Aski Memnu😳

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tzk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
A

Affedemiyorum ne yalan söyleyeyim ondan önce de duygusal manada ona duygularım bitmişti başka yaptıklarından dolayı bir kere boşanmaya kalktım herkes agakalnip üzerime geldi napiyorsun bu çocuk nolcak diye.Gercekten çocuk olarak böyle mi hissettiniz?çocuğum bana da ona da çok düşkün ve çok duygusal ona eksiklik yaşatacakmışım gibi geliyor.simdi boşandı mi aileniz mutlular mi
Hayır hala evlilier ama eskisi gibi değiller olan bize oldu anlayacağınız .Annem sanki srjadasiymisim gibi babamla aiksiyle yaşadığı herşeyi anlatırdı 7 yasimdan beri .Nacizane tavsiyem asla oğlunuza Hicbirsey anlatmayin lütfen ayrilsaniz bile anlasamdik ayrıldık deyin sadece .Ve aynı evde durdugunuz sürece takismayin ,gergin bir ortam yaratmayin en azından cicugunuz varken ona hissrtturmeyin ..32 yaşındayım ve hala en ufak birseyde o günlere gidiyorum :/

Gerekçeniz; maddi özgürlüğü olmayıp, ailesinden destek göremeyen,kendi ayaklarının üzerinde duramayan, özgüveni elinden sökülüp alınmış, yıllarca psikolojik şiddet görüp ben kocamsız ölürüm ve bundan sonra mutlu olamam, çocuklarım için, kızım için, oğlum için (dede için diyen oldu şuana kadar favrmdi) diyen kadınlarla aynı.
Bi saydıklarınız bana uygun değil maddi kaygım yok bir tek oğlumun mutluluğu var

Evet haklısın kan bile çıkar elimde somut bir şey yok
Yani ispat edemezsiniz bosverin .Eğer gercejten böyle birşey varsa mesajlaşma vs o kıskanç koca şüphelenip bulur merak etmeyin bir şekilde çıkar siz sebep olmayın

• Beğen
Reactions: Tzk
Hayır hala evlilier ama eskisi gibi değiller olan bize oldu anlayacağınız .Annem sanki srjadasiymisim gibi babamla aiksiyle yaşadığı herşeyi anlatırdı 7 yasimdan beri .Nacizane tavsiyem asla oğlunuza Hicbirsey anlatmayin lütfen ayrilsaniz bile anlasamdik ayrıldık deyin sadece .Ve aynı evde durdugunuz sürece takismayin ,gergin bir ortam yaratmayin en azından cicugunuz varken ona hissrtturmeyin ..32 yaşındayım ve hala en ufak birseyde o günlere gidiyorum :/
Evet bizim de asıl sorunumuz ailesiydi cok severek evledik ama tukattiler sevgimi bir daha da geri gelecegini zannetmiyorum hakkimda hayirlisi olsun

Sizi ilgilendiren bir durum yok. Onların kendi ahlaksizliklari.

Bi saydıklarınız bana uygun değil maddi kaygım yok bir tek oğlumun mutluluğu var
Bir kaç yorum üstte Milana22 Milana22 nin yorumunu gördünüz mü? Çocuk pedegojisi gördünüz değil mi? Annesine saygı duymayan bir baba, babasından nefret eden bir anneyle yaşamak ne kadar mutlu edebilir yavrunuzu?

Ben "ahhh siz kötüsünüz" demiyorum zaten. Sadece eşinizle olan durumdan dolayi (böyle şeyleri yaşamak zorunda kaldığıniz için ayrıca üzgünüm) bu adama istemeden dahi olsa takmış olabilirsiniz. Siz birşey söyleseniz dönüp dolaşıp "ah bu kadın bize kocası yüzünden iftira atıyor. Oda benim baldızıma asıldı, bende ağzının payını verdim" diye durumu size karşı kullanabilir. Sizin için kötü olur
Yapabilirler çok daha kotulerini yaparlar hatta kimseye söylemeyi düşünmüyorum sadce o adam gelip bana ahlak dersi verirse aba altından sopa gösteririm

Butun kurumlar boyle demissinizde hic ilgisi yok sizin orasi bir garip biZ hic boyle seylerle karsilasmiyoruz karsilasmayalim da tabi ki..
Adamin yuzune haykirmak istiyorsunuz tabi siz simdi bana ahlak dersi veremezsin bu ahlaksizlikla demek istiyorsun ama bosver..
Hem niye agliyorsun adamin karsisinda ki sana gercekleri anlattiginda dinle sakin sakin soyleceklerin bitti mi gidebilirsin de sonra agla kolay degil tabi ki ama biraz guclu davran..

