Aşkım gidiyor nasıl dayanacam ben nasıl olacak böyle:((

Cogunluk olumsuz konusmus fakat tamamen kisilik meselesi diye dusunuyorum

Benim sevgilimde farkli bi ilde kazandi universteyi ve gidicek tam 12 saat olucak aramizda

Engel mi hayir degil.. Ben kendimede karsimdakinede guveniyorum tabiki ilk zamanlar zor olur ben dusunuyorum suan evlerimizin arasi 10 dakika ama o zaman? Yuzlerce kilometre

Iyi dusun canim ve korkma.. Bak bende ayni seyleri yasayacagim

Haklısın canım aslında bende güveniyorum güven olunca dediğin gibi korkmamak lazım ama ne biliyim gidiyo diye heralde yediremiyorum kendime

güven var aranızda bu avantaj. ufak tefek sorunları büyütmeyin. uzaktan toparlamak zor oluyo. çok zor olacak ama özlemle hasretle yaşamaya alışacaksınız. belli aralıklarla görüşebilirseniz çok iyi olur.

Evet canım güven var dediğin gibi bu bizim için avantaj zaten dediğin gibi önemli olan küçük şeyleri büyütmemek 2 aya birde olsa görüşmeye çalışacaz canım .

Ya keşke sevgilisi üniversite kazanıp uzağa gidecek olanlar buraya diye bi konu açsaydnızda hepinize birden uzanabilseydik..
Herkeste aynı dert..
Neyse dönelim sana.
Canım benim, alışmışsın elle tutucağın kadar yakınında olmasına ama hayat bu bazen herşey istediğimiz gibi olmuyor. Yaşanması gereken şeyler bunlarda. O üniversiteye gidecek okuyup adam olcak ailenin karşısına daha güçlü çıkacak inşallah böyle düşünsene..
O ne yapıyorsa geleceğiniz için yapıyor. İlerde seni mahrum etmemek için, güzel bi hayat sürebilmeniz için yapıyor.
Birazda olumlu düşünmeye çalışsana..
Ben sevgilimi 6 aydır görmüyorum ben özlemiyor muyum özlüyorum ama bunu neden kendimi sıkıntı edeyim ki?
Allah bizi imtihan ediyor.
Sevgimizin derecesini ölçüyor.
Bizi sınıyor, nefsimizi sınıyor.
Kolay bi imtihan değil, bi aşk için en zor imtihan bu.
Allah kazanabilmeyi nasip eylesin.
Üzülme. Bu uzaklık sevdiğin adamın gerçek yüzünü görmene sebep olacak.
Seni Allah için seviyorsa uzaklık mesafa olmaktan çıkar aranızdaki bağ hep sıcak tutar sizi.
Nefsine hakim olamayan biriyse elini tutamamak, sarılıp koklayamamak sabrını taşırır ayrılık sinyallerini verir 2-3 aya kadar..
Sabret canım.. Sabret. Unutma ki Allah sabredenlerle beraberdir.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.:54:
Çok güzel çok doğru konuşmuşsun canım oda diyor geleceğimiz için uğraşıyorum şimdi biraz üzülecez ama sonunda biz sevinecez diye.Bide bu bizim için imtihan Allah'ın izniyle bu imtihanı kazanacaz bizde Saol canım
Canım eğer gerçekten seviyorsanız sorun olmaz. Ama sen okumuyor musun? Benim çok yakın bir arkadaşım Ankara'da sevgilisi ise İstanbul'da okudular (2si de İzmirli) Biz çok büyük ihtimalle ayrılırlar diye düşünüyorduk. Ama öyle olmadı. Mezun olduklarında nişan yaptılar. Muhtemelen seneye de evlenirler.

Yine bir başka arkadaşım Ankara'da, sevgilisi ise Adana'da okudu. Mezun oldular ve geçen Cuma evlendiler :)

Üzülme sakın! Eğer seviyorsanız hayat sizi ayıramaz. Ama zor tabii ki... Daha fazla emek gerekir.

