Aşk'ın ömrü çocuk olana kadar mı?

Ayy kıyamam yok mu bir iki gün yardım edebileceolizde biraz başbaşa zaman geçirirsinizo_O
Yok canım amaan olmasında olan derdiyle gelir. Alıştık artık biz. Evlatlarımız sağlıklı mutlu olsunlarda buze yetiyor. Bir gülüşleri yetiyor. Galiba evlat sevgisi aşkı geçiyor. Ondan insanlar öyle düşünüyor olabilirler mi ki acep o_O

3,5 yıl iyiki evlenmişim diyerek gezdim ortalıkta,akşam işten koşa koşa eve giderdik , iş saatleri dışında hep beraberdik,sarılmadan dokunmadan duramazdık birbirimize.gönlümüzce gezdik tozduk artık hazırız dedik bebişe,ilk 3 ayımız çok zor geçti ,kızımız sabaha kadar uyumadı mesela,uykuya hasret biZ her fırsatı dinlenerek geçirmeye çalıştık,eskiden saten gecelik koleksiyonu olan ben üzerimden eşofmanlarımı çıkaramaz oldum, saç baş bakımı zaten geçtim bebek ağlamadan duşa girip çıkmak en büyük lüksüm oldu anlayacağınız lohusa depresyonum 3 ay sürdü çocuktan sonra her istediğinizi yapamayacaksınız mutlaka bişeyler değişecek ama onun bir gülüşü herşeyi unutturacak
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım zor günleri atlatmışsınız şükür

tamamen kendinizi hazır hissetmenize bağlı çocuk kararı.
kimsenin baskısıyla girilecek bir yol dEğil canim be....
bende öyle düşünüyorum canm ama düşünmemek huzur verirken..artk stres yapmaya başladı..bide ya eşimdede böyle bi sorun cıkarsa düşünceside ekleniyor üstüne..

Degisen erkek cocuk olmadan da degisiyor.
İlk zamanlar benim esimde degismisti.
Ben lohusa sendromu ile mucadele ederken esim kapiyi acar acmaz kizima yapisiyordu.
Benim suratima bile bakmiyordu uc ay kadar surdu sindi normalce davraniyor rve gelince her ikimizede ilgi gosteriyor.
Bazen bebek bunaltiyor..
Cok ozveri ve emek istiyor
Rabbim iyi anababa yapsin bizi
hayirli evlatlar nasip etsin.
Gecen ay esimcicek almak istedi ben bpsver o paranin ustune koyup deri mont aliriz kizima dedim kafalar degisiyo bayagi
amin canım

Yok canım amaan olmasında olan derdiyle gelir. Alıştık artık biz. Evlatlarımız sağlıklı mutlu olsunlarda buze yetiyor. Bir gülüşleri yetiyor. Galiba evlat sevgisi aşkı geçiyor. Ondan insanlar öyle düşünüyor olabilirler mi ki acep o_O
Belkide olabilir ama ben evladım olunca eşime olan ilginin azalacağını düşünmüyorum aynı şekilde onun bana olan ilgisininde
evet belki dengeyi tutturmak zor olabilir ama imkansız değil
Anne baba olunca eş vasfını unutmamak gerek diye düşünüyorum

o sorma yüklenme olayının çözümü yok. bi ara soranlaradan dolayı inat değil mi doğurmıycam diyordum:KK55:
gecen aksam yengemle konusuyordum..oda diyorr aa bak görünceninde olmuyormus düşünün sonra hiç olmaz..bnde hayrlısı dedm eşimde sokuldu dibime dinledi..sonraa tripeee bagladıı..bizden biri söyleyince ters tepiyor :)

bende öyle düşünüyorum canm ama düşünmemek huzur verirken..artk stres yapmaya başladı..bide ya eşimdede böyle bi sorun cıkarsa düşünceside ekleniyor üstüne..
orasını allah bilir çıkarsa ustesinden gelmek düşer size...
ama mahalle baskısına gelmeyin.
siz istediğiniz zaman bu yola çıkın ki karsilastiginiz sorunlarda daha da güçlü olursunuz.

ya biz bi ton sorunla ugrasiyoruz
tabi kimsenin haberi yok
bi kediimiz var bu arada
eşim 2 kedi daha alip çocuk yapmicaz biz dedi herkese...
herkeste ümidi kesti kedi annesi ve kedi babasi diolar bize..
olunca artık haberleri olur :cool:
Bencilcemi bilmiyorum ama ben insanları pek önemsemem yani zor zamanımda yanımda olan yada bana gerçekten değer verdiğini düşübdüğüm insanlar hariç tabi
Gerisine cevabı verir geçerim:KK70:Meraklarını kendilerine saklasınlar kimseye açıklama yapmak zorunda değiliz
Aslında topluma şunu öğretmek gerek
AŞK 'da EVLİLİK'de iki kişilik
özellikle kv'ler öğrense şahane olur:KK70:

