- 3 Haziran 2019
- 3
- 0
- 36
- 28
- Konu Sahibi natalihanim
-
Eğer aileniz ilişkinizi biliyorsa ailem şuan istemiyor askere gidip geldikten sonra yapmamızı istiyorlar deyin.Hanımlar merhaba, Ben 22,erkek arkadaşım 24 yaşında 7 yıldır birlikteyiz.Ağustos’ta askere gidecek allah nasip ederse.Askere gitmeden yada askere gidip izne geldiğinde nişanlanmak istiyor bende askerden geldikten sonra bu işlerin adı konsun istiyorum. Aşırı bi şekilde bana baskı yapıyor ben şuan çalışıyorum ve evlenirsem ailemin katkısı olmadan çeyiziydi nişanıydı vs bunları yapıcam bu yüzden para biriktiriyorum. Kendisine bunları söyledim olsun sadece adı konsun diyor. Ben 1.5 2 sene nişanlı kalmak istemiyorum. Onu kırmadan nasıl askerden geldikten sonraya ikna edebilirim.
Baskı yapıyorsa askerde onu terkedeceğini yada yanlış bişiler yapacağını düşünüyordur yüzde yüz ...
-Bizde söz nişan düğün arası çok açılmaz.Hanımlar merhaba, Ben 22,erkek arkadaşım 24 yaşında 7 yıldır birlikteyiz.Ağustos’ta askere gidecek allah nasip ederse.Askere gitmeden yada askere gidip izne geldiğinde nişanlanmak istiyor bende askerden geldikten sonra bu işlerin adı konsun istiyorum. Aşırı bi şekilde bana baskı yapıyor ben şuan çalışıyorum ve evlenirsem ailemin katkısı olmadan çeyiziydi nişanıydı vs bunları yapıcam bu yüzden para biriktiriyorum. Kendisine bunları söyledim olsun sadece adı konsun diyor. Ben 1.5 2 sene nişanlı kalmak istemiyorum. Onu kırmadan nasıl askerden geldikten sonraya ikna edebilirim.
Takılmayacaksınız zaten askerde olacak. Nişanlı da olsan telde görüşecek sevgili de olsan... O biraz askerdeyken sizin onu terkedeceğinizden çekiniyor sanırım.Nişan olmazsa isteme olsun bari diyor. Böyle çocuk çocuk takılmanın alemi yok dedi. Her iki tarafın da aileleri ve akrabaları biliyor bu arada. O benim hem maddi açıdan istemememi hem de nişan ve düğün arasını çok uzatmak istemememi bahane sanıyor. Uygun bir dille tekrar konuşucam ki zaten yaşımda küçük şuan kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum.
İstediği kadar güvensin , bırakma terketme kaçma diye yapar erkek bunu . askerdeyken onun için yüzük takmanın bir önemi Yok , ama senin için var .Bana çok güvenir aslında 7 yıl boyunca çok şükür iki ne o ne ben bir sadakat sorunu yaşamadık ama bu ısrarının sebebini bir türlü bende anlayamadım.
Allahım o nasıl bir vasıf .Asker arkadaşlarına nişanlıyim demek istiyordur belki:)
Nişanlı bir askerAllahım o nasıl bir vasıf .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?