Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DüşünüyorumBence beyazoy verdim.
Hiç öyle düşünmemiştimCeviz boşken güzel, beyaz dolu iken. Ama siz bunu dekor olarak değil kullanmak için alacaksınızdırCeviz olanda ceket, vs. asılı olduğunu hayal ettim de dolu iken hoş olmaz bence. Mesela uzun bir trenç alt bölüme asılamaz yere değer. Benim gözlerim kanar
Beyaz daha derli toplu.
Başak burcundan sevgiler, selamlar![]()
Kaynanan istiyor olmasaydı beyazi giriste cevizi yatak odasinda kullan diyecektim okurken aklima bu geldi :)Hiç öyle düşünmemiştimmodel olarak evet doluyken pek göstermeyebilir. Ama emin olamıyorum
normalde beyazı kullanıyordum. Eltim yurtdışına taşındı bu evdeki eşyalarını hep dagitti. Askılık da bana geldi. Şimdi birini kaynanam istiyor
bende hangisini ona vereceğimi düşünüyorum
![]()
Beyaz tabii ki ya şu asalete bak
Malesef birini vermek zorundayım tercihi bana bıraktıKaynanan istiyor olmasaydı beyazi giriste cevizi yatak odasinda kullan diyecektim okurken aklima bu geldi :)
Ceviz olan sanki daha cok dekor gibi ya da çanta vs asmak icin.
Salon koyu gri mor. Mobilyalar ceviz. Mutfak siyah beyaz. Yatak odası ceviz ve beyaz. Antre siyah beyaz ve gri karışık. Yani antre için söylüyorum beyaz da gidiyor ceviz deevın genel rengı nedır esyalarınız mobılyalarınız yanı genelde ne renk ?
ikisini de vermedimhangısınde karar kıldınız merak ettım :)
oh daha guzel olmus :) ıyı gunlerde kullanınikisini de vermedimbirini yatak odama koydum
kaynanamın askılığı varmis