Aşkta para hesabı olmaz mı ?

Nickiniz cingözüm olsaymış cuk olurmuş soylemeden geçemeyeceğim.
Paragöz/açıkgöz manasında yani:KK66:
Biri sizden birsey rica edince şu kadar at yapayım mı diyorsunuz bakla falı bakan bacılar gibi? Bu mudur olayınız yani? Karşılıksız yardım edemiyormusunuz?
Adamda belliki size kendini kullandırtmak istemiyor,)göndermek istemiyor para.

Valla keşke terk etse.
Böylesine açgözlü, görgüsüz birinden kendini kurtarmış olurdu.

Ben de nişanlımın zamanında üniversite birçok işlerini hallettim. Herhangi bir parayı talep etmeyi bırak para gereken yerlerde çıkardım kendim verdim. Ama siz sevgilinizi sevmiyor ticari olarak kullanıyorsunuz o yüzden farklıyız ve umarım terk edilirsiniz.

ayy bugün çok doluyum
Mune Mune yalvarırım beni banlama ama konuşucam bugün..

Ya benim sevgilim çok sıkışıkken benim ödevim için bi günde 50tlye yakın bi miktar harcadı.
1 kuruşta istemedi ya
Bende aynı şekilde..
Ya aşk denilen şey, sevgi denilen şey nasıl bu kadar alçaldı..
Sevgililiğin kökeni sevgiye dayanırken nasıl insanlar bu kadar çıkarcı olabiliyorlar..
Millet terketsin diye dua ederken, ben burda beni bu belirsizlikten kurtar ALLAHım diye dua ediyorum..
Ya bu nasıl bi insanlık ya !
Nasıl bi kişilik ya !
Ya hiç mi insaf yok ya !!
Ne karşılığında para alıyorsunuzda bunu da cebe atıp..
İnsanları nasıl ''enayi'' yerine koyabiliyorsunuz..
ALLAHım ben bunlar kadar çıkarcı olmadığımdan mı üzülüyorum :(
ALLAHım yardım et ya..
Ya nasıl sevgi ticarete dökülür ya..

Uyanıklık mı bu yoksa ezik mi ?
İnanın çözemedim..

İnşALLAH ilere eşim olucak kişi benim kıymetimi bilir..
ALLAHım dualarımı kabul et...

Ayy deliricem ya ban yicem diye daha çok bişeyler diyemiyorum..

Abartmayın. Hayat acımasız kimseye boş şey yapamam valla
Vay anam vaaaay! Kaynananiz, gorumceniz, komsunuz vs hicbiseyiniz olmak istemezdim....Siz bu kafayla evlenemezsiniz haberiniz olsun.Anne, es ve biriyle evlenip aile olmak fedakarlik ister.Yanlissiniz bayan

Para istediniz mi gerçekten? :KK53:
Erkek olsam sizden uzak durur evlenmeden kaçardım heralde. Sevgililer arasında paranın tabiki lafı olmaz ya ben çok yadırgarım bu durumu. İstemiyorsanız "dersi ekmeyeyim" diyin başka birisi halleder arkadaşı falan. Çocuk da yardım etmek istediğinizi düşünüp mutlu olmuştur ama siz resmen para istemişsiniz. Çok ayıp ya, ben utandım burada.

Aaa buarada C cangozum , hakkında kısmına seve seve kan verebileceğini eklemişsin. Kız yapma etma bak bu işte de para vardır kesin, ucuza verme sakın :KK70:

Ahahahaahha :D :D :D

Heee bu arada C cangozum
Konu başlığın ;
Aşkta para hesabı olmaz mı ?
Olmaz..
Para hesabının olduğu yerde aşk olmaz..
Aşkın olduğu yerde de para hesabı..

Yuhh yani cidden adamdan parami talep ettiniz yapma zorunlulugunuzda yokmus halbuki yani direk yapmiyorum diyebilirdiniz k.b ama bu iliski dha fazla yurumez

Çok güzel bir kız değilim.. O bana çok değer veriyor.. Yaşım ilerledikçe görüntüm kötüye gideceği için bana bu kadar değer veren birini bulamam diye düşünüyorum ayrıca hayat gözümde çok büyüyor beni korkutuyor yaşıtım biriyle evlensem ev araba her şeyi zorlanarak kısarak yapmak zorunda kalıcaz ben bunlarla uğraşmak istemiyorum korkuyorum biraz da bu yüzden..ayrıca yaşıtlarımdan da beni çok isteyen yok

arkadaşın bir mesajını buldum.bence her şey burada açık..ilk defa bir konuya bu kadar mesaj yazdım ama midem bulandı cidden.

Hoş bi muhabbet olmamış. Bence ayrıl.. Ticarete devam etmek isterseniz edin

Back
X