askerlikle ilgili ?

Baya umutlanmıştım ya. Sen de mi asker yolu bekliyorsun.

Ben bekliyordumm. Artik beklemiyorum.
Askerlik 15 aydan 12 aya dusme seruveninde bende cok dualar ettim. Sonra kesinlesti. Tamda bzim doneme geldi indirilmesi(o sahisla beni biz diye adlandirmaktan tiksiniyorum ama baska bi kelime bulamadim)

Bi onceki cumlemdede anlamissindirki artik beklemiyorum cunku ayrildik.
Askerdeyken beni aldattigini ogrendim.
12 ayin bitmesine 3 4 ay kala ben biraktim safak saymayi tamamini ona devrettim.
O tek basina saydi.

15 aydan 12 aya dusmesi seni umitlendirmesin. " Bak zamaninda olmus simdide olur duser 3 4 aya" deme. Cunku o zamanlar pkk tamamen bitmisti, ates kesteydi. Su an hersey yeniden alevlendi.
Ellerinde olsa 12 ayi tekrar 15 aya cikarirlar hatta ama olasi degil bu, soz agizdan cikti bi sefere ve 12 ye indi.

2-3 aya düşeceğini zannetmiyorum. Lafda olur ama icraata geç düşer. Bekleyecen yapacak bişey yok. Gazan mübarek olsun
2.3 ay değil kizlar 9 ay olacak deniliyordu ama ben de zannetmiyorum su aşamada olmaz.

düşmez daha 2013 te 12 aya düştü
eşim askerdeydi o sırada 15 diye gitmişti
allah kavuştursun..

SeNin adına üzüldüm gerçketen. Yanlış hatırlamıyosam asker yaren leri konusuna falan da yazmıştın. O zamandan biliyorum. Benim sana hakkında hayırlısı böyleymiş demem kolay gelir belki ama Allah kimseyi sevdiğinden ayirmasin. Allah seninde gönlüne göre versin.

öncelikle sabır diliyorum, çok zor haklısınız ama sayılı gün çabucak biter üzülmeyin...
kısalması konusunda eskiden beri söylentiler var ama icraatte olurmu olmazmı orası meçhul.. böyle karışık bir dönemde kısalacağını pek umma canım, hayal kırıklığına uğrarsın...

Yazmistim zamaninda oralara dogru :).
Bak sen boyle diyince depresti eski anilar, o konulardaki satirlarimi yazarken cok farkli hayallerim vardi benim .
Neyse ya, hakkimda hayirlisi buymus.
Zaten hic pisman degilim ondan ayrildigima, bi baktimda " iyikide aldatmis benide yollarmiz ayrilmis, zaten ondan bana koca olmazdiki" diyebiliyorm su an.
Gercekten hic bana gore birisi degildi, sandimki benim asktan gozum kor olma ihtimali felan sifir. Ben mantikliyim diyodum. Ama hicte oyle degilmis, kormusum. Tek yandigim nokta su an degersiz birisine nasil bu kadar deger verebildim aklim almiyor.
Sen dedin hatirladim, bi ara goz gezdiriyim eski yazdgim yorumlara oralara ne yazmisim acaba zamaninda.

Insallah herkes gercekten aski bilen, degerini bilen birisini bulur. Sagol canim insallah sizin sonunuz benimkine benzemesin. Mutluluklar.

Ayrica asker yollu beklemek cok kutsal bisey, 4 aya inecek diye dusunup 1 seneyj kendine harab etme. O bir sene ikiniz icinde bi sinav. O sahis ve ben sinavi kaybettik. Askerden sonra " iste bu evlenmek istedgim erkek" sozunu rahatlikla diyebilirsin insallah sen.

cnm ne kadar kötü birşey yaşamışsın sen öyle ya, allah sabır versin... çok üzüldüm..
pisliğe bak sen aylarca onun yolunu gözle, hasret çek... o oralarda aşna vişne... allah kurtarmış seni iyikide geç kalmadan öğrenmişsin... boşver artık unut gitsin...

Cok tatlisin sagol iyi temennilerin icin canim benm. Askerdeyken degilde askere gitmeden 7 8 ay once aldatmis beni. Ben supe etmistim ama emin olamamistim. Sormustum yok bisey diyip inandirmisti.O askerdeyken safak sayarken beraberce, seytan durttu o kizi buldum. Kiz dgruyu soyledi. Mevzu burda bitmiyor.
Ozetle.
-Ben ogrendim ve ayrildim.
-Ardindan babasindan telefon " sen ne yaptin??? x kafasina tufek dayamis komutanlar zor almis elinden kendini öldurucekti".
- baristik.
- benim aileme acildik.
-desteklemediler ben diretince tamam ama bizi silersin dediler, tm dedim.
- ama yapamadim, o askere son bi kac ayini tamamlamaya gitti bende yurt disina oturdgum ulkeye geldim; her gece kabus ve aglamalarla uyanmalar.
- tek mesajla ayrildim ve 2 senedir hic bisey yazmadim ona.

Ama biliyorum, yanlis kisiydi o benim icin.
Su an cok mutluyum onsuz.

İnşallah canım benim . Eğer sen gerçekten su an da iyiki böyle olmuş diyebiliyorsan, ne mutlu . Umarim biz çok mutlu oluruz. Umarım sende sana değer veren birini bulursun. Seni senden çok seven biri.

kötü günler geçirmişsin, en kötüsü bu olsun.. dilerim bundan sonraki hayatında hep mutlu ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…