ayrılmadı nişanlandılar şimdi.
Ben açıkçası sabredemezdim. tabi güveniyorsan asıl kişiliği bu değil askerdeyken oldu diyorsan olanları kafana takma.. hergün şehit haberi onları da yıpratmıştır
sendeki şüphe falan değil
adam resmen aldattı seni resmen eski sevgilisi dönse dönecekti ona..onu denemedin mi
huylu huyundan vazgeçmez fırsat bulduğu an aldatacak sende farkındasın