- 11 Ekim 2013
- 784
- 73
- 43
Ona en büyük hediye gözünün arkada kalmaması olur canını sıkma... Allah ın izniyle yapıp dönecek aslanlar gibi :))
Hayırlısıyla su gibi gitsin gelsin canım. Çok özleyeceğim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ona en büyük hediye gözünün arkada kalmaması olur canını sıkma... Allah ın izniyle yapıp dönecek aslanlar gibi :))
Gerçekten çabuk geçermi 12 ay?
Hayırlısıyla su gibi gitsin gelsin canım. Çok özleyeceğim.
geçer cnm geçer bnmde eşim gttii smdi 2 ayı var nasl gecti anlamadmm![]()
Çok çok özlüyorsun orası öyle... Ama iyi sağ olsun da uzakta olsun.. Geçici bir durum sonuçta yine sana dönecek yeter ki canı içinde olsun
evet canım çok haklısın. içimi rahatlattın vallahi sağ ol :)
Sen sağol.. Eee damdan ddüşenin halini yine damdan düşen anlarmış![]()
Annem geçirmeye yollamam diyor çünkü daha nişanlı değiliz. sevdiceğim bu hafta sonu annemlerle konuşmaya gelecek.![]()
Oyy kıyamammm :) Çok uzak mı ki aynı şehirdeyseniz sorun etmezler inşallah ya... Ben acemi birliği bitince usta birliğine geçmeden önce gördüm 1 gün felan ah bu uzaklar :)
Canım hayırlı teskereler dilerim sevgiline.. Şu an neler hissettiğini çok çok iyi anlıyorum. Aynısını yaşamıştım zamanında. Biz de o zamanlar 3-3,5 senedir birlikteydik sanırım.Askerliğine gün saymalar bitip o gün gelip çattığında canımdan can gitmişti.O duyguların yaşadığım hissin tarifi mümkün değil... Hele ki bindiği otobüsün hareket ettiği an.. Hayat durdu benim için, bitti demiştim..
Şimdi anlatsam hakikaten roman olur herhalde :) Sabahın 5lerinde kaçıp yanına gidişlerim, ziyarete diye gidip onu da alıp gelişlerim..
Yani canım anlayacağın sen şu an ne hissediyosan aynılarını yaşadım ben de, hatta bana sorarsan belki daha kötüsünü bilemem..
O gittiğinde 15 aydı bir de.. Ama ne oldu. Ben ona destek oldum, hatta yeri geldi o bana destek oldu. Birbirimizi teselli ettik. Gün saydık kavuşmamıza. Hayaller kurduk. Geldiğinde diye başlayan umut dolu cümleler kurduk.. Yeri geldi kavga da ettik tabi ama asla pes etmedik. Ne o, ne de ben..
Bunların sonunda tabii ki kazanan biz olduk.. Zor oldu belki, geçmez geçmiyor dedik ama bitti o günler. Üzerinden de hayli zaman geçtii..
Yanii demem o ki. Siz yıkılmadıkça, birbirinize destek oldukça o günler bitmeye mecbur! İnan bana geçecek. Ve şu an hissettiğin tüm umutsuzlukların, mutsuzlukların yerini kat kat fazla umuda, mutluluğa bırakıcak. Önünüzdeki en büyük engeli aşmış olacaksınız bir kere bunu düşün herşeyden önce :)
Güçlü ol , ona da güç ver canım. Unutma o askerlik bi-te-cek! :)
uzak değiliz ama farklı şehirlerdeyiz. 30 dklık yol var
Üzülme canim ya benim nisanlimda askerde gideli iki hafta oldu cok ama cok zor asker yolu beklemeyen anlamaz derlerdi de inanmazdim oyleymis gerçekten ama sabretmekten başka çare yok hem hergun arıyor şükürler olsun aradığında mutlu konuscaksin ki o da orda uzulmesin sabir lazım sadece
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
içimdeki duyguları tarif edemiyorum yazıya dökemiyorum canım. içim acıyor ama kimse anlamıyor. çabuk geçsin yaa
Hmm anladım ne güzel en azından gelip ailenle konuşacak güvenlerini kazanır güzel düşünmüşsünüz
Tek istedigim o benim de ama gecicek Allahin izniyle ne zaman gidicek askerin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
annemler zaten güvenirler ona. annemlerin çekincesi dışarıdaki insanlar ne der. 4 yıldır tanır annem sevgilimi çokta severler birbirlerini
Hmm anladım canım bizim gibisiniz aynı... İnşallah bir orta yolunu bulursunuz