aşksiz evlilik??

Ben onu uzun zamandır taniyorm ama hic ona es gozuyle bakmadigim icin o gunleri saymiyorm. Ama istemeyle birlikta nerdeyse 10 gün beraber gecirdik diyebilirim.
Yani tanımıyorsun... 10 gün ne allahaşkına, bir insan 10 günde nasıl tanınır? Öncesini sayma, ilişki bambaşka bir şey.

Nasil tanistiniz peki. Aileler mi araci oldu.
cok vakit gecirmediginiz icin boyle hissediyor olabilirsiniz. Neden soz icin acele ettiniz ki.
Keske biraz olsun birseyler hissedince bir adim atilsaydi. Evlilik, ne sadece mantikla ne de sadece ask la yurumez. Her ikisi de olmali. Bir omur gecirilecek sonucta.

Evet suan hic bisey yok sadece icimde korku ve onu sevmek zorundayim dusuncesi
Evet aileler araci oldu gibi bisey. Söze gelince belki inanmicaksin ama ben neye evet dedim neden evet dedim ilk basta bilmiyorm hatta sözüm olurken okadar rahattimki sanki benim sözüm degilmiste baskasininmis gibi geliyodu meger simdi yavas yavas anlamaya basliyorm.

Baska ülkelerde yasadiginizi söylemistin. Sen avrupada, o Türkiyede mi kaliyor? Yada tam tersi sen mi Tr'de kaliyorsun?

Aşık olmadigim biriyle seks yapamam, dusuncesi bile midemi bulandiriyor... o yuzden asla asksiz evlenemezdim...

Aşık olup evlenenlerinde başları göğe Ermedi zaten.kısmet bu işler aşkından ölürsün evlenip pişman olursun değişir hersey tanımadan evlenir mutlu olursun.alnında ne yazıyorsa onu yaşarsın anlayacağın.hakkında hayırlısı ölsün inşallah.

Amin duan icin cok tesekkurler :) bende cok şükür hep demekki benim kaderimdeki o deyip Allaha sığındım.

yillarca sevgili olup asik oldugunu sanip evlenip sonrada pisman olup ayrilanlar var hayat senin hayatinin uyumu yakalayabilirsin ask gecici bisey zaten onemli olan sevmek

Bu hissizliğe rağmen evlenirsen mantıksız bir evlilik yapmış olursun

Aşksız evlilik=evliliksiz aşk..

Ben asla evlenmem diyen biriydim eşimle tanıştık 3. Ayda evlenme teklif etti kabul ettim ama aşık değildim. Mantıklı düşündüm sadece. Nişanlıyken aramızda 800 km vardı her gün sadece 1 saat konusurduk ne heyecan ne özlem hiç bişey yoktu seviyordum ama iyi insan olduğu için şimdi yaklaşık 1 senelik evliyim ondan uzakta 1 dk geçsin istemiyorum ailem başka şehirde onları ziyarete gittiğimde eşim olmadığı için yanımda uyuyamiyorum. Deli gibi aşığım bu duygu geçici mi bilmiyorum ama aramızdaki sevgi bağı çok kuvvetli bunu hissediyorum

Yani ilk yasadiklarim benimki ile ayni insallah bendede ilerde sendeki gibi olur. Ahh ahh iste su ama var. Ama herkeste olucak diye biseyde yok

Ben avrupada o türkiyede. turkiyeye gelin gidicem.

Cok ama cok büyük bir yalnis yapiyorsun. Sevmedigin insan ile farkli ülkede ne yapacaksin? Üstelik üzgünüm ama Türkiyede yasayan erkek, avrupadan kiz ile evlendiginde %90 pasport icin yapiyor. Ilk basta "ben avrupaya gitmem" naralari atip, ki kiz cakmasin asil gayenin ne oldugunu.

Yoksa bir erkek niye daha yeni tanidige kiz ile hemen evlensin?

Evlenmeden önce, söz, nisandan önce kesinlikle bir flört dönemi olmasi lazim, en az 1, 2 sene. Arada bir cekim, sevgi, ask olmali. Evlenmek ömür boyu biliyorsun degilmi canim? Yani gelecek 60,70 yilini paylascagin kisiyi sansa birakmak, biraz sacma degil mi?

Ha bide "görücü üsülü evlilikler daha uzun sürer" diye birsey olabilir. Nedenden biliyormusun? Cunku cogu görücü üsülü evlilikler muhafazakar ailelerde oluyor. Bosanmaya sicak bakmayan ailelerde. Yada kizin ekonomik özgürlügü olmayan ailede.

Yani demek o ki, evliligin ne kadar sürdügü degil, o evlilikte huzur, ask, sefkat bulman önemli.

Oncelilikle pasaport meselesine gelirsek kendisi zaten memur ve istedigi zamanda vizesini cikartabilir. Ama ben onun oyle bi dusuncesi olmadigina eminim.
Sevmeye gelirsek bana zaten bi senedir acilmak istiyomus ama tepkimden korktugu icin acilamamis cunku cok utangac biri.
Evet biz muhafazakar bi aileyiz ben kapaliym ama ben "asla kimse bana istemedigim seyi yapatiramaz" diyenlerdenim. Yani egerki mutlu olmicagima gercekten emin olursam zaten devam ettirmem ama suan ikilemdeyim. Ve bi sonuca varamiyorm

Ben yapamazdım . Aynı şekilde sizin gibi bir arkadaşım sormuştu. Ilk geceni bir aklında canlandır eğer iğrenirsen Sakon evlenme demiştim. Ve bu çok önemli bence.

Iyide bosanmak o kadar kolay degil ki canim. Sen simdi "kimse bana istemedigimi yaptiramaz" diyorsunda, ama o karari almak o kadar kolay degil. Heleki Türk toplumunda mutsuzluk, sevgisizlik bosanma nedenleri degil. O zaman millet der " Bu adam kumar oynamiyor, siddet uygulamiyor, evden-ise ve isten eve gelen biri, niye bosanmak istiyorsun? Bu adami sakin kacirma" diye. Hatta eminim bu laflari simdi bile duyorsundur.

Bide bunun üstüne cocuk, ve ailenden uzak olmayi ekle, gör bakalim o zaman hayatin nasil zorlastigi.

Ben bir iliskiye hem askin, hem mantigin olmasindan yanayim. Sadece ask, yada sadece mantik ile olmaz.

Yapabilcegin en iyisi bu sözü atmaktir. Kac yasindasin bu arada?

Son düzenleme:
Hayir yanlis anladin ben suandan bahsettim nișan oluncaya kadar herseyden emin olmam lazim.
Yasim 25

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…