Aşkım ne ya yeterrr ya ..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Kayinvalide sürekli esime aşkım diyo . Bu ne ya sinir oluyorum gıcık oluyorum . Bi kere anlasin diye bende esime oglusum filan diye Şakayla sevdim kafasını oksadim anlasin diye . O bnm oğlum dedi hemen . O zmn bnm aşkım onun değil oğlum desin cnm desin . Aşkım ne ya . Nasil ima etsem . Boyle var mı başka eşinize annesi aşkım diyen ?

Hahaha misilleme supermis yyalnız: oğluşum!
Davranışlarından filan rahatsizsaniz bunları çözmeye oodaklanın bence, varsın aşkım desin nolacak:)

Yani annesi sonucta istediğini der .
Çok rahatsız ediyorsa eşinize bi söyleyin o uyarır.

Ay Allahim güldürdünüz :KK48: derse desin bosverin.. sizin askim demeniz baska annesinin askim demesi baska :KK53: dert edinmeyin bosu bosuna

Evlendikten sonra kocayi adeta kendiniz icin yaratilmis, annesiyle olan iliskileri tamamen bitmis, ailesiyle mesafeli sadece sizin icin yasayan bi robot olarak isteme egilimi nedir artik ya? Annesidir doguran, buyuten kadin birakta istedigini desin. Sende cocuguna ilerde gelinin istedigi sekilde yaklas o zaman.

Anneside çocuguna a$ik olabilir.. Sizde farkli bir sozle cagirin esinizi aranizda sizden baskasi kullanamasin..dilimize iycebyerlesti bu kelimeler herkes e askim canim tatlim..

Ya ister aşkım der ister pipisini çeker koparır. Annesi ya Allah askına şöyle şeylerle kendinizi gerim gerim geriyosunuz şaşırıyorum

kendinize dert edinmeyin vari yogu bende ogluma sevgilim askim hayatimin anlami falan diyorum o benim oglum istedigim sevgi cumlesini kurmakta benim hakkim anne oldugunda sende anlicaksin ne kaynanalar var neler yapiyo gelinlerine eger baska bi sikintin yoksa kaynananla ilgili dert arama kendine

Yalnız senin kıskançlıkların normal değil. Eşini öz kardeşinden de kıskanmıştın. O sanki aşkım abim mi diyordu. En son böyle yapma dediğimiz de bu huyumu yenmek istiyorum diye bizi payladın, yine aynısın.
Konularında ayrı bir enteresan tuvalette ki 2 metrelik kurt konunu hala unutamadım.

Back
X