- 16 Eylül 2014
- 46
- 16
- 3
- Konu Sahibi yarali__kalp
-
aşksız evlilik yaparsında yürütebilir misin orası meçhul.Belki ten uyumunuz çok iyi olacak ve aşık olacaksın bunu bilemeyiz.Herkese selam ve hayirli ramazanalae öncelikle..
Pek kimseyle bu konuyu konusamadgim icin sizinle konusmak istedm. Evet konu basligindada oldugu gibi asksiz evlilik olurmu? Henuz bi kac aydir sözlüyüm ve tamamen mantikli düsünerek hareket ettim cunku suan 25 yasindayim ve hoslamadan ileri bisey yasamadm simdiye kadar. Ask nedir nasil biseydir bilmiyorm. Benim sözlüm ailemin istedigi bi damat adayi terbiyeli iyi meslegi olan biri ve benide cok seviyo. Aramizdaki en büyük sorun benim baska bi ülkede olmam ve sozden sonra fazla zaman gecirememizdi(izinim bittigi icin). hep kendimi kandirdm o bemi bukadar seviyoken illa severm dedim ama olmuyo onu aramak ona yazmak artik bi görev haline geldi bende. Ne bi kalp carpintisi ve bi özlem yok. Size soruyorm siz asksiz bi evlilik yaparmiydiniz?
Evet herkes aşik olmak ister o duyuguyu yasamak ister ama bzen hem mantik hem aski biarada bulmak cok zor.Ben yapmam. Hatta ben normalde evlilik yapacak biri bile değildim ama çok aşık olunca birden kendimi evli buldum.. Çünkü evlilik özel anları paylaşmaktır. Sevmediğim, heyecan duymadığım biriyle bu özel şeyleri yaşayamam. Sadece aşkta karın doyurmuyor. Görüyoruz. Hem aşk hem mantık olmalı..
Benimde kendimi tek teselli ettigim sey onunla fazla vakit gecirmemis olmam. Belki onu cok sık gördüğümde bende biseyler hissedicem. Yoksa sadece kendimimi kandiriyormaşksız evlilik yaparsında yürütebilir misin orası meçhul.Belki ten uyumunuz çok iyi olacak ve aşık olacaksın bunu bilemeyiz.
Evet aslimda okadae cok örnek varki hayatta. Zaten bosanan ciflerin coguda sevgili olanlar oluyo ve mantik evliligi yapanlarin evliligi daha uzun omurlu oluyoEger simdiki sevgilimle evlenmezsem sanirim bende mantik evliligi yaparim.
Asik olurak evlenip soguyanlar da var , asik olmayip evlenince asik olanlarda var.
Kismet birazda bu isler bence.
Ben tanimadigimi söylemedim ki. Gayet iyi taniyorm onuGörmediğiniz, tanımadığınız bir adama ilgi ya da özlem duymamanız çok normal. Ama hiç tanımadığınız bir adamla evlenmeyi düşünmek de bir o kadar anormal.
Ne kadar zaman geçirdiniz birlikte???Ben tanimadigimi söylemedim ki. Gayet iyi taniyorm onu
Aynen oyle.Evet aslimda okadae cok örnek varki hayatta. Zaten bosanan ciflerin coguda sevgili olanlar oluyo ve mantik evliligi yapanlarin evliligi daha uzun omurlu oluyo
Asla...sizinkisi kumar oynamak gibi olmus..evlendikten sonra severim gibi..ya sevmeseniz?
Simdi o gorev gibi yaptiginiz aramalarin evlenince boyutu degisecek...nasil katlanacaksiniz.
En basiti sevmediginiz bir insanla nasil ayni yatagi paylasacaksiniz?
Ben onu uzun zamandır taniyorm ama hic ona es gozuyle bakmadigim icin o gunleri saymiyorm. Ama istemeyle birlikta nerdeyse 10 gün beraber gecirdik diyebilirim.Ne kadar zaman geçirdiniz birlikte???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?