ben 22 yaşındayım üniversite son sınıftayım sosyal hizmet okuyorum 3 yıllık bir ilişkim var ben onun ailesiyle tanıştım görüşüyorum o da benim babam hariç annem ve kardeşlerimle tanıştı her şey güzel onu çok seviyorum ciddi düşünüyoruz ama kafamda bazı soru işaretleri var bu soru işaretleri ailem ve arkadaş çevrem tarafından oluştu sevgilim iktisat okudu bu yıl bitirmesi gerekiyordu ama uzattı kendisi aşçı olmak istiyor zaten senelerdir çalışıyor şu an aşçı seviyesinde ve okulunu bitirip iktisat diplomasını almayı düşünmüyor sürekli özel sektörde çalışacak ve bende devlet memuru olmayı düşünüyorum eğitim seviyeniz uyuşmuyor diyenler var bu bir ilişkide sorun yaratır mı bir de sevgilim baya kilolu ve uzun boylu bende kısa boylu normal kiloda bir kızım kilolu olduğu için ailem bizi pek yakıştırmıyor çoğu zaman dalga geçiyorlar biliyorum doğru değil dalga geçilmesi ama bunlarda benim kafamı kurcalıyor sizce bunlar sevgilimle aramda problem yaratır mı lütfen yardımcı olun fikirlerinize ihtiyacım var