Aşkın peşinden koşmalı mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Oka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aşkın peşinden

• Ankete Katılan
    2
  • Anket Kapalı .

Oka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2016
7
0
1
28
İnstagramdan polis adına fake açılmıştı ben onun fotosunu gördüğüm an kalbim durdu sanki aşık oldum bir fotoğrafa fake olduğu bile bile Ada'mla konuştum sabah oldu Zaman fake hesabı kapanmıştı ve o gerçek polisi bulmak için çok uğraştım karakola gittim bu polisin adına fake sıktıklarını söyledim sadece polisin adını numarasını bulmak için çok uğraştım instagramdan buldum onu mesaj artım cevap vermiyor bu konuyuda söyledim gene cewap vermedi ben onun için herşey yaparım çok imkansız gibi duruyor ama planım var İstanbul'a gidip ınu bulacağım arkadaşlar ne yapmalıyım bana yardımcı olun bana bir harita açın pişman olmaktan korkuyorum Akın peşinden koşmalımıyım ne yapmam gerekirse tüm önerilere açığım

Ask bunun neresinde loo? Anlat hele.

Şimdilik platonik ama elimden geleni yaparsam belki bir şeyler yapabilirim diyorum

Fotograflara degil insanlara asik olun. Bu asktan cok takinti gibi :(

birini begenirsin, tanimaya calisirsin görmeye calisirsin tamam

ama adam cevap vermemis, belki evli nisanli sevgilisi var?
onu buldugunda, seni red ederse daha büyük hayal kirikligina ugrarsin, kalbin kirilir

hayal ettigin gibi biri cikmadiginida düsün bide...

polisten uzak dur canım, kalp yakarlar.

Ne evli ne sevgilisi yoktur .mektup mu yazsam ne yapsam anlamadım neden can yakarlar aslında dediğin gibi red edilmek gerçekten büyük hayal kırıklığı hiç mi unut yok hiç ..

birini begenirsin, tanimaya calisirsin görmeye calisirsin tamam

ama adam cevap vermemis, belki evli nisanli sevgilisi var?
onu buldugunda, seni red ederse daha büyük hayal kirikligina ugrarsin, kalbin kirilir

hayal ettigin gibi biri cikmadiginida düsün bide...
Takıntı mı benim ki ne yapmalıyım beni fark etmesi için

18 millet çabalayarak aşkını buluyor hikayesini kendi yazıyor hiç birşey yapmadan aşk bulunabilir mi
Yahu deli misin sen? 18 yaşında bir fotoğrafın peşinden istanbula gitmek ne? Adam sana cevap vermek istese zaten cevap verirdi. Ordan vermeyen yüzyüze hiç.vermez. Ayrıca senin bu durumun ne yazıkki aşk değil. Aşk bu kadar basit değil. Beynin hormonlarda yüzmeyi bırakıp derslerine felan odaklansın.

Sadece TAKINTI. Şimdi onu kafandan at ve hayatına bak.. Çok değil 3-5 ay sonra düşünürken kendi kendine Güleceksin..
Tecrübeyle sabittir.

Back
X