Askerlikten önce nişanlanmak

natalihanim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2019
3
0
36
28
Hanımlar merhaba, Ben 22,erkek arkadaşım 24 yaşında 7 yıldır birlikteyiz.Ağustos’ta askere gidecek allah nasip ederse.Askere gitmeden yada askere gidip izne geldiğinde nişanlanmak istiyor bende askerden geldikten sonra bu işlerin adı konsun istiyorum. Aşırı bi şekilde bana baskı yapıyor ben şuan çalışıyorum ve evlenirsem ailemin katkısı olmadan çeyiziydi nişanıydı vs bunları yapıcam bu yüzden para biriktiriyorum. Kendisine bunları söyledim olsun sadece adı konsun diyor. Ben 1.5 2 sene nişanlı kalmak istemiyorum. Onu kırmadan nasıl askerden geldikten sonraya ikna edebilirim.

Ben uzun süre nişanlı kalmak istemiyorum deyin istemediginiz halde zorla gelip yüzük takmaz herhalde. Bir de sevgiliniz niye askerden önce nişanlanmak istiyor geçerli bir sebebi var mı?

Hanımlar merhaba, Ben 22,erkek arkadaşım 24 yaşında 7 yıldır birlikteyiz.Ağustos’ta askere gidecek allah nasip ederse.Askere gitmeden yada askere gidip izne geldiğinde nişanlanmak istiyor bende askerden geldikten sonra bu işlerin adı konsun istiyorum. Aşırı bi şekilde bana baskı yapıyor ben şuan çalışıyorum ve evlenirsem ailemin katkısı olmadan çeyiziydi nişanıydı vs bunları yapıcam bu yüzden para biriktiriyorum. Kendisine bunları söyledim olsun sadece adı konsun diyor. Ben 1.5 2 sene nişanlı kalmak istemiyorum. Onu kırmadan nasıl askerden geldikten sonraya ikna edebilirim.
Eğer aileniz ilişkinizi biliyorsa ailem şuan istemiyor askere gidip geldikten sonra yapmamızı istiyorlar deyin.

uzun dönem mi gidecek? her şeyimi çalışıp kendim almak istiyorum aileme yük olmak istemiyorum de o yüzden bekleyelim az daha de. nişan olursa hemen evlenmezsiniz belki ailenizde alışır bir de bu yönden bakın

-Bizde söz nişan düğün arası çok açılmaz.
-Ailem askerden gelmeden işi gücü oturmadan olmaz diyor.
-Maddi durumumuz müsait değil.

Nişan olmazsa isteme olsun bari diyor. Böyle çocuk çocuk takılmanın alemi yok dedi. Her iki tarafın da aileleri ve akrabaları biliyor bu arada. O benim hem maddi açıdan istemememi hem de nişan ve düğün arasını çok uzatmak istemememi bahane sanıyor. Uygun bir dille tekrar konuşucam ki zaten yaşımda küçük şuan kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum.

Nişan olmazsa isteme olsun bari diyor. Böyle çocuk çocuk takılmanın alemi yok dedi. Her iki tarafın da aileleri ve akrabaları biliyor bu arada. O benim hem maddi açıdan istemememi hem de nişan ve düğün arasını çok uzatmak istemememi bahane sanıyor. Uygun bir dille tekrar konuşucam ki zaten yaşımda küçük şuan kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum.
Takılmayacaksınız zaten askerde olacak. Nişanlı da olsan telde görüşecek sevgili de olsan... O biraz askerdeyken sizin onu terkedeceğinizden çekiniyor sanırım.

hoş değil gitmeden başını bağlamak istiyor sağlıklı bi düşünce tarzı değil aileyle konuşun onlar konuşsun acelesi ne 2 yıl boş boş nişanlı mı bekleyeceksin.

Bana çok güvenir aslında 7 yıl boyunca çok şükür iki ne o ne ben bir sadakat sorunu yaşamadık ama bu ısrarının sebebini bir türlü bende anlayamadım.

Bana çok güvenir aslında 7 yıl boyunca çok şükür iki ne o ne ben bir sadakat sorunu yaşamadık ama bu ısrarının sebebini bir türlü bende anlayamadım.
İstediği kadar güvensin , bırakma terketme kaçma diye yapar erkek bunu . askerdeyken onun için yüzük takmanın bir önemi Yok , ama senin için var .
Senin aklına hiç bişey gelmiyormu .

Hazır hissetmiyorsanız uygun bi dille anlatın ben 3 sene nişanlı kaldım 2 senede sevgili kaldık şuanda 5 yıldır evliyim eşim askerliğini yapmamıştı bedelli yapti daha 2 gün önce geldi

Back
X