askerlik yok diye vermiyorlar :(:(

Svl396

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2014
13
2
86
Hatay
Bedelliyi bekledik o kadar cikar diye cikti ama yas tutmuyo ki.bizimkilerde tutturmus askerlik olmadan olmaz diye.yas olmus 24.zaten 5 seneden beri de çıkıyoruz.ne var yani evlendikten sonra yapsa :(((

Bence ilk once askerligini yapmali ailen hakli diye dusunuyorum ben askere gitmeden nisanlanirsiniz gelince hemen dugun olur bekleyemez misin

18 bıne bedelli askerlık cıktı valla canım yapsın parayla

ailen haklı. bir gidip gelsin askere ne var ki kaç ay yapacak?

işi var mı?

Askerliğini yapsın önce derdiniz ne hemen evlenmek istiyorsunuz

Bana kalirsa da askerligini yapmali ama askerlikten cok soğuttu arkadaşları. Her giden aman sakin gelme deyip durdu.benimkdide tutturmus gitmem diyo. Su an aof 3.sinifta.2 sene sonra okulu bitiyo.gene cok fazla.Evlenince 6 ayda yapar gelirim diyo. Ama gelde bizimkilere anlat iste.

askerliğini yapmalı aile haklı. Askerliğini evlendikten sonra yapman eşlerin durumlarıyla ilgili uzun bir yazı yazabilirim o kadar örnek var çevremde. Kesinlikle üzülme yapsın askerliğini gelsin rrahat olun. 3 4 sene geçikse evlilik birşey olmaz inan bu konu çok ciddi

askerlikten korkup gitmeyen erkekge ben erkek demem sahsen onun bunun lafına bakıp neden gıtmyo askerde sabrı ögrenır olgunlaşır felan öyle derler askerlikten kaçmasın her erkek onun gıbı dusunmuyo alllahtan yoksa evde nasıl rahat uyurduk :)

Bedelliyi bekledik o kadar cikar diye cikti ama yas tutmuyo ki.bizimkilerde tutturmus askerlik olmadan olmaz diye.yas olmus 24.zaten 5 seneden beri de çıkıyoruz.ne var yani evlendikten sonra yapsa :KK43:((
Tek sorun askerlikse yapsın. Evlendikten sonra yapması daha zor olur. 24 yaş geç değil. 1sene daha bekleyin en geç.

Hadi askere gönderdim zorla diyelim ya basina bi is gelirse askerde ben bunun vebalini nasil alicam.bende kahirdan ölürüm heralde.

Abim de tutturmus ayril diye.daha tanimadan etmeden bu sonuca variyor hemen.yahu bir tani et bi sans ver.

Bana kalirsa da askerligini yapmali ama askerlikten cok soğuttu arkadaşları. Her giden aman sakin gelme deyip durdu.benimkdide tutturmus gitmem diyo. Su an aof 3.sinifta.2 sene sonra okulu bitiyo.gene cok fazla.Evlenince 6 ayda yapar gelirim diyo. Ama gelde bizimkilere anlat iste.

hangi asker zaten "aman ne kadar güzel askerlik" der ki.
mecbur yapılacak işte vatani görev, bir şekilde gidip gelecek.
benim akraba gibi 38 yaşında gitmesi mi daha iyi.

seninkine benzer bir durumdaydım ben de. iyi ki aileme erkenden açıklamışım da vakit kaybetmeden askere gitmiş sevdiceğim. 15 ay bekledim, geldi, iş buldu. sonra söz nişan derken 1 yılda yaptık düğünümüzü. mutlu mutlu oturuyoruz şimdi de. çocukluk etmesin bence zaten askerlik 12 aya düştü. çok istiyorsanız nişan yapsın aileniz. geldiğinde düğün kalır bir tek.

Back
X