Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel söylemişsin herkez böyle düşünse keşkeHa bir de şunu unutmamak lazım çocuğu konuşanlar diyil siz yetiştireceksiniz Yani doğru zaman milletin sordu zaman değil kendinizi hazir u hissettiğiniz zaman
ay biraz fazla nutuk çeker gibi oldu kusura bakmayın
Maşallah sizeHiç katılmıyorum. Bizim iki çocuğumuz var ve hala sevgili gibiyiz.
Allah bozMasınnn
Ben katılmıyorum sizeAşk kavusunca biter canım. .
Çocuk falan bahane....
Yerini ise..
Alışkanlık alır. ..
Bağımlılık alır.....
Zorunluluk alır....
Sevgi alır.....
"Vuslat varsa Aşk Yoktur"
Waowwwww işte budur yaAşk kavusunca biter canım. .
Çocuk falan bahane....
Yerini ise..
Alışkanlık alır. ..
Bağımlılık alır.....
Zorunluluk alır....
Sevgi alır.....
"Vuslat varsa Aşk Yoktur"
Nazar değmesin sizede kocaman bir maşallahTelaş etmeyin bende 2 yıllık evliyim eşimin bana karşı tavırları sevmesi değişmedi sadece artık daha fazla yoğunluktan sevgi kelimelerini eskisi kadar sık kullanamaz oldu. 6 aylık bebeğimiz var ama kocam ilk evlendiğinde nasıl bakıosa gözlerime hala aynı bakıyor![]()
Eşimede sordum bu soruyu aşk bitermi hayatımın aşkından birde çocuğum olacak olsa olsa kat be kat artar dediValla benim bi arkadasim vardi 3 senelik evlilerdi adam arkadasimi pek takmiyodu umursamiyodu resmen oyle sinir oluyoduk ki cocuklarida yoktu. Ne zamanki hamile kaldi ben boyle bi degisim gormedim. Bi iyi oldu bi iyi. Hic yalniz birakmamaya başladı. Hic bi zaman kimseye ezdirmedi bakislari bile degistidaha da bi baglandi arkadasima cocuk 3 yasinda simdi hala ayni adam. Onda iyi yonde degisim oldu
![]()
evet öncelikle eşler emin olmslı bişeylerden kii bazı vadirelerden sonraa eviliğimize dahada sarıldık dahada gözümün içine içine bakmaya başladı vee söylediğiniz doğru en güzel ask bencede cocuk sevdiğinizle askınızın meyvesi..Tabi şu da var... insanlarin aski tanimlamalari da beklentileri de farkli... ha ask sizin icin 7 /24 benle ilgilensin ise bebekten sonra o zor biraz... benim için aşk guvenmek onunla yaslanacagindan emin olmak demek... beni gorunce mutlu olmasi benimle oldugu icin kendini sansli hissetmesi ve bunu belli etmesi demek... simdi bebegimiz var ve guven iki katina cikti... bebegimle ilgilenirken esimin bana hayran hayran baktigini gormek en guzel şey... veya bebeginizin yaptigi en ufak seye birlikte gulmek mutlu olmak tarif edilemez... Dusunsene bebeginin gaz cikarmasina bezini doldurmasina bile mutlu oluyosunuz... iyiki dogmus iyiki nasip etmis rabbim onu bize... belki eskisi kadar basbasa vakit geciremiyoruz ama asklarin en guzeli bize benzeyen minik bi yüzü izlemek asklarin en guzeli... ve son sozum şu gercek aşk esiniz degil cocugunuz olacak arkadaslar... rabbim tez zamanda nasip etsin...
amin canımAşk zaten zamanla şekil değiştiriyor, yerini daha dingin, daha derin duygular alıyor. Bebekte işin içine girince boyut atlıyorsun gerçekten.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah
yaa ben yeğenimle konusmaya çalısıyorum 3 aylık :) ama sanki sesime cvp veriyor kızlar eşimde garip garip bakıyor ve sürekli benden bişeyler istiyor uzanırken bianda yanıma geliyor..kıskanmak mı bu ?Cocuk oldu mu tek aşkin evladin oluyo ondan aşkin bitmesi![]()
Hep mutlu olun inşallahHiç değişen birşey olmadı şükür çok tatlı bi kızım var herşey olması gerektiği gibi aşk var mı dersen var ama en önemlisi saygımız var birbirimize dinliyoruz birbirimizi tartissak da sonunda tatlıya bağlamayı öğrendik çünkü her hareketimizi her sözümüzü kaydeden bi ufakliga sahibiz bu hayatta iki asiktan öte rol modeliz anne babayiz sonra sevgili sonra eş...!!
Maşşallah sizede4 yıllık evliyim kocam bebek olunca daha da bi arttı sevgisi asla öle sevgi azalması felan olmadı sevgili gibi nişanlı gibi en önemlisi hala ilk günkü gibi aşkla ilerliyoruz rabbim herkese sarı gibi koca nasip etsin aşkım bitanedir benim![]()