- 2 Ağustos 2009
- 690
- 487
- 333
- Konu Sahibi setenay143
bilmiyordum, teşekkür ederim bilgi için =)Artik sinavi kaldirdilar.. o 12 gunu de askerlik suresine eklediler..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyordum, teşekkür ederim bilgi için =)Artik sinavi kaldirdilar.. o 12 gunu de askerlik suresine eklediler..
lisans mezunu uzun donem askerler astwgmen olarak yapiyor. O yuzden maas aliyorlar.. digerleri normal er statusundeuzun dönem askerler maaş mı alıyormuş, maaşı falan önemli değil kafası rahat olsun da, mayısta gitmeyi düşünüyo erkek arkadaşım. okulu dondurdu uzun dönem gidecek.. hayırlısı ya sağ salim gidip gelse o ve tüm vatan evlatları...
merhaba benimde erkek arkadaşım kısa dönem süloğlunda şu tank bölümünde mi sizin sevgilinizdemi ordaUzun dönem sanırım yedek subaylık diye geçiyor.
Sevgilim işaretlemişti formda ama bize kısa dönem çıktı.
Ağustos'ta gitti ,acemiliği Burdur'da yaptı.
Şu an usta birliği Edirne Süloğlu'nda...
Arkadaşları içinde de Doğu çıkan olmadı.
Suriye'ye tank falan gitmiş,gönüllü gitmek isteyenleri alıyorlarmış ayrıca.
Bildiklerim böyle.
Anladım canım ben sorduklarını bilmiyordum.Hayırlısı olsun artık hakkımızdaÖncelikle hakkınızda hayırlısı olsun
Lisans mezunlarına da ihtiyaç doğrultusunda uzun dönem çıkma ihtimali her zaman var.
Artık sınav yok, bazıları sınavdan bahsetmişler. Başvuruya gittiğinizde görevli kişi işlemi yaparken soruyormuş "uzun istiyor musun" diye ve cevaba göre işaretleme yapılıyormuş.
Ama üniversite mezunu olup uzun dönem istemiyorum diyen birisine uzun çıkması çok düşük bi ihtimal.
Bir de kısa dönemler batıya gider diye bi durum yok. Benim erkek arkadaşım Tekirdağ ve Gelibolu'da yaptı, ama bizim dönemde topikteki kızlardan doğuya (Hakkari / Erzurum) ve hatta Kıbrıs'a gönderenler de oldu.
Teşekkür ederim canım :)Form doldururken işaretleniyor fakat ihtiyac halinde tabi ki uzun cıkabilir.benim eşim de kısa dönem Ankara da yaptı ondan ögrendiğime göre evet genelde batı cıkıyormus diye biliyorum.Hayırlısı olsun :)
Benim eski erkek arkadaşım makine mühendisiydi, beraber mezun olduğu sınıf arkadaşıyla aynı dönem gittiler. Benimki uzn istiyorum diye işaretledi, arkadaşı istemiyorum diye. Benimki kısa yaptı, arkadaşına uzun çıktıÖncelikle hakkınızda hayırlısı olsun
Lisans mezunlarına da ihtiyaç doğrultusunda uzun dönem çıkma ihtimali her zaman var.
Artık sınav yok, bazıları sınavdan bahsetmişler. Başvuruya gittiğinizde görevli kişi işlemi yaparken soruyormuş "uzun istiyor musun" diye ve cevaba göre işaretleme yapılıyormuş.
Ama üniversite mezunu olup uzun dönem istemiyorum diyen birisine uzun çıkması çok düşük bi ihtimal.
Bir de kısa dönemler batıya gider diye bi durum yok. Benim erkek arkadaşım Tekirdağ ve Gelibolu'da yaptı, ama bizim dönemde topikteki kızlardan doğuya (Hakkari / Erzurum) ve hatta Kıbrıs'a gönderenler de oldu.
Benim eski erkek arkadaşım makine mühendisiydi, beraber mezun olduğu sınıf arkadaşıyla aynı dönem gittiler. Benimki uzn istiyorum diye işaretledi, arkadaşı istemiyorum diye. Benimki kısa yaptı, arkadaşına uzun çıktı![]()
Ayy korkutma beni minilis :)Benim eski erkek arkadaşım makine mühendisiydi, beraber mezun olduğu sınıf arkadaşıyla aynı dönem gittiler. Benimki uzn istiyorum diye işaretledi, arkadaşı istemiyorum diye. Benimki kısa yaptı, arkadaşına uzun çıktı![]()
yok yok korkma kuzum, çok düşük ihtimal o merak etmeAyy korkutma beni minilis :)
İnşallah canımyok yok korkma kuzum, çok düşük ihtimal o merak etme![]()
merhaba benimde erkek arkadaşım kısa dönem süloğlunda şu tank bölümünde mi sizin sevgilinizdemi orda