Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaş sınırı var,28 yaş civarı olanlar bedelli yapabilecek .18 bıne bedelli askerlık cıktı valla canım yapsın parayla
Tek sorun askerlikse yapsın. Evlendikten sonra yapması daha zor olur. 24 yaş geç değil. 1sene daha bekleyin en geç.Bedelliyi bekledik o kadar cikar diye cikti ama yas tutmuyo ki.bizimkilerde tutturmus askerlik olmadan olmaz diye.yas olmus 24.zaten 5 seneden beri de çıkıyoruz.ne var yani evlendikten sonra yapsa((
Bana kalirsa da askerligini yapmali ama askerlikten cok soğuttu arkadaşları. Her giden aman sakin gelme deyip durdu.benimkdide tutturmus gitmem diyo. Su an aof 3.sinifta.2 sene sonra okulu bitiyo.gene cok fazla.Evlenince 6 ayda yapar gelirim diyo. Ama gelde bizimkilere anlat iste.
seninkine benzer bir durumdaydım ben de. iyi ki aileme erkenden açıklamışım da vakit kaybetmeden askere gitmiş sevdiceğim. 15 ay bekledim, geldi, iş buldu. sonra söz nişan derken 1 yılda yaptık düğünümüzü. mutlu mutlu oturuyoruz şimdi de. çocukluk etmesin bence zaten askerlik 12 aya düştü. çok istiyorsanız nişan yapsın aileniz. geldiğinde düğün kalır bir tek.Bana kalirsa da askerligini yapmali ama askerlikten cok soğuttu arkadaşları. Her giden aman sakin gelme deyip durdu.benimkdide tutturmus gitmem diyo. Su an aof 3.sinifta.2 sene sonra okulu bitiyo.gene cok fazla.Evlenince 6 ayda yapar gelirim diyo. Ama gelde bizimkilere anlat iste.