Aşkın gözü kör müdür?

delikeci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2016
8
1
1
31
ben 22 yaşındayım üniversite son sınıftayım sosyal hizmet okuyorum 3 yıllık bir ilişkim var ben onun ailesiyle tanıştım görüşüyorum o da benim babam hariç annem ve kardeşlerimle tanıştı her şey güzel onu çok seviyorum ciddi düşünüyoruz ama kafamda bazı soru işaretleri var bu soru işaretleri ailem ve arkadaş çevrem tarafından oluştu sevgilim iktisat okudu bu yıl bitirmesi gerekiyordu ama uzattı kendisi aşçı olmak istiyor zaten senelerdir çalışıyor şu an aşçı seviyesinde ve okulunu bitirip iktisat diplomasını almayı düşünmüyor sürekli özel sektörde çalışacak ve bende devlet memuru olmayı düşünüyorum eğitim seviyeniz uyuşmuyor diyenler var bu bir ilişkide sorun yaratır mı bir de sevgilim baya kilolu ve uzun boylu bende kısa boylu normal kiloda bir kızım kilolu olduğu için ailem bizi pek yakıştırmıyor çoğu zaman dalga geçiyorlar biliyorum doğru değil dalga geçilmesi ama bunlarda benim kafamı kurcalıyor sizce bunlar sevgilimle aramda problem yaratır mı lütfen yardımcı olun fikirlerinize ihtiyacım var

ben 22 yaşındayım üniversite son sınıftayım sosyal hizmet okuyorum 3 yıllık bir ilişkim var ben onun ailesiyle tanıştım görüşüyorum o da benim babam hariç annem ve kardeşlerimle tanıştı her şey güzel onu çok seviyorum ciddi düşünüyoruz ama kafamda bazı soru işaretleri var bu soru işaretleri ailem ve arkadaş çevrem tarafından oluştu sevgilim iktisat okudu bu yıl bitirmesi gerekiyordu ama uzattı kendisi aşçı olmak istiyor zaten senelerdir çalışıyor şu an aşçı seviyesinde ve okulunu bitirip iktisat diplomasını almayı düşünmüyor sürekli özel sektörde çalışacak ve bende devlet memuru olmayı düşünüyorum eğitim seviyeniz uyuşmuyor diyenler var bu bir ilişkide sorun yaratır mı bir de sevgilim baya kilolu ve uzun boylu bende kısa boylu normal kiloda bir kızım kilolu olduğu için ailem bizi pek yakıştırmıyor çoğu zaman dalga geçiyorlar biliyorum doğru değil dalga geçilmesi ama bunlarda benim kafamı kurcalıyor sizce bunlar sevgilimle aramda problem yaratır mı lütfen yardımcı olun fikirlerinize ihtiyacım var
Iki gonul bir olduktan sonra samanlik seyran olur canim asik olunca hic bisey aklina gelmez..

eşim ilkokulu mezunu olsaydı yine onu severdim vazgeçmezdim çünkü onun kişiliği karakteri ruhu insanlığı önemli benim için beni Mutlu eden onun diploması veya olduğu statü değil kendisi. Dış görünüş konusuna gelince insanın dışı çirkin olsun böyle alay edenler gibi içi çirkin değil!!! Ki yaratılana çirkin demek alay etmek te çok çirkin bişey !!

haklısınız bende insanları dış görünüşüyle yargılayan biri değilimdir zaten ama insanın kafasına takılıyo en yakınları böyle düşününce

haklısınız bende insanları dış görünüşüyle yargılayan biri değilimdir zaten ama insanın kafasına takılıyo en yakınları böyle düşününce
Sen insanlara bakma kendin ne düşünüyorsun önemli olan bu insan gün gelir annesini bile tanıyamaz söyledikleri yaptıkları karşısında Nutku tutulabilir en yakınların hata yapıyor sen onların hatalarına düşme cnm doğru bildiğini yapmaktan asla vazgeçme

Ne meslek ne kariyer ne de egitim askin bi rutbesi yok..Bende universte mezunuydum esim liseydi.3 senelik evliyiz ve evlendigimiz yildan beri okuyoruz ve ben onlisansi bitirdim esimde 3.sinifa gecti...okumanin yasi basi yokki evlendikten sonra beraberde okursunuz..

İnsanların her dediğine takılacaksan işin var. Ve evet görünüş olsun mezun oldugu okul olsun aşk varsa bunları göz görmez zaten

Okuduğun bölümde, tüm sorularının cevabını bilmen, bulman gerekirdi... Zira yıllarca öğretilen en önemli şeylerden biri ayrım olmaması gerektiği, insan hakları vs. Tutup hâla daha bu soruların cevapsız kalıyorsa diploman boşuna...

Okuduğun bölümde, tüm sorularının cevabını bilmen, bulman gerekirdi... Zira yıllarca öğretilen en önemli şeylerden biri ayrım olmaması gerektiği, insan hakları vs. Tutup hâla daha bu soruların cevapsız kalıyorsa diploman boşuna...
ordan konuşması kolay oluyor tabi sende ailen tarafından böyle bir baskı altında bırakılsan acaba okuduğum bölüm bunu gerektiriyor diyebilir miydin insan kendi başına geldiği zaman müracaatçılarına karşı davrandığı gibi davranamıyor ayrıca benim diplomama laf söylemek size kalmadı okuduğum bölümünde hakkını vererek okuyorum merak etmeyin bu arada insanın kınadığı şey başına gelmeden ölmezmiş bunu da hatırlatmak istedim....

ordan konuşması kolay oluyor tabi sende ailen tarafından böyle bir baskı altında bırakılsan acaba okuduğum bölüm bunu gerektiriyor diyebilir miydin insan kendi başına geldiği zaman müracaatçılarına karşı davrandığı gibi davranamıyor ayrıca benim diplomama laf söylemek size kalmadı okuduğum bölümünde hakkını vererek okuyorum merak etmeyin bu arada insanın kınadığı şey başına gelmeden ölmezmiş bunu da hatırlatmak istedim....
Offf... Amma takıntılı çıktın... İyi o zaman ilerde bir gün koca dayağı yersen susar, müracaatçılarına yaptığın yardımları da gözden geçirirsin... Düşünsene, Afrika'daki insanlar aç, onlara yardım edelim diyorum ama hamburger yerken bunu dile getiriyorum, fotoğraflarla vs. Aynı hesap. Burdan konuşması kolay, çünkü destekli konuşuyorum, boş değil. Çevren yada ailen dış görünüşe göre yargı yapıyorlarsa, aldığın eğitimle onlara da hoş görüyü ve yapmamaları gerektiğini aşılayabilirsin. Kilo alınır verilir, eğitim de tamamlanır bir şekilde. 45 yaş üstü sınıf arkadaşım var benim... Kaldı ki ilkokul mezunu tanıdığım harika insanlar da var ... Bunları görmek ve göstermek senin elinde.

Devir öyle bir devir ki. Adam gibi adamı bulduysan tut bırakma kilosu boyu mesleginin ne olduğunun önemi yok. Sonund işsiz olmayacak

Elalemin dusuncelerine aldirma önemli olan duygularinizin karsilikli olmasi ve seni tamamlaması.Mesleklerin ve gorselligin önemi yok gönul bir olduktan sonra.

Back
X