aşkta müstehcen konu kalmazsa

denizderya123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2009
178
14
118
40
erkek arkadaşımla ilk zamanlarda gayet seviyeliydim ama ilişkimiz uzadıkça konular açıldı karı koca gibi olduk sankii... bu durum beni rahatsız ediyor evlendikten sonramı yaşanmalıydı diye yani erkekler bu konuda ne düşünüyor çok merak ediyorum ... ha bu arada yatmadık ama yatmış kadar herseyimiz ortada birbirimizi tanıyoruz cinsellikte

sizce bu yapılanlar doğrumu erkeklerin bakış açıları bu yönde nasıll............onlara sorsan sevgili olarak çok mutluuu arkadaşlar değerli fikirlerinizi bekliyorum sizler ne düşünüyorsunuzz lütfen yazın bir kelimede olsa

bana sorarsan kişiye göre değişir bu tarz durumları önemsemeyen yada yaşadığı halde ilişkiye devam eden bunun sonunu getiren erkekler var ancak erkeklerin çoğu bu durumu istismar ediyorlar.

evlilik öncesi çok fazla paylaşım olması karşındakiyle birbirinizi tanımak için güzel bir durum olsada ben yinede gizemin aşkı ayakta tutacağını düşünüyorum . Kadın değil ama erkek kendini çok fazla rahat hissettiğinde karşı tarafa pek saygısı kalmıyor.

erkeklere elini verirsen kolunu kaptırmaman mucize gibi bişi ilk dersinki aman ne olcak sarılalım öpüşelim konusuyoruz fln zaman gectikce +18 e döner konusmalar ama bunu erkek yapar zaman gelir konusmalar icraate dönusturulmeye baslanır
ah erkekler ah

Genelleme yapmak doğru olmaz diye düşünüyorum.
Sen kendini tanıyıp neyin doğru neyin yanlış olduğunu bildikten sonra kararlarını sorgulamana gerek kalmaz.

Bazı erkekler için bu durumun hiçbir önemi yok ne var bunda derler...
Erkekler her zaman daha fazlasını ister benden söylemesi..
Ama herşey yerinde ve zamanında olmalı bence...

uzun suren iliskilerde mutlaka oluyor..1-2 gunde boyle konulara girerse amacını belli eder zamanla olur bence ben cokda anormal bulmuyorum bide herkesin dusunce tarzı farklı normal olmadıgını dusunenlerde vardır..sen rahat hissetmiyorsan kendini biraz geri cekil

Son düzenleyen: Moderatör:
ne kadardır birliktesiniz? bence erkeğin merak ettiği şeyler bırakılmalı evlilik sonrasına, evliliğe teşvik için. kişiden kişiye değişebilir bence benim eşimlede nişandan sonra bu tarz bi yakınlaşma oldu bende rahatsızdım ama o çok mutluydu,hoşuna gidiyordu,kızıyordu bana rahatsız oluyorum diye... şuan herşey süperr kaydirigubbakcemile3

suan 8 ay oldu 2 ay içinde gelişti bu yönde .... bende geri çekilmek istiyorum ama yanlış anlar ondan soğudum gibi düşünecek diye ne yapacağımı bilemiyorumm... beni yanlış anlayacak diyede korkuyorum sanki basit biriyim diye..

aranızdaki ilişkinin boyutuna bağlı bu. cinselliği yaşıyorsanız konuşmalar normal elbet ama yaşamıyorsanız yaşamanın alt yapısını hazırlıyo olabilir. dikkat et yinede. anladığım kadarıyla rahatsız olmuşsun rahatsız olduğunu ince bir dille belirtebilirsin.

İçten içe rahatsız oluyorsun, çünkü onun seni sırf cinsellik içinmi istediğini düşünüyorsun. Bu kez soğuk davransan onun kaçacağını düşünüyorsun. Şöyle bir gerçek var, erkeklere elini verirsen kolunuda kaptırırsın canım. Bu sohbetler iletişimler bi başlamış devamıda gelmiş. Öncelikle ilişkiniz nereye gidecek, seninle niyeti ciddimi bunları bi tart içinde, içsel olarak huzursuzsunki buda sende bir çelişki yapıyor.Kafandaki sorulara cevap bulamıyorsun, bence asıl mesele bu gibi. Ama sakın canım pişman olacağın şeyler yapma..

