Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben düzelmedim valla hiçde düzelmeye niyetm yok eşim onu ne kadar çok sevdiğimi hergün her saniye hatırlamş oluyor ve hoşuna gidiyor :)
bazen piknğe gdiyoruz yazları yani, dağın tepesne serin oluyor mersinde yaşıyoruz oyüzden çok sıcak oluyor yazın dağın tepesinde mersine haykırıyorum ben aşkımı ne kadar çok sevdiğimi
Gine avaz avaz bağırmak geldi içimden çok özledm eşmiiiii ömrmüüüü
Abla ben öyleym ya birde gitti şimdi 3 ay sonra geldiğinde 10 gün pc oturmam hiç yanından ayrılmam
benmki psikobat derecesnde artık bazen gece kalkıp sabaha kadar eşmi izliyordm gitmedn yani sevdiceğm
Kaç tane kızn saçnı başnı yoldum mahkemelk oldum yahuu
Tabi ozaman arkadştık o bilmiyordu onu sevdğmi sağında solunda ona slm veren herkezi tek tek tenhada sıkıştrp dalardım yaw
gençlik işte ahhhh ahhh
(18) yaşındaym
Abla ben öyleym ya birde gitti şimdi 3 ay sonra geldiğinde 10 gün pc oturmam hiç yanından ayrılmam
benmki psikobat derecesnde artık bazen gece kalkıp sabaha kadar eşmi izliyordm gitmedn yani sevdiceğm
Kaç tane kızn saçnı başnı yoldum mahkemelk oldum yahuu
Tabi ozaman arkadştık o bilmiyordu onu sevdğmi sağında solunda ona slm veren herkezi tek tek tenhada sıkıştrp dalardım yaw
gençlik işte ahhhh ahhh
(18) yaşındaym