Aşk'ın Yaşı olur mu sizce?

olmaz...
insan her yaşta aşık olabilir bana göre...

HıÇ bır Şeyın yaŞı yokur... Ne ÖlÜmÜn ,ne heyecanın,nede bır kalp kıpırtısının....
ınsan her yaŞta ınsansa her yaŞta herŞey yaŞanır bence.....
AŞkın yaŞı yoktur!

bence vardır 60 yaşına gelmişler torun torba sahipleri ben hiç aşık olamadım aşk arıyorum aşk aramakla bulunmaz ki hem arasan da geçmiş ola
herşey zamanında güzel bende düşünün genç çağlarınızı giydiyiniz yakışıyo ne kolestrol ne kalp ne şeker iki yürüyünce nefes nefese kalmadığınız zamanlar duygulara gelince heleki bu zamanda duygular bile yoruluyo artık ..BENCE tabii

Aşkın yaşı olmazda, her yaşın aşk biçimleri farklıdır derim.
gençsen daha deli dolu,orta yaşta derin duygular,daha daha ileri yaşlarda ise rahatlık ön plana cıkar.
gönül kocamaz demişler.yaşlanmayan gönül yolcularına,aşk neden olmasınki.elbetteki aşkın yaşı yoktur derim.:asigim::1hug:

Çocukken aşık olunmaz çünki küçüktür........
gençken aşık olunmaz çünki aklı havadadır.........
orta yaşta aşık olunmaz çünki evli barklıdır iş güç sahibidir......
orta yaşın üstünde aşık olunmaz çünki rezil olunur........
yaşlılıkta aşk düşünülemez bile kepazeliktir.......

her yaşın güzelliği ayrıdır her yaştaki aşkta güzeldir bence.........

yoktur...olsaydı anaokuluna giden çocuklar benim sevgilim var diye dolaşmazdı ortalıkta...

askın ne sınırı olur ne yası olur anaokuluna gıden cocuklar bıle kendılerıne gore ask yasıyorlar 80 yasındakı dedelerımız nınelerımız ask yasıyorlar tvlerde goruyoruz duyuyoruz

aşkın yaşı yoktur,hiçbirşeyin olmadıgı gibi.ama yaslara baglı olarak yasama sekıllerı farklıdır

tabiki aşkın yaşı olmaz......fakat yirmili yaşlardaki heyacanla otuzlu kırklı yaşlardaki heyacan aynı olmayabilir..........
çünkü yaşanmışlıklar birazda insandan bir şeyler götürüyor........

Aşkın ne zaman geleceği belli olmaz ki... Sen bütün kapılarını kapatırsın vazgeçersin benden geçti dersin ama hiç ummadığın anda çıkıverir karşına.... Zaten hep umulmadık zamanlarda gelir.... Yaşı,yeri,zamanı yoktur bence, ayrıca insan her yaşta bu duygulara ihtiyaç duyar bence yalnızlık Allah'a mahsus kaydirigubbakcemile4

Aşkın ne zaman geleceği belli olmaz ki... Sen bütün kapılarını kapatırsın vazgeçersin benden geçti dersin ama hiç ummadığın anda çıkıverir karşına.... Zaten hep umulmadık zamanlarda gelir.... Yaşı,yeri,zamanı yoktur bence, ayrıca insan her yaşta bu duygulara ihtiyaç duyar bence yalnızlık Allah'a mahsus kaydirigubbakcemile4

işte budur:asigim:

bazen yıllarca asık olmuyorum tamam dıyorum demek buraya kadarmıs, ama degıl ,
bılmıyorum belkı yenıden asık olmam ya da olmayan vardır

Back
X