Aşkın Yaşı Gerçekten -2

üzüldüm canım senin adına barışmanızı ümit ediyorduk.

Ha bir de, buradan tanıştığım, aynı şehirde oturduğumuz için birkaç defa görüştüğüm, güvendiğim bir arkadaşım var. Mine Turan. Ona çok teşekkür ederim, sevdiğim adamı ve beni tanıdı, destek oldu. Herkesin görebileceği şekilde ona teşekkür etmek istiyorum. Çok teşekkür ederim dostum, beni yalnız bırakmadığın için.

Sarılmak istedim sana sadece. O kadar benziyor ki hikayen bana. Ve biliyorum benimkinin sonu da böyle.
Boşver. Yine de bu kadar güzel seven insanları çok güzel şeylerin beklediğine hala inanıyorum ben. O kadar gönülden diliyorum ki umarım öyle bir şey olur ki mutluluktan ağlarsın artık. Gönlünü güzel tut sen sadece :)

Çok, gerçekten çok teşekkür ederim. Noktayı koymanın, kitabı kapatıp rafa kaldırmanın bu kadar zor olacağını hiç düşünmezdim. Hani derler ya yürek yangını diye. İşte onu yaşıyorum bu zamanlarda. Ruhum yorgun. Onun aşkı çok yıprattı beni. Ama biliyorum ki, onu unutmasam bile bu da geçecek, elbet bende mutluluktan bir gün ağlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…