- 5 Aralık 2015
- 5.789
- 11.603
- 248
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa bak aynı anda veda etmişizçok geç oldu kızlar benim uyumam gerek hepinize iyi geceler. çok faydalı bir başlık oldu-Mavi iyi açmışsın bu konuyu teşekkür ederim kendi adıma.
Rabbim önce sağlık sonra huzur ve bebek isteyene de istemeyene de hayırlısını nasip etsin inş.
İhmal etmek zorunda kalabiliyor bazen insan gerçi benim durum farklı benim gün içinde 20 bez değiştirdiğim 6 kere yemek hazırladığım gece 12 ye kadar Bebek uyutmaya çalıştığım oluyorİnşallah canım
Maşallah diyeyim neredeyse dört dörtlük bir eşim var ama herkez bu şekilde konuşunca merak ediyorum doğrusu sebebi nedir?
Çocuk olunca eşler birbirine zaman ayırmayı ihmal mi ediyor mesela?
Maşallah canım daim olsun mutluluğunuzKendi evliliğimden ornek vereyip ,esimle aram hala sevgiliymisiz gibi 3 senelik evliyim herzaman öper ,sevdiğini söyler ,hep yanyana yatalim oturalim ister oglum hastaysa ve o gun yemek yapamadiysam yemeği beraber yaparız, temizliğe yardim eder o supurur ben silerim oglumla ilgilidir yanı o esinin bakis açısıyla alakalı birşey
Aaa bak aynı anda veda etmişiz
Kanmı çekiyor nedir memleket falan konuşuruz bi ara
İyi geceler canım
Allah yardımcın olsun canım bebeğinin uykusu yemeği düzene girer inşallahİhmal etmek zorunda kalabiliyor bazen insan gerçi benim durum farklı benim gün içinde 20 bez değiştirdiğim 6 kere yemek hazırladığım gece 12 ye kadar Bebek uyutmaya çalıştığım oluyor
Yani demem o ki oturup eşimle maç da izliyorum çocuk da bakıyorum
İnsan sadece kendini ihmal ediyor sadece ve sadece kendini
En güzel aşkı yaşarsın inşallah bir günBizim ask cocuktan once bittiginden oyle bi sorunumuz olmadi![]()
Ayy suzicim hoşgeldin istediğini yapabilirsin burada
İnşallahAşk bitmiyor çocugun yeri ayrı eşin yeri ayrı daha güzel olucak tabiki aşkınıza bi renk daha ekleyeceksiniz
Bu dedigin icin ya kocamin degismesi lazim ya da kocamin, degismesi lazimEn güzel aşkı yaşarsın inşallah bir gün![]()
Ayy suzicim hoşgeldin istediğini yapabilirsin burada![]()
Bu dedigin icin ya kocamin degismesi lazim ya da kocamin, degismesi lazim![]()
İnşallah benimkiler 22 ve 10 aylık herşey çift bende rabbim hepimizin yardımcısı olsunAllah yardımcın olsun canım bebeğinin uykusu yemeği düzene girer inşallah![]()