• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

askerlik :(

uzun dönem askerler maaş mı alıyormuş, maaşı falan önemli değil kafası rahat olsun da, mayısta gitmeyi düşünüyo erkek arkadaşım. okulu dondurdu uzun dönem gidecek.. hayırlısı ya sağ salim gidip gelse o ve tüm vatan evlatları...

uzun dönem askerler maaş mı alıyormuş, maaşı falan önemli değil kafası rahat olsun da, mayısta gitmeyi düşünüyo erkek arkadaşım. okulu dondurdu uzun dönem gidecek.. hayırlısı ya sağ salim gidip gelse o ve tüm vatan evlatları...
lisans mezunu uzun donem askerler astwgmen olarak yapiyor. O yuzden maas aliyorlar.. digerleri normal er statusunde

Uzun dönem sanırım yedek subaylık diye geçiyor.
Sevgilim işaretlemişti formda ama bize kısa dönem çıktı.
Ağustos'ta gitti ,acemiliği Burdur'da yaptı.
Şu an usta birliği Edirne Süloğlu'nda...
Arkadaşları içinde de Doğu çıkan olmadı.
Suriye'ye tank falan gitmiş,gönüllü gitmek isteyenleri alıyorlarmış ayrıca.
Bildiklerim böyle.
merhaba benimde erkek arkadaşım kısa dönem süloğlunda şu tank bölümünde mi sizin sevgilinizdemi orda

Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun En Büyük TÜRKİYE

Lisans mezunlarına da ihtiyaç doğrultusunda uzun dönem çıkma ihtimali her zaman var.

Artık sınav yok, bazıları sınavdan bahsetmişler. Başvuruya gittiğinizde görevli kişi işlemi yaparken soruyormuş "uzun istiyor musun" diye ve cevaba göre işaretleme yapılıyormuş.

Ama üniversite mezunu olup uzun dönem istemiyorum diyen birisine uzun çıkması çok düşük bi ihtimal.

Bir de kısa dönemler batıya gider diye bi durum yok. Benim erkek arkadaşım Tekirdağ ve Gelibolu'da yaptı, ama bizim dönemde topikteki kızlardan doğuya (Hakkari / Erzurum) ve hatta Kıbrıs'a gönderenler de oldu.

Lisans mezunlarına da ihtiyaç doğrultusunda uzun dönem çıkma ihtimali her zaman var.

Artık sınav yok, bazıları sınavdan bahsetmişler. Başvuruya gittiğinizde görevli kişi işlemi yaparken soruyormuş "uzun istiyor musun" diye ve cevaba göre işaretleme yapılıyormuş.

Ama üniversite mezunu olup uzun dönem istemiyorum diyen birisine uzun çıkması çok düşük bi ihtimal.

Bir de kısa dönemler batıya gider diye bi durum yok. Benim erkek arkadaşım Tekirdağ ve Gelibolu'da yaptı, ama bizim dönemde topikteki kızlardan doğuya (Hakkari / Erzurum) ve hatta Kıbrıs'a gönderenler de oldu.
Anladım canım ben sorduklarını bilmiyordum.Hayırlısı olsun artık hakkımızda

Form doldururken işaretleniyor fakat ihtiyac halinde tabi ki uzun cıkabilir.benim eşim de kısa dönem Ankara da yaptı ondan ögrendiğime göre evet genelde batı cıkıyormus diye biliyorum.Hayırlısı olsun :)

Benim eski erkek arkadaşım makine mühendisiydi, beraber mezun olduğu sınıf arkadaşıyla aynı dönem gittiler. Benimki uzn istiyorum diye işaretledi, arkadaşı istemiyorum diye. Benimki kısa yaptı, arkadaşına uzun çıktı :KK70:

Benim eski erkek arkadaşım makine mühendisiydi, beraber mezun olduğu sınıf arkadaşıyla aynı dönem gittiler. Benimki uzn istiyorum diye işaretledi, arkadaşı istemiyorum diye. Benimki kısa yaptı, arkadaşına uzun çıktı :KK70:

o da iyiymişş :KK45: neyse ki bizler kısa dönemle kurtardıkk :KK14:

Ayy korkutma beni minilis :)

Back
X