• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşkım askere gidiyor... =(

Canım birkaç hafta içerisinde tecilini bozduracak daha belli değil.

O zaman simdiden uzulmeyi birakip birlikte geçirdiğiniz zamanin tadi cikar zaten gidince yeterince üzülceksin şimdiden yıpratma kendini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar 4 yıllık bir ilişkim var(ma ş ALLAH).
Sevdiceğim askere gidiyor. Ben ondan hç ayrı kalmadım kzlar çok üzülüyorum. Askere gitmeden önce ona unutamayacağı birşeyler hazırlamak istiyorum. var mı bir fikri olan? onun yokluğuna nasıl alışacağım neler yapabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum. :14::14:

tatlım alışılmıyor bnki gideli 4 ay oldu hala alışamadım:ssz: ne zamn gidicek senn ki

O zaman simdiden uzulmeyi birakip birlikte geçirdiğiniz zamanin tadi cikar zaten gidince yeterince üzülceksin şimdiden yıpratma kendini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haklısın canım ama tecili bozdurunca bir kaç ay içerisinde gider.

Annem geçirmeye yollamam diyor çünkü daha nişanlı değiliz. sevdiceğim bu hafta sonu annemlerle konuşmaya gelecek. :16:

bana kalırsa gitme derim zaten yada git aklım karıştı ama insan cok kötü oluyo ben cok ağlamştm sen bilirisn cnm ozel olarakta vedalaşablrsn :)

Bilmiyorum canım ya. benden önce o ağlar zaten :14: biran önce hafta sonu gelsinde göreyim çok özledm

walla cnm ben son bir ay ağlamicam diye kndi kndime soz verdm biçok kişiyle iddaya grdm ağlamicam diye ama kapının önüne bi indik terminale g,dne kadar ikimzde ağlamaktn helak olduk cok zor bi an :(

walla cnm ben son bir ay ağlamicam diye kndi kndime soz verdm biçok kişiyle iddaya grdm ağlamicam diye ama kapının önüne bi indik terminale g,dne kadar ikimzde ağlamaktn helak olduk cok zor bi an :(

öyle canım zor tabii. ben de öyle olurum gibime geliyor.

Back
X