aşkla evlenenler mutlumusunuz?

celine_tim

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
261
124
18
erkek arkadaşım tarafından çok seviliyordum kapımda yatıyordu arabayla geceleri o derece. ama bu sevgi sonra başıma bela oldu saplantı oldu çok çektim çok sorun yaşadım . neyse sonra dedimki ben aklı başında biriyle evlenmek istiyorum. aşk falan çok önemli değil. üstüme düşmesin çok,mantıklı olsun dedim ,gittim görücü usulu evlendim .şartlar gereği birzda mecbur kaldım.eşim iyi biri ama yine mutlu değilim. bu seferde aşk arıyorm. böyle de çok eksik kalıyormuş herşey. sevgi eksikliği hissediyorm. şımartılmak istiyorum belkide tekrar. siz aşkla evlenenler mutlu musunuz???

Ben eşimle evlenmek için çok zorladım şartları ölüyodum aşkımdan gençlik.. Çok kilo verdim sıkıntılar çektim. Şimdi yaş 30a dayanırken diyorum ki. Şimdi olsa kendimi kahretmezdim. Eşimle konuşuyorz bunu. Daha mantıklı evlilik yapardım ailemi de kendimi de yıpratmazdım diyorum. hayattan beklentiler ve yetişme tarzı uyuşsun yeterli bence.

Çok şükür diyelim ama sende artık aşkı arama sevmeye çalış en azından herşey aşk değildir ki zamanla zaten aşk çocukları oluyor insanın saygıya sevgiye bırakıyor yerini

Mıtluyum ama çok sorunumuz var. Bilemiyorum :/

erkek arkadaşım tarafından çok seviliyordum kapımda yatıyordu arabayla geceleri o derece. ama bu sevgi sonra başıma bela oldu saplantı oldu çok çektim çok sorun yaşadım . neyse sonra dedimki ben aklı başında biriyle evlenmek istiyorum. aşk falan çok önemli değil. üstüme düşmesin çok,mantıklı olsun dedim ,gittim görücü usulu evlendim .şartlar gereği birzda mecbur kaldım.eşim iyi biri ama yine mutlu değilim. bu seferde aşk arıyorm. böyle de çok eksik kalıyormuş herşey. sevgi eksikliği hissediyorm. şımartılmak istiyorum belkide tekrar. siz aşkla evlenenler mutlu musunuz???
Askla evlenince hic mantik olmayacak isin icinde diye bi ayrim mi var? Yani asik olunca ipsiz sapsiz biriyle evleniyosun, adı aşk evliligi diyorsunuz gibi oluyor da.. Dogru bulmuyorum bu keskin ayrimlari..

Kapinda yatan ex askinin askini unut canim evlenince o da simdiki esin gibi olucakti evliline bak o yuzden ask evlilikleri de omur boyu ask dolu gecmiyor

Mutluyum esimi cok seviyorum rabbim acisini gostermesin bazi sikintilar yok mu var elbet hersey dortdortluk degil tabiki ama yinede onsuz olmak buyuk eksiklik olurdu :KK74::nazar:

bende asklaa evlenenlerdenim,Mutluyum esimi cok seviyorum rabbim acisini gostermesin bazi sikintilar yok mu var elbet hersey dortdortluk degil tabiki ama yinede onsuz olmak buyuk eksiklik olurdu :KK74::nazar:

Evleedik henüz amcak aşkimiz acayip tutkulu olduğundan falan degil evlenmek icin yola çıkışımız.
8 yil birlikteydik ancak evlilik son zaman bir amda ortaya çıktı nisanlandik.
Sorduk birbirimize güveniyor muyuz, anlayisla karailayabilecek miyiz birbirimizi, sayacak miyiz, sevecek miyiz.. birlikte bir aile kurarken bunlar cok önemli. Asksiz olmaz ancak sayio sevdiginiz bir insanla mutlu olmak ona asik edebilir belki sizi..
biz lisedeydik..müdür yardimcimiz ikimizin ailesini de taniyordu yakinn.. bizim birlikte olduğumuzu duyujca cagirdi ayri ayri.. disiplin sucu ya sevgili olmak :D cok mantikli aşık olmussunuz. Ama simdi birlikte olmaniz gelecekte size zarar verin. Üniversiteyi kazanin sonra ben gelio isterim babandan demisti :)) biz ayrilmadik bakalim evliligimiz nasil olacak..
sizde bemce cok takmayin.. allah huzurunuzu eksik etmesin..

Çook mutluyum şükürler olsun ama önce mantığım uydu sora aşık oldum.

sevmediğim biriyle aynı yatağı paylaşamayacağım için evlenmezdim.

Back
X