- 22 Ocak 2010
- 1.268
- 337
- 323
- Konu Sahibi Nisan.umut
Benden hoşlanan ama benim arkadaşım olarak gördüğüm birisi var.Daha önce konuda açmıştım her neyse sizlerinde önerisiyle dürüst davrandım ben seni hiç öyle göremiycem dedim ama ben suçlu çıktım vay efendim madem öyle niye konuştun benle o kadar da bilmemne 5 dk öncede çok güzelsin diyodu ama 5 dk. sonra pisliğin önde gideni oldum.O kadar sinirliyim ki bugüne kadar benim için önemi olan bu kişi çıktı hayatımdan o da yetmezmiş gibi son 3 yılımı düşündüm ve fark ettim ki ben kimseden hoşlanmıyorum 3 yıldır.İstediğim insan çıkmıyo karşıma çıkmıyo işteeeeeeeeee.Beni isteyenlerden hoşlanamıyorum!!!Ben mi sorunluyum anlamıyorum.Karakter olarak beğensem görüntü olmuyo görüntüyü beğensem karakter olmuyo.En güzel yıllarım sevgilisiz yani kuru kuru geçiyo.Halbuki tüm arkadaşlarım sevgilisiyle el ele bütün filmler diziler herşey aşk dolu.Hayat aşk olunca anlamlı.Aşk olunca heyecanlı.Ama ben yaşamiycam bunları hiç bi zaman.Çıkmiycak karşıma işte çıkmiycak
((((((((((((((((((((((((((((((((( Üstelik ben koç burcuyum onunda etkisi var aşk tutku olmadı mı hiç bişey güzel olmuyo