Askiminn abisii :))

enteresanmış gerçekten...

sizi sevgilisi gibi görüp birşeyler istemesi... bulduğunuz halde beğenmemesi...

gecenin bir körü araması uzattıkça uzatması ?

merak ettiğim sevgilinizin bundan gerçekten haberi var mı varsa tepkisi nedir ?

Gerçekten sizin için dert mi değil mi anlayamadım net olarak
Eğlenceli bi dille yazmışsınız
Ben katlanamazdım,fazla taviz vermişsiniz sanırım
Araya mesafe koymak en iyisi

ne demek kapatamıyorum.. işim var, uykum var dersin kapatırsın.. 3 saat boyunca full kendisi konuşmuyor sonuçta.. sen de konuşmasını uzatacak şeyler deme o zaman. erkek arkadaşın ne düşünüyor bu konuda? bu kadar samimiyet iyi değil.. senin onun kankası falan değilsin.. şimdi değilse bile ilerde bunun sıkıntısını yaşarsın... mesafe her zaman iyidir... tek taraflı olduğunu sanmıyorum ayrıca.. sen musade etmiyor olsan hiç kimse seni o saatte arayıp saatlerce konuşmaz..

varr var abisi askerde bide simdi takma sen felan diyor benden bahsederken felan kardesim felan diyormuss benden iicin

Gerçekten sizin için dert mi değil mi anlayamadım net olarak
Eğlenceli bi dille yazmışsınız
Ben katlanamazdım,fazla taviz vermişsiniz sanırım
Araya mesafe koymak en iyisi
dert degil fazla da bana da enteresan geldi iste paylasmak istedim. bu aralar fazla konusmuyoruzz zaten
bunalımda galiba abisi
askerdeyken sevgilisi terk etti galiba bu yüzdenn

valla bi laf vardır ya kardeş ayağı..... ayağı diye hele ki haberlerde bunlarla ilgili şeyleri gördükten sonra bence dikkat et konusmayı uzatma müsait değilim de yada birisi çağırıyormus gıbı yap kapatmam lazım de

konu konuyu acıyor elbette ki

haklısınız da iste ayıp olmasından korkuyorum biraz

-ve evet sevgilimin haberi var arkadaslar

Senin gibiler yüzünden zaten aile içlerinde çarpık ilişkiler.

Sevgilinden çok abisiyle takılıyosun yanlış kardeşi seçmişsin..

Senin gibiler yüzünden zaten aile içlerinde çarpık ilişkiler.

Sevgilinden çok abisiyle takılıyosun yanlış kardeşi seçmişsin..

Seçtiğiniz kelimelere dikkat ederseniz sevinirim. "Senin gibiler" diyorsunuz,bu benim suçum değil adamın suratına mı kapatayım ?
Sevgilimden çok abisiyle de takıldığım yok,abisi ararsa konuşurum o birşey demeden ben ona birşey yapmıyorum yani,siz olayı gerçekten tersinden anlamışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…