Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BÖLÜMDE DİNİ YORUMUN YASAK OLDUĞU KONUSUNDA BİR BİLGİM YOK AYRICA DİNİ BİR YORUