Aşk'ın ömrü çocuk olana kadar mı?

Benim 2 kızım var şükürler olsun. .Aşk bitmesi çocukla alakali değil aslında, iki tarafta aşkı dinç tutmaya çalışmaz sa her türlü biter. .çocuk oldu diye eşimi boşlamadim her ne kadar yorgun olsamda, , kendime baktım fln..kişiye göre değişir gerçi bizde aşk 15 yıl sonra gayet iyi Maşallah. .

Bende uzaktım ama istemediğimden değil cesaretsizliğimden bide okuyorum ben hala hem ikinc üni hem yüksek lisans:KK70:
Ona rağmen düşünmeye başladım ya başkalarının çocukları nı yiyesim geliyo yoksa:KK70:
Çocuk istiyorsan ve çocukları seviyorsan üstesinden gelebilirsin gibi geliyor bana. Sevgi olmadan olacak iş değil. Ben çocukları sevmem mesela çocuk yapma fikrinden uzak olmamın en büyük sebebi bu.

Benim 2 kızım var şükürler olsun. .Aşk bitmesi çocukla alakali değil aslında, iki tarafta aşkı dinç tutmaya çalışmaz sa her türlü biter. .çocuk oldu diye eşimi boşlamadim her ne kadar yorgun olsamda, , kendime baktım fln..kişiye göre değişir gerçi bizde aşk 15 yıl sonra gayet iyi Maşallah. .
Maşallah :nazar:Darısı hepimize :KK19:

Çocuk istiyorsan ve çocukları seviyorsan üstesinden gelebilirsin gibi geliyor bana. Sevgi olmadan olacak iş değil. Ben çocukları sevmem mesela çocuk yapma fikrinden uzak olmamın en büyük sebebi bu.
Çok seviyorum yedi tane yeğenim var hepsi uzaktalar malesef ben farklı bir şehirdeyim hepsiyle hergün konuşuyorum internet sağolsun buradan beraber oyunlar oynuyoruz vs
Eşim desen her alışverişe çıktığımızda onlarada bişeyler alır o da çok heveslı
Benim tek engelim okullarım bi bitmediler:KK70:

gecen aksam yengemle konusuyordum..oda diyorr aa bak görünceninde olmuyormus düşünün sonra hiç olmaz..bnde hayrlısı dedm eşimde sokuldu dibime dinledi..sonraa tripeee bagladıı..bizden biri söyleyince ters tepiyor :)

kendi tarafı sorsa aa niye alınıyorsun olur. kv çok soruyordu söylüyodu benim. hatta bi gün kv kp in kahve falına bakıyor kp e aaa nur topu gibi bebek gördün limonlu pasta bak bebeğin olacak diyor bana. ben de yok anne size geliyor bi bebek heralde yoksa benim bebeğin babamın falında ne işi var demiştim :KK53: bi arada sürekli rüyasında görüyordu kvm. gerçi bizim ki fenalığından yapmıyordu ama bi süre sonra insan baskı hissediyor üzerinde.

yaa ben yeğenimle konusmaya çalısıyorum 3 aylık :) ama sanki sesime cvp veriyor kızlar eşimde garip garip bakıyor ve sürekli benden bişeyler istiyor uzanırken bianda yanıma geliyor..kıskanmak mı bu ?
Kiskanmak diyilde paylasamamak bence. Uc 3 aylık de olsa anlayıp ses verebiliyordu hem de

Maşallah :nazar:Darısı hepimize :KK19:
Çok seviyorum yedi tane yeğenim var hepsi uzaktalar malesef ben farklı bir şehirdeyim hepsiyle hergün konuşuyorum internet sağolsun buradan beraber oyunlar oynuyoruz vs
Eşim desen her alışverişe çıktığımızda onlarada bişeyler alır o da çok heveslı
Benim tek engelim okullarım bi bitmediler:KK70:
2.uni yi sırf bu yüzden erteledim...
ama planladigim zaman olmadı malesef..
sabır bakalım ne zaman nasip olacak..
ama kararım karar vazgecmedim 2.uni den :21:

kendi tarafı sorsa aa niye alınıyorsun olur. kv çok soruyordu söylüyodu benim. hatta bi gün kv kp in kahve falına bakıyor kp e aaa nur topu gibi bebek gördün limonlu pasta bak bebeğin olacak diyor bana. ben de yok anne size geliyor bi bebek heralde yoksa benim bebeğin babamın falında ne işi var demiştim :KK53: bi arada sürekli rüyasında görüyordu kvm. gerçi bizim ki fenalığından yapmıyordu am bi süre sonra insan baskı hissediyor üzerinde.
:KK48:
hemde ne baskı...ama cok iyi cevap olmus gercekten..

2.uni yi sırf bu yüzden erteledim...
ama planladigim zaman olmadı malesef..
sabır bakalım ne zaman nasip olacak..
ama kararım karar vazgecmedim 2.uni den :21:
Babam eşime üzgün görürsen lina yı eline bi kitap ver başka bişey istemez demişti:KK70:
Ben okumak için yaratılmışım gerçi danışmanım çileden çıkarıyor arada:KK11:
Yinede hayallerimi gerçekleştiriyorum sende vazgeçme
Hep destek tam destek:KK19:

kendi tarafı sorsa aa niye alınıyorsun olur. kv çok soruyordu söylüyodu benim. hatta bi gün kv kp in kahve falına bakıyor kp e aaa nur topu gibi bebek gördün limonlu pasta bak bebeğin olacak diyor bana. ben de yok anne size geliyor bi bebek heralde yoksa benim bebeğin babamın falında ne işi var demiştim :KK53: bi arada sürekli rüyasında görüyordu kvm. gerçi bizim ki fenalığından yapmıyordu ama bi süre sonra insan baskı hissediyor üzerinde.
Cevabına bayıldım:KK70:
Yüzlerini görmek isterdim:KK48:

Babam eşime üzgün görürsen lina yı eline bi kitap ver başka bişey istemez demişti:KK70:
Ben okumak için yaratılmışım gerçi danışmanım çileden çıkarıyor arada:KK11:
Yinede hayallerimi gerçekleştiriyorum sende vazgeçme
Hep destek tam destek:KK19:
maşallah canm sizee ya..bana ne oldu evlenince bilmiyorum..kendime getirin beni :KK51: gercekten..

Back
X