Evet bizim de asıl sorunumuz ailesiydi cok severek evledik ama tukattiler sevgimi bir daha da geri gelecegini zannetmiyorum hakkimda hayirlisi olsun
O sorun sizinle onlar arasında kalsın .Annem sayesinde küçücük yaşta suoalemin yarısına düşman olmustum.
Bende eşimin ailesiyle kötü şeyler yaşadım oğlum 3,5 yaşında daha küçük ama ona hiçbir zaman anlatmayı düşünmüyorum aynı ortamda olunca da oğlum u vs kacirmam da.Buyuyunce kendisi bir sorun yaşarsa onun tartışmasını yapsın benim sorunlarimin avukatlığını yapmasın ben yaptım ve çok yorucu :/

Yani durmak zoeundayim dediğiniz için diyorum durdugunuz sürece ogkunuza huzurlu bir ortam sağlayın lütfen

O sorun sizinle onlar arasında kalsın .Annem sayesinde küçücük yaşta suoalemin yarısına düşman olmustum.
Bende eşimin ailesiyle kötü şeyler yaşadım oğlum 3,5 yaşında daha küçük ama ona hiçbir zaman anlatmayı düşünmüyorum aynı ortamda olunca da oğlum u vs kacirmam da.Buyuyunce kendisi bir sorun yaşarsa onun tartışmasını yapsın benim sorunlarimin avukatlığını yapmasın ben yaptım ve çok yorucu :/

Yani durmak zoeundayim dediğiniz için diyorum durdugunuz sürece ogkunuza huzurlu bir ortam sağlayın lütfen
Sanırım çocuğum beni suçlamasın bana hak versin psikolojisiyle yapmıştır tabi yanlış çocuğun doğruyu yanlışı kendi ayırt etmesi lazım

Butun kurumlar boyle demissinizde hic ilgisi yok sizin orasi bir garip biZ hic boyle seylerle karsilasmiyoruz karsilasmayalim da tabi ki..
Adamin yuzune haykirmak istiyorsunuz tabi siz simdi bana ahlak dersi veremezsin bu ahlaksizlikla demek istiyorsun ama bosver..
Hem niye agliyorsun adamin karsisinda ki sana gercekleri anlattiginda dinle sakin sakin soyleceklerin bitti mi gidebilirsin de sonra agla kolay degil tabi ki ama biraz guclu davran..
Aslında şoka girmesem cevap verirdim ama o adamdan beklemiyordum nasıl böyle rezil bir şeyi savunabilir dedim inanamadım yoksa böyle bir rezillik yapmasa bile haddini bildiririm kimse özel hayatin hakkında yorum yapamaz

Sadece maddiyat değil her şey

Ben de onu diyorum ama anlayamadiniz sanirim
Ogretmensiniz ve cocuk pedagojisi ogrermediler mi size ? Nasil ogretmenlik yapiyorsunuz

Bir cocuk sizin evinizde nasil mutlu buyuyebilir? Ortada yuva yok , aldatan bir adam ve o adamdan nefret eden bir kadin var

Her cocuk sicak , mutlu bir yuvayi hak eder , sorunlu bir evdense huzurlu ve mutlu anneyle buyuyen cocuklar daha mutlu olur

Nasil bunu bilmiyorsunuz en cok bu noktaya takildim ben

Ya da biliyorsunuz ama cocugunuzu bahane etmek isinize geliyor

Benim öğretmenliğimi de evliligimide sorgulamak sana düşmez onun hakkında fikirlerini meral etseydim onunla ilgili konu acardim
Ben de onu diyorum ama anlayamadiniz sanirim
Ogretmensiniz ve cocuk pedagojisi ogrermediler mi size ? Nasil ogretmenlik yapiyorsunuz

Bir cocuk sizin evinizde nasil mutlu buyuyebilir? Ortada yuva yok , aldatan bir adam ve o adamdan nefret eden bir kadin var

Her cocuk sicak , mutlu bir yuvayi hak eder , sorunlu bir evdense huzurlu ve mutlu anneyle buyuyen cocuklar daha mutlu olur

Nasil bunu bilmiyorsunuz en cok bu noktaya takildim ben

Ya da biliyorsunuz ama cocugunuzu bahane etmek isinize geliyor

Yalniz kadinin kiskanc bir esi var,ogretmen sevgilisi var ve mudurle ilgisi var.iki adami birbirine dusurmus.ve 40 li yaslarda.guzel mi o kadar bu kadinin cekici tarafi nedir

Sizi ilgilendirmediğini herkes söylemiş zaten.

Ben asıl bu çirkin ilişkiler yumağına takıldım, adam kadına, kadın müdüre, koca baldıza, aşçı şöföre... Bu kadar çirkin insanı nasıl toplar ki insan etrafına?

Yalniz kadinin kiskanc bir esi var,ogretmen sevgilisi var ve mudurle ilgisi var.iki adami birbirine dusurmus.ve 40 li yaslarda.guzel mi o kadar bu kadinin cekici tarafi nedir
Evet baya güzel ve ağzı laf yapıyor çok bakımlı süslü bir kadın bir giydiğini bir daha giymez

Sizi ilgilendirmediğini herkes söylemiş zaten.

Ben asıl bu çirkin ilişkiler yumağına takıldım, adam kadına, kadın müdüre, koca baldıza, aşçı şöföre... Bu kadar çirkin insanı nasıl toplar ki insan etrafına?
Malesef bu hayatı ben seçmedimonlar beni buldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X