• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AŞKIM kelimesi ne derece önemlidir?

gulsahh5151

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
88
1
86
35
Adana
merhba kızlar 2.5 aylık bir ilşkim var ge.enlerde erkek arkadaşmla tel.de konuşurken ilk kez aşkım die hitap etti.. ben çok mutlu oldum ama çaktırmadım hiç konuşmaya devam ettim ama bozmadım yanii..daha öncesinde canım tatlım hayatım gibi hitaplar kullanıyorduk bibirimize... bundan birkaç gn sonra msn de yazışırken de ben de ona o şekilde hitap ettim..vayy bi ilki yaşıyoruz AŞKIM dedin bana dedi mutlu oldu..
ben de geçenlerde de sen bana demiştim tel.de hatırlamıoyo musun dedim.. gerçketen mi inan hatırlamıyorum dedi ve bence bu çok güzel bişey dedi demekki aşkım olmuşsun ve beynimde o şekilde yer etmiş daha sonra da ağzımdan çıkmış dedi.. sizce ne derece samimi kızlar doğru mu söylyüır? ya da eski kız arkadaşıyla hep böyle konuştuğu için alışkanlıkatn böyle söylemiş olabilir mi? Onu seviyorum ve çok hassasım her konuda ona karşı böyle bi konuyu bile sizinle paylaşmam ondan kızlar..

merhba kızlar 2.5 aylık bir ilşkim var ge.enlerde erkek arkadaşmla tel.de konuşurken ilk kez aşkım die hitap etti.. ben çok mutlu oldum ama çaktırmadım hiç konuşmaya devam ettim ama bozmadım yanii..daha öncesinde canım tatlım hayatım gibi hitaplar kullanıyorduk bibirimize... bundan birkaç gn sonra msn de yazışırken de ben de ona o şekilde hitap ettim..vayy bi ilki yaşıyoruz AŞKIM dedin bana dedi mutlu oldu..
ben de geçenlerde de sen bana demiştim tel.de hatırlamıoyo musun dedim.. gerçketen mi inan hatırlamıyorum dedi ve bence bu çok güzel bişey dedi demekki aşkım olmuşsun ve beynimde o şekilde yer etmiş daha sonra da ağzımdan çıkmış dedi.. sizce ne derece samimi kızlar doğru mu söylyüır? ya da eski kız arkadaşıyla hep böyle konuştuğu için alışkanlıkatn böyle söylemiş olabilir mi? Onu seviyorum ve çok hassasım her konuda ona karşı böyle bi konuyu bile sizinle paylaşmam ondan kızlar..[/QU

İki ihtımalde olabılır,fakat samimice söylemiş oldugunu düşnüyorum,sanmıyorum eskı kız arkadsından ötürü oldugunu pek fazla ama sen daaha iyi gözlemlersin tabıkı..

ya eski kız arkadaşıyla ne alaka cnm içinden gelmiş söylemiş işte sonuçta aşkısın kasma bu kadar:))

ben de geçenlerde de sen bana demiştim tel.de hatırlamıoyo musun dedim.. gerçketen mi inan hatırlamıyorum dedi ve bence bu çok güzel bişey dedi demekki aşkım olmuşsun ve beynimde o şekilde yer etmiş daha sonra da ağzımdan çıkmış dedi.. sizce ne derece samimi kızlar doğru mu söylyüır? ya da eski kız arkadaşıyla hep böyle konuştuğu için alışkanlıkatn böyle söylemiş olabilir mi? Onu seviyorum ve çok hassasım her konuda ona karşı böyle bi konuyu bile sizinle paylaşmam ondan kızlar..

farkına varmadan söylediği için büyük ihtimal alışkanlık:jeyyar:

savunurken aklını kullanmış ama inanma o süslü sözlerine.çocuk kandırır gibi savunmuş :1:

cıks samimi gelmedi alışkanlık bencede,sen ona askım dese idin unutur muydun,biraz empati sonuç ortada :oklava:

ben de öyle düşünüyorum umarım yalınıyorumdur:(( çünkü daha sonrasında hiç bi daha kullanmadı o kelimeyi bn de kullanmıorum o kullanmayınca

Bence çok fazla irdeliyorsunuz..
Zaten birliktesiniz,aşkım demesinde ne var ki?
Adama bunu hatırlatarak onun kendini bişiy zannetmesine neden olmuşsunuz bence..
Yok beynimde yer ettin,ağzımdan çıktı vs. vs. ne gerej var bu muhabbetlere girmeye anlamadım..
Aşkım dediniz o da mutlu olduysa yeterli değil mi sizin için?

evet haklısınız ama işte çok küçük şeyler çok kafa kurcalayabiliyo bazenn... akışına bırakmak lazım ama ben bunu yapabilsem...

aşkım kelimesi artık anlamını iyice yitirdi çünki alışıla gelmiş bi laf haline geldi iki konuşmada hemen aşkım naber aşkım şöyle aşkım böyle yani nasılsın iyimisin gibi özelliğini yitirmiş durumda bence.bide söylediğin şeyin farkında olmazmı insan aşkım diyosa mağdem dile dökülüyo bu onu ilk önce kalbe döksün sonra dilinden çıktığının farkına varsın.kişiyi tanımadığımız için bunu en iyi sen anlarsın .genelini sorarsan ben erkeklere asla inanmam

aşkım kelimesi artık anlamını iyice yitirdi çünki alışıla gelmiş bi laf haline geldi iki konuşmada hemen aşkım naber aşkım şöyle aşkım böyle yani nasılsın iyimisin gibi özelliğini yitirmiş durumda bence.bide söylediğin şeyin farkında olmazmı insan aşkım diyosa mağdem dile dökülüyo bu onu ilk önce kalbe döksün sonra dilinden çıktığının farkına varsın.kişiyi tanımadığımız için bunu en iyi sen anlarsın .genelini sorarsan ben erkeklere asla inanmam

alkisalkisalkis çok doğru söylediklerin....

biz önce aşkım diye girdik, bikaç ay geçti bitanem oldu, bikaç ay daha geçti hayatım oldu şimdi son trendi "gülüm", Allah sonumuzu hayır etsin:))

Back
X