aşkımı herşeyden çok seviyorum ama bütün arkadaşlarım benim ondan ayrılmamın en iyi şey olacağını söylüyor. ondan bana hayır gelmezmiş, öyle diyorlar
( . o kadar kötü bir piskoloji icindeyımkı su an anlatamam
. ne yapacağımı inanın bilmiyorum...
sevgilimle tel. konusunda kesinlikle bi sorun yaşamıyorum. sürekli bir iletişim içindeyiz. ama 5 aydan fazla gecti biz tanışalı ve o halla benim yanıma gelemedi işi yüzünden.aslında hep tarih veriyor bana gelicem diyor sonra bi aksillik çıkıyor yine ve gelemiyor işi yüzünden maalesef
( . sevgilim istanbulda inşaat mühendisi ve gercekten çok yoğun calışıyor. izin günü bile olmuyor bazen, gelmesi o kadar zorki ve zaten yakın bir mesafede oturmuyoruz 12 saatlik mesafe var aramızda =(( ...
arkadaşlarım diyorki eğer seni gercekten sevseydi gelirdi diyor. vur kıçına tekmeyi artık şunun diyor arkadaşlarım sevgilim için
(( . sizce ne yapmalıyım
(( ?senağlama

sevgilimle tel. konusunda kesinlikle bi sorun yaşamıyorum. sürekli bir iletişim içindeyiz. ama 5 aydan fazla gecti biz tanışalı ve o halla benim yanıma gelemedi işi yüzünden.aslında hep tarih veriyor bana gelicem diyor sonra bi aksillik çıkıyor yine ve gelemiyor işi yüzünden maalesef

arkadaşlarım diyorki eğer seni gercekten sevseydi gelirdi diyor. vur kıçına tekmeyi artık şunun diyor arkadaşlarım sevgilim için

Son düzenleyen: Moderatör: