Aşk'ın ömrü çocuk olana kadar mı?

@suziella Zaten yeni yetmeyim kk'da henüz yetişemiyorum dışarda neler oluyor bakamadım aksiyon var mı aksiyon?:KK70:

cok güzel bi konu bizde 1.5 senelik evliyizz ve uzattıkca uzatıyoruz cocuk fikrinii..fakat eşimin kardeşinin , görümcemin eşinin ve yakınındaki dayısının cocugu olmuyor..azosperm 3'üde ve bu aralar bize yuklenmeye başladılar..torun istiyoruz gibi..nasıl bi yol izlemeliyim acaba ?

Çocuk 1. Sınıfa başlayınca değişiyor bişeyler. Değişmiyor da yoğunluk artıyor :KK14:. Akşam eşimle büyüğü saat 10 a kadar ödev yapıyorlar bende ufaklıkla ilgileniyorum. Kocama hasret kaldım a dostlaaaar :KK61::KK61:

cok güzel bi konu bizde 1.5 senelik evliyizz ve uzattıkca uzatıyoruz cocuk fikrinii..fakat eşimin kardeşinin , görümcemin eşinin ve yakınındaki dayısının cocugu olmuyor..azosperm 3'üde ve bu aralar bize yuklenmeye başladılar..torun istiyoruz gibi..nasıl bi yol izlemeliyim acaba ?
Torun seviciler ne zaman yapacağımız geçip yakında nasıl yapacağımızı tarif edecekler :KK70:
İki yıldır bizede konuşuyorlardı her söyleyene vaktini saatini bir Allah birde biz biliriz olunca duyarsınız diye diye susturdum:KK70:

tamamen kendinizi hazır hissetmenize bağlı çocuk kararı.
kimsenin baskısıyla girilecek bir yol dEğil canim be....

Çocuk 1. Sınıfa başlayınca değişiyor bişeyler. Değişmiyor da yoğunluk artıyor :KK14:. Akşam eşimle büyüğü saat 10 a kadar ödev yapıyorlar bende ufaklıkla ilgileniyorum. Kocama hasret kaldım a dostlaaaar :KK61::KK61:
Ayy kıyamam yok mu bir iki gün yardım edebilecek birisi sizde biraz başbaşa zaman geçirirsinizo_O

Bn duygusal takılıyorum Sezen Aksu'dan git dinliyorum nakarati hariç :KK61:Allah im çok mutsuzuuuuumm ölecem şuracikta:KK59:

3,5 yıl iyiki evlenmişim diyerek gezdim ortalıkta,akşam işten koşa koşa eve giderdik , iş saatleri dışında hep beraberdik,sarılmadan dokunmadan duramazdık birbirimize.gönlümüzce gezdik tozduk artık hazırız dedik bebişe,ilk 3 ayımız çok zor geçti ,kızımız sabaha kadar uyumadı mesela,uykuya hasret biZ her fırsatı dinlenerek geçirmeye çalıştık,eskiden saten gecelik koleksiyonu olan ben üzerimden eşofmanlarımı çıkaramaz oldum, saç baş bakımı zaten geçtim bebek ağlamadan duşa girip çıkmak en büyük lüksüm oldu anlayacağınız lohusa depresyonum 3 ay sürdü çocuktan sonra her istediğinizi yapamayacaksınız mutlaka bişeyler değişecek ama onun bir gülüşü herşeyi unutturacak

o sorma yüklenme olayının çözümü yok. bi ara soranlaradan dolayı inat değil mi doğurmıycam diyordum:KK55:

Hayır canım nie mutsuz olucakmissin....
en çok senin seratonin hormonuna ihtiyacın var tatlım :21:

Hayır hayır dokunmayin tutmayin ellerimden kendim düştüm kalkabilirim:KK50::KK50:

Bn duygusal takılıyorum Sezen Aksu'dan git dinliyorum nakarati hariç :KK61:Allah im çok mutsuzuuuuumm ölecem şuracikta:KK59:
Deme öyle:KK12: seni üzecek şeyleri bırak bi kenara eminim bundan sonraki hayatın çok daha güzel olacak elbet zorlukları var ama anneler güçlüdür eminim üstesinden geleceksin

Torun seviciler ne zaman yapacağımız geçip yakında nasıl yapacağımızı tarif edecekler :KK70:
İki yıldır bizede konuşuyorlardı her söyleyene vaktini saatini bir Allah birde biz biliriz olunca duyarsınız diye diye susturdum:KK70:
ya biz bi ton sorunla ugrasiyoruz
tabi kimsenin haberi yok
bi kediimiz var bu arada
eşim 2 kedi daha alip çocuk yapmicaz biz dedi herkese...
herkeste ümidi kesti kedi annesi ve kedi babasi diolar bize..
olunca artık haberleri olur :cool:

Benc e bu duygu degisiminin aska ilgisi yok ..yani cocuk olunca bitiyor demej anlamsiz
Ama su bir gercek cocuk basli basina ikgi istiyr...bazen esine j kendine bike vakit kalmiyor

kesinlikle canımm..bende gecen aksam cevap verdimm snra eşim hesap soruyor neden oyle dedin diye :)

Degisen erkek cocuk olmadan da degisiyor.
İlk zamanlar benim esimde degismisti.
Ben lohusa sendromu ile mucadele ederken esim kapiyi acar acmaz kizima yapisiyordu.
Benim suratima bile bakmiyordu uc ay kadar surdu simdi normal davraniyor eve gelince her ikimizede ilgi gosteriyor.
Bazen bebek bunaltiyor..
Cok ozveri ve emek istiyor
Rabbim iyi anababa yapsin bizi
hayirli evlatlar nasip etsin.
Gecen ay esim cicek almak istedi cicekcinin onunden geciyorduk ben bosver o paranin ustune koyup deri mont aliriz kizima dedim kafalar degisiyo bayagi

Back
X