Aşk'ın ömrü çocuk olana kadar mı?

:KK48:
hemde ne baskı...ama cok iyi cevap olmus gercekten..

ama bu sene istiyorum ben de. hatta geçenlerde gece tam uyuycam uykuyla uyanıklık arasında ilk defa bir bebek yüzü gözümün önüne geldi. böyle oturmuş altında bezi var topbik tombik yumuş yumuş elleri ayakları olan bir oğlan. hatta bana dayısına benziyordu. eşime heralde oğlun olacak bak bana ve rahmetli dayısına benziycek dedim hoşuna gitti oğlun lafı ama bana benzesin diyor :KK46:

maşallah canm sizee ya..bana ne oldu evlenince bilmiyorum..kendime getirin beni :KK51: gercekten..
Planların varsa ertteleme evlilik engel deği okumaya aksine ilk üni yi okurken daha çok sıkıntı çekmiştim şimdi sevdiceğim yanımda onun desteğiyle daha da kolay oluyor
Sende yaparsın yeterki iste:KK19:

Babam eşime üzgün görürsen lina yı eline bi kitap ver başka bişey istemez demişti:KK70:
Ben okumak için yaratılmışım gerçi danışmanım çileden çıkarıyor arada:KK11:
Yinede hayallerimi gerçekleştiriyorum sende vazgeçme
Hep destek tam destek:KK19:
baban seni tanıyor tabi ne güzel.
yüksek lisansi sırf bu danışman yüzünden istemedim bide zaten güzel sanatlar mezunuyum akademisyenlik dusunmedigim içinde yapmak istemedim..
2 sene oldu bebek icin ugrasali ozaman dan beri erteliyorum. bakalım ne zman olacak.?
ondan sonra kaldığımız yerden devam insallah:KK50:

ama bu sene istiyorum ben de. hatta geçenlerde gece tam uyuycam uykuyla uyanıklık arasında ilk defa bir bebek yüzü gözümün önüne geldi. böyle oturmuş altında bezi var topbik tombik yumuş yumuş elleri ayakları olan bir oğlan. hatta bana dayısına benziyordu. eşime heralde oğlun olacak bak bana ve rahmetli dayısına benziycek dedim hoşuna gitti oğlun lafı ama bana benzesin diyor :KK46:
Canım başın sağolsun dileğin gerçek olur inşallah:KK200:

canm yaaa ne güzell..Allah rahmet eylesin..iştee bu fikir geldiğinde düşünmeye başlanmalı..ben hatta bizz hazır değilizz daha bu aşamaya gelemedik..
Şimdiden hakkınızda hayrlısı olsun..

Planların varsa ertteleme evlilik engel deği okumaya aksine ilk üni yi okurken daha çok sıkıntı çekmiştim şimdi sevdiceğim yanımda onun desteğiyle daha da kolay oluyor
Sende yaparsın yeterki iste:KK19:
kesinlikle bende daha rahat olacagımdan eminim eşimde destekci ama bende bi tembellik var :(

baban seni tanıyor tabi ne güzel.
yüksek lisansi sırf bu danışman yüzünden istemedim bide zaten güzel sanatlar mezunuyum akademisyenlik dusunmedigim içinde yapmak istemedim..
2 sene oldu bebek icin ugrasali ozaman dan beri erteliyorum. bakalım ne zman olacak.?
ondan sonra kaldığımız yerden devam insallah:KK50:
Babam sayesınde okudum ben ya unı ye hazırlanırken işten gelir çayını kahvesini benim odamda içerdi
Azcık boşlayım cd lerden dersleri dinler sohbet eder gibi anlatırdı :KK70:Altı kardeşiz biz hiçbiri okumadı babam öyle bi aşıladiki hepsının yerıne okuyorum:KK70:Bölümünde çok zevkliymiş :KK50: Araştır istediğin bi alanda yap bence ama hocanı seçmeden onuda araştır benimki aynı zamanda rektör kendisini bulana aşk olsun
Bulsamda egosundan öğrencisini göremiyor:KK11:

izin verme terketme yasındaymine
hayallerini birakmamali kimse
Bende hep öyle söylerdim..Haklısın Canmm en kısa zamanda planlamalıyım kendimi..istediğim bölümde lisansımı tamamlamak ve onda ilerlemek istiyorm..Daha 23 yasındaym 24 olacagm geç değil biliyorm

allah rahmet eylesin
belimi olur benzer belkide:KK66:

çok sağolun kızlar. aslında benim için cinsiyet önemli değil Allah hayırlısını versin derim hep. ama bir oğlum olsun istiyorum ve huyu suyu tipi aklı dayısına benzesin istiyorum. Rabbim hayırlısını nasip etsin.

Bende hep öyle söylerdim..Haklısın Canmm en kısa zamanda planlamalıyım kendimi..istediğim bölümde lisansımı tamamlamak ve onda ilerlemek istiyorm..Daha 23 yasındaym 24 olacagm geç değil biliyorm
yaaaaa
ne geçi tatlım ben 30 uma merdiven dayadim. sen daha çıtırsin :KK71:

:KK57: Kız ben 28 yaşındayım hala okuyorum sende devam devam daha çok gençsin

çok sağolun kızlar. aslında benim için cinsiyet önemli değil Allah hayırlısını versin derim hep. ama bir oğlum olsun istiyorum ve huyu suyu tipi aklı dayısına benzesin istiyorum. Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Amin canım

10 yillik evliyim, kizimiz dogduktan sonra basbasa gecirdigimiz zamanlar azaldigi icin daha bir kiymetli oldu :KK39:
Kucuk hanimi uyutup birbirimize ayirdigimiz her anin tadini cikarir olduk. Yani ask degismedi hatta daha kaliteli zaman gecirmeye basladik daha tutkulu olduk sanirim :KK37:
Ayy maşallah sizede:nazar:

Back
X