Son düzenleyen: Moderatör:
suan 8 ay oldu 2 ay içinde gelişti bu yönde .... bende geri çekilmek istiyorum ama yanlış anlar ondan soğudum gibi düşünecek diye ne yapacağımı bilemiyorumm...

Bu tehlikeli bir bakış açısı...

Geri çekilmek istediğiniz halde o soğuduğunuzu düşünmesin diye endişe ederseniz taviz vermiş olursunuz... Yakınlaşmak isterse, öpmek, dokunmak isterse ne yapacaksınız peki? Soğuduğunuzu düşünmesin diye istemediğiniz halde kabul mu edeceksiniz? Buradaki anahtar sizin isteğiniz ve hayat görüşünüz... Hiç kimse için içinizden gelmeyen, inanmadığınız adımlar atmayın, unutmayın önce Siz... sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
eğer seni rahatsız eden birşey varsa güzel bir dille anlattığında seni seven kişi bunu anlar ve öyle davranır.amaaa bu çocuk sen kendini çektin diye senden ayrılır yada bi şekilde senden uzaklaşırsa zaten onun amacı ortaya çıkmış olur sende yol yakınken kurtulmuş olursun.şimdi ülkemizde erkek tipi çok değişik olabiliyo kimisi bu hareketlere basit kız gibi düşünür diğeri kalkar vaay ne kız falan der ama malum toplum yapımız belli oda normal bi annenin evladı vede onun aldığı terbiyede bellidir bence fazla ileriye gitmeden rahatsızlığını dile getir.belkide tebrik alırsın

benimle evlenmek istiyor yani evlendiğimiz günün hayalini kuruyor ve ben söylemesemde dile getiriyor.. ciddi olabileceği kadar ciddi .... ama genede evlenmeden bu tarz seyler yaşamamız bir çok seyi tüketecek ve yanlış anlaşılacağım diyede tedirgin ediyor.. ben duygularımı kontrol edemeyen biriyim... onuda seviyorum onunda beni sevdiğini anlıyorum ama genede dikkatli olmalıyım ....sunu söylemeliyimki yaptıktan sonra bu tarz yakınlaşmalar o an için doğal gibi geliyor sonra yanlız kalınca ben ne yaptım diyorum... ona bunuda anlattım senden sonra üzülüyorum pişmanlık duyuyorum diyince böyle düşününce benide üzersin biz ayrılamayız diye gerilmeye başlıyor......... aslında ben istemezsem yapmaz ama ona bunu üzmeden söylemem gerek ama nasıll yani rencide etmek istemiyorum ne yani ben basitmiyim oluyor bu ne diyeceğimi sasırdımm

hayatın insanları nereye götrüceği belli olmaz ölüm var kalım var söz vermeklede olmuyo bu işler malesef yaşınızda daha çok genç sanırsam sevdiğin kişi bu gibi şeyleri yapmayınca ilişkiniz süremiyomu yani.neden seni buna mecbur bıraksınki.senin onu ciddiye almn için bu gibi şeyleri kabulmu etmen gerekiyor.bana hiç mantıklı gelmedi.ben basitmiyim demiş sana ama bu çok bencilce bi düşünce gibi geldi bana insanın başına ne gelir kimse bilemez ya başına bişe gelse erkek arkadaşının sen napçan ozaman birazdaha gerçekçi olmakda fayda var sanırım

canım ben olsam rahatsız olurdum sanırım. kendi ilişkimden örnek vereyim. ilişkimizin 2. yılına gelene kadar asla böyle konular geçmedi aramızda.. Yani beraberlik yaşadığımız güne kadar. ama eğer bunu yaşamadan önce böyle muhabbetlere girseydi sanırım sert bir tepki alırdı benden. şu anda bile seviyeli olmasına özen gösteriyorum...

bence beraber olmadan beraber olurmuş gibi davranmak -nasıl tarif ediceğimi şaşırdım- beraber olmaktan kötü bir durumdur.

gelecekteki eşine bekaretini saklıyorsun ama her şeyi yapıyorsun bu bir erkek için zaten senin güvenilmez olman anlamına gelmez mi? hem benimle böyle yapan bi kız herkesle yapar gibi düşünebilir.

zor işler.:))

sen rahatsız oluyorsan biraz daha agırdan almak istedigini soyle..seninle ilgisi yok sana guvenmedigimden degil de sadece bu kadar erken tuketmek istemiyorum bazı seyleri yine seninle yasamak isterim ama zamanı gelince de..zaten sana deger veren bir erkekse bu konusmadan sonra sana tavrı degismez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…