Aşk'ın ömrü çocuk olana kadar mı?

4 yıllık evliyim kocam bebek olunca daha da bi arttı sevgisi asla öle sevgi azalması felan olmadı sevgili gibi nişanlı gibi en önemlisi hala ilk günkü gibi aşkla ilerliyoruz rabbim herkese sarı gibi koca nasip etsin aşkım bitanedir benim :nazar::KK200::KK15:

ay ne güzel maşallah size Allah daha da arttırsın. böyle cevaplar alınca çok mutlu oluyorum :)

Sağol canım cevap için yanlış anlamamışssındır umarım buda bir karar tabiki herkez birbirine saygıyla yaklaşmalı hep mutlu olun inşallah:nazar:
Yok canım estafurullah yanlış anlamadım çocuk çok büyük sorumluluk doğurmak basit iş ondan sonrası önemli asıl olan.
Amin canım sağol sizde inşallah :nazar:

siyasi ağır bana kişisel gelişim tarzı
aşk cok seviyormm ama istemiyorm artık
belgesel tarzı olabilir ne deniyor onlara ?
Belgesel roman denıyor canım:KK70:
Kutuphaneme bakıp ozelden yazarım sana bı ara

Zaten herzaman derim Allah her isteyene versin inş. :KK68: eminim dünyanın en güzel duygularından biridir ve bir o kadarda korkurucu tabi :KK51:
şuan öyle düşünüyoruz işte öyle bi zaman gelecek ki bizde eşlerimizle bebiş diye hayeller kuracağız..O zamanı bekleyelim ki zor değil askla olsun hersey inş.

onlardan bolca var işte...
ekstra olarak ben fantastik roman da severim.
belgesel roman hiç okumadım ama izlerim sürekli
Ilina banada at bakiyim isimlerini belgesel romanlarin
Tamam canım atarım özelden

Eşimle 13 yıldır birlikteyiz 5 yıllıkta evliyiz ve 2 tane çocugumuz var.aşk dersen ilk günkü gibi ..... sadece çocukların telaşından her anı bitlikte çocuksuz çift gibi yaşayamiuorsun.sinemaya basbasa yemege cikmak icin özel zaman ayiriyoruz.ama zaten dördümüzde gayet eglenceli zaman gdciriyoruz.

Eşimle 13 yıldır birlikteyiz 5 yıllıkta evliyiz ve 2 tane çocugumuz var.aşk dersen ilk günkü gibi ..... sadece çocukların telaşından her anı bitlikte çocuksuz çift gibi yaşayamiuorsun.sinemaya basbasa yemege cikmak icin özel zaman ayiriyoruz.ama zaten dördümüzde gayet eglenceli zaman gdciriyoruz.
Maşallah Allah nazardan saklasın aileni:nazar:

Back
X