Okuyorum bende canım ama 2 yıllık bilg.proğramcılığı aşkım 4 yıllığa gidecek 2.girişi sınava aöl mezunu öğretmenlikleri istemediği için bi sene daha denedi pdr geldi bu seferde zaten ben başta inş.buraya çıkar diye dua ediyodum son zamanlar dedim Allah'ım bizim için hayırlısı neresiyse orası olsun diye çünkü benim yanımda olupta ayrı olmamız Allah korusun daha kötü olurdu.Allah'ın izniyle o emeği verip imtihanı kazanacaz canım bizde

l

bizde buna benzer sorun yaşadık ama unutma ki sevginiz ayrıyken belli olacak

yan yanayken tamam her şey iyi güzel uzağa gidince sorun çıkıyorsa eger demekki bir taraf daha az sadık sevgisi daha az

eger ikinizde birbirnize güveniyorsanız seviyorsanız dert etme ben çok ettim hani gitmedi ama yinede çok sorun oldu sürekli problem ettiğim için güvenmiyormusun vs şeyler konuşuldu

arkadşların dediği gibi değişrse yanndada deide böyele değişir işte kendini belli edecek ünide üzülme hiç

benim arkadaşım sevgilisyle ayrı şehirdeydi çok şükür hiç bir sorunları yok çokta mutlular yani

Haklısın böyle bide gerçekten sevip sevmediğini değişip değişmediğinide anlamış olcam

2016 yılının eylül ayında geri gelecek heralde :26:

Öyle olacak Allah'ın izniyle yada buraya geçiş yapacak puanını yüksek tutup

çok fazla büyütüyorsunuz gözünüzde, Allah korusun ölüme gitmiyor ya, okumaya gidiyor.. hem de dünyanın öbür ucuna değil, başka bir şehre sadece..şuan endişelerinizi çok iyi anlıyorum ama gerçekten korkacak hiçbir şey yok, eğer gerçekten seviyorsanız birbirinizi sevginiz daha da güçlenir bu süreçte.. siz şimdi gidince sanki 4 sene boyunca hiç gelmeyecekmiş gibi gözünüzde büyütmüşsünüz.. ama o kadar çok tatil oluyor ki aralarda, isterseniz en fazla(en fazla o da yani-tabi maddi anlamda çok çok zorluk çıkartmayacaksa size) 2 ayda bir görüşürsünüz.. çok uzak bir şehir olsa bile.. ben 1 yıldan fazladır yurt dışındayım, neredeyse her iki ayda bir geldim Türkiye'ye ve ben buraya gelirken bizim ilişkimiz daha 3 ayını yeni doldurmuştu.. öyle güçlü bir ilişki değildi yani.. ama buraya geleli ben kat ve kat güçlendi ilişkimiz.. gelirken biz de çok üzüldük, hatta her dönüşümde yine ağlayarak geliyorum ama bir iki güne geçiyor.. hem artık her şey o kadar kolay ki..hele skype, hayat kurtarıcısı neredeyse.. :)) türkiyede olsam bu kadar çok görüşmezdik diyebilirim, o derece yani..
yani çok abartmayın kızlar... dalga geçmiyorum, eleştirmiyorum, yanlış anlamayın sakın..aynı şeyleri ben de yaşadığım için biliyorum ve sadece sizi rahatlatmak için söylüyorum bunları... :))
ha sizden uzaklaşınca değişecek, sizden soğuyacak biriyse zaten hiç değmez onun için üzülmeye ;))
şimdi hiiiç canınızı sıkmayın ve yanyanayken geçirebildiğiniz kadar keyifli zaman geçirin.. sonra pişman olmayın birlikte olduğumuz vakitleri ağlayarak üzülerek geçirdik diye.. ;)

Senin dediklerinin aynısın diyor sevgilimde canım aşkım niye ağlıyorsun bu kadar ölüme gitmiyorum ya ben diyor bide sordum geçen sen hiç korkmuyormusun gidince bişey olur diye oda benim içim rahat herşey aynı olacak kalan zamanımızıda ağlayarak geçirmeylim aşkım diyor ama gelin görünkü onun yanına gidince dayanamıyorum boğazım düğümleniyor hemen çocuk gibi ağlamaya başlıyorum biliyorum onunda şuan güçlü görümeye çalıştığını son gün oda benim gibi olacak aşkım ama şimdi bari öyle yapmamaya çalışıyor işte:5:[SUB][/SUB]

Back
X