askerlik yok diye vermiyorlar :(:(

Nısan yapın o askerden donunce evlenirsiniz olmaz mı? Yası 24 se eger bence genc evlenmek ıcın acıkcası bu kadar acele etmeyın

Ben askerliğini yapmaya ikna edemedigim için ayrıldım sevgilimden.Neymis bedelli yapcakmis. Mümkün değil. Nie o kadr para verdiriym. Nasıl evlencez diyincede aman kredi çekerim derdi.Iyiki vermemisler seni .askerliğini yapmamış biriyle evlenilirmi?

Bana kalirsa da askerligini yapmali ama askerlikten cok soğuttu arkadaşları. Her giden aman sakin gelme deyip durdu.benimkdide tutturmus gitmem diyo. Su an aof 3.sinifta.2 sene sonra okulu bitiyo.gene cok fazla.Evlenince 6 ayda yapar gelirim diyo. Ama gelde bizimkilere anlat iste.

Zaten ayrı olacaksınız 6 ay boyunca. Evli olmanız neyi değiştirecek ki.
Bence de bekleyin.

Hadi askere gönderdim zorla diyelim ya basina bi is gelirse askerde ben bunun vebalini nasil alicam.bende kahirdan ölürüm heralde.

Elbet gidecek o ne oyle kucuk cocuk gibi banane banane diyor. sen de zorlama evlenmekte gozu olan 10 kere yapip gelirdi.

Ha evlenince ha evlendikten once ne degisecek askerlik askerliktir. Bahane bulmasin beyfendi siz de her seye inanmayin

Back
X