Aşkınıza Ne Kadar Güveniyorsunuz ? :)

bende oleyımm:)gercı bıraz duzeldım gıbı

ben düzelmedim valla hiçde düzelmeye niyetm yok eşim onu ne kadar çok sevdiğimi hergün her saniye hatırlamş oluyor ve hoşuna gidiyor :)
bazen piknğe gdiyoruz yazları yani, dağın tepesne serin oluyor mersinde yaşıyoruz oyüzden çok sıcak oluyor yazın dağın tepesinde mersine haykırıyorum ben aşkımı ne kadar çok sevdiğimi :1:
Gine avaz avaz bağırmak geldi içimden çok özledm eşmiiiii ömrmüüüü :10:

Son düzenleme:
ne kıskanç hatun sen be :D hay maşallah koca ne kadar çok aşıksın böyle :)

Abla ben öyleym ya birde gitti şimdi 3 ay sonra geldiğinde 10 gün pc oturmam hiç yanından ayrılmam :D
benmki psikobat derecesnde artık bazen gece kalkıp sabaha kadar eşmi izliyordm gitmedn yani sevdiceğm :D
Kaç tane kızn saçnı başnı yoldum mahkemelk oldum yahuu :D
Tabi ozaman arkadştık o bilmiyordu onu sevdğmi sağında solunda ona slm veren herkezi tek tek tenhada sıkıştrp dalardım yaw :D
gençlik işte ahhhh ahhh :1:
(18) yaşındaym :D:D:D:D

Abla ben öyleym ya birde gitti şimdi 3 ay sonra geldiğinde 10 gün pc oturmam hiç yanından ayrılmam :D
benmki psikobat derecesnde artık bazen gece kalkıp sabaha kadar eşmi izliyordm gitmedn yani sevdiceğm :D
Kaç tane kızn saçnı başnı yoldum mahkemelk oldum yahuu :D
Tabi ozaman arkadştık o bilmiyordu onu sevdğmi sağında solunda ona slm veren herkezi tek tek tenhada sıkıştrp dalardım yaw :D
gençlik işte ahhhh ahhh :1:
(18) yaşındaym :D:D:D:D
hahhahahahhh :))) anne oldun uslu dur . neyse ben kaçar kayıp şehir var iyi geceler sana

Son düzenleme:
Back
X