- Konu Sahibi denizderya123
-
benimle evlenmek istiyor yani evlendiğimiz günün hayalini kuruyor ve ben söylemesemde dile getiriyor.. ciddi olabileceği kadar ciddi .... ama genede evlenmeden bu tarz seyler yaşamamız bir çok seyi tüketecek ve yanlış anlaşılacağım diyede tedirgin ediyor.. ben duygularımı kontrol edemeyen biriyim... onuda seviyorum onunda beni sevdiğini anlıyorum ama genede dikkatli olmalıyım ....sunu söylemeliyimki yaptıktan sonra bu tarz yakınlaşmalar o an için doğal gibi geliyor sonra yanlız kalınca ben ne yaptım diyorum... ona bunuda anlattım senden sonra üzülüyorum pişmanlık duyuyorum diyince böyle düşününce benide üzersin biz ayrılamayız diye gerilmeye başlıyor......... aslında ben istemezsem yapmaz ama ona bunu üzmeden söylemem gerek ama nasıll yani rencide etmek istemiyorum ne yani ben basitmiyim oluyor bu ne diyeceğimi sasırdımm
yanlış anlaşıldı diyeceğim yakınlaşmalar artmadan buna bir önlem almam lazım o yüzden şimdiden tedirgin oldum hatta başından o kişi ile yatmadım yanlış anlaşılmasın diye .... yinede tşkler yazdığınız yorumlarınız için
uzun süreli ilişkilerde ister istemez konu oraya cekiliyo pişman olunacak bişiler yasamadan konusmayla bişey olmuyo zaten ilk zamanlar olursa adamın niyeti bellidir ama üzerinden bikaç ay gectikden sorna konusmaların baslaması ve en basdan ciddi diye baslanan bi ilişkise cok normal[/Q
uzun zamandan sonra oldu ilk lafını bile etmedi tabi ciddi niyetle başladık söylediğiniz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?