Ben eşimin sevgisinin ve aşkının 2 kat artacağını dusunuyorum. Çunku baba olacağını oğrendiği andan beri 7 yıl once tanıdığım adama dondu. Ustume titriyor, yemeği çayı o yapıyor, heran her dk telefonlaşıyor... Veee bu durum benı çok mutlu ettii.. :73: (bu arada bnde 2 yıldr evliyim.)

orasını allah bilir çıkarsa ustesinden gelmek düşer size...
ama mahalle baskısına gelmeyin.
siz istediğiniz zaman bu yola çıkın ki karsilastiginiz sorunlarda daha da güçlü olursunuz.
kesinlikle canm..bian kapılıyor sanki insan sözlere..ama tabii Rabbim bilir ama en hayrlı ve en dogru zamanda kararımızı vereceğimize inanıyorum..

gecen aksam yengemle konusuyordum..oda diyorr aa bak görünceninde olmuyormus düşünün sonra hiç olmaz..bnde hayrlısı dedm eşimde sokuldu dibime dinledi..sonraa tripeee bagladıı..bizden biri söyleyince ters tepiyor :)
Bunun vaktin saatini önce ALLAH sonrada eşimle ben biliriz de geç dinleme insanları hangi taraftan olursa olsun
Herşeyin bi sınırı var canım onlarla bilmiyoruz çocuk yapmayı

[QUOTE="llina, post: 44090486, member: 72Belkide olabilir ama ben evladım olunca eşime olan ilginin azalacağını düşünmüyorum aynı şekilde onun bana olan ilgisininde
evet belki dengeyi tutturmak zor olabilir ama imkansız değil
Anne baba olunca eş vasfını unutmamak gerek diye düşünüyorum[/QUOTE]
Aslında ilgi azalmıyorda vakit bölünüyor ve çoğuda çocuğa gidiyor haliyle. O yüzden ilişkinin seyri mecburen değişiyor.

Ben eşimin sevgisinin ve aşkının 2 kat artacağını dusunuyorum. Çunku baba olacağını oğrendiği andan beri 7 yıl once tanıdığım adama dondu. Ustume titriyor, yemeği çayı o yapıyor, heran her dk telefonlaşıyor... Veee bu durum benı çok mutlu ettii.. :KK73: (bu arada bnde 2 yıldr evliyim.)
Maşallah:KK200: Rabbim daim etsin hayırlarla kucağına al bebeğini inş

Bencilcemi bilmiyorum ama ben insanları pek önemsemem yani zor zamanımda yanımda olan yada bana gerçekten değer verdiğini düşübdüğüm insanlar hariç tabi
Gerisine cevabı verir geçerim:KK70:Meraklarını kendilerine saklasınlar kimseye açıklama yapmak zorunda değiliz
şapşahane olur hemde....
kV den yana sıkıntı yokta...
ona geleme kadar herkesin biniyorum vardı.artık kimse bişey sormuyo şükür bitti bıdı bıdı lar.

güzell söyledinizz kesinlikle..ya resmen diyecekler cocukk yspmsyscsktınız neden evlendiniz...diyordum görümcemin olur yakında onunla ugrasırlar oda olmuyormus bize yüklendiler..

şapşahane olur hemde....
kV den yana sıkıntı yokta...
ona geleme kadar herkesin biniyorum vardı.artık kimse bişey sormuyo şükür bitti bıdı bıdı lar.
Aynen benimde yok da yani varda yok eşim sağolsun benden önce susturuyor:KK70:
Burda hep kv sorunu okuyoruz ya o yandaşlarımız için dedimEn Büyük TÜRKİYE

güzell söyledinizz kesinlikle..ya resmen diyecekler cocukk yspmsyscsktınız neden evlendiniz...diyordum görümcemin olur yakında onunla ugrasırlar oda olmuyormus bize yüklendiler..
Bi kerede ver cevabını sustur canım yoksa hiç susmuyorlar :110:

Buradaki bir konuda @ema1 arkadaşımız 'Ama genel olarak aşkın büyüsü çocuktan sonra bozuluyor yani aşık olarak evlenende hayal kırıklığı yaşıyor' dedi
Etiketledim diye sorun etmez umarım.o_O
Bu sözleri bi çok kişiden duyuyoruz malesef
@limonlupasta06 ve ben evli , aşık henüz yeni çocuk düşünen arkadaşlarınız olarak sizlerin düşüncesi nedir bilmek istiyoruz
İnsan endişeleniyor :110:

Bence bu degisken bi durum... severek evlendik 4 yildir evliyim ve suan 8 aylik bi bebegim var inan daha iyi aramizdaki iliski... bebek bizi daha cok bagladi birbirimize...

Back
X