Aşkım ne ya yeterrr ya ..

Kısaca bi yuuuh diyorum. Annelerin evlatlarına nasıl hitap edeceğine de artik karışır olduk. Oğlum 19 yaşamında hala aşkım derim. Buna müdahale edecek gelini de parçaların. O kadar uzun boylu değil.

Benim kayınvalidem de der aşkım bebeğim diye. Hatta uzatır sesini yükseltir kuzuuumm der :KK48: Bende hiç sevmiyorum. Ama öyle karışmam bizim ailede yok öyle alışık değiliz onlar alışıklar normal herhalde derim. Kv abartir şap şup öyle öper ki sanki inadına yapar gibi hiç oralı olmam. Ama esim pek sevmio ama annesini kırmamak için susuyor gibi bana da bişey demez. Napcaz böyle kabul etcez böylelerini. Evladim de paşam de aşkım ne yaa :KK47:

Kayinvalide sürekli esime aşkım diyo . Bu ne ya sinir oluyorum gıcık oluyorum . Bi kere anlasin diye bende esime oglusum filan diye Şakayla sevdim kafasını oksadim anlasin diye . O bnm oğlum dedi hemen . O zmn bnm aşkım onun değil oğlum desin cnm desin . Aşkım ne ya . Nasil ima etsem . Boyle var mı başka eşinize annesi aşkım diyen ?
İkinizinki de kiskanclik :D
Askim demeseymis iyiymis ama kayinvalideler benim tabirimle kayin- odunlar sacmalamayi cok seviyorlar.
Zamanla duzelebilir yada zamanla daha da sacma bir hale gelebilir :) arik kismetinde hangisi varsa o karsina cikacak gibi : D
Ama esine deme birde adami karsina alma. Cunku bu tipler analarinin etekleri altina girmeyi cok severler. Ne var ki desin ne kotu niyetlisin der oylece kalirsin.
kendini de suclu hatali kiskanc olarak gostermeyen politik yollar bul :)

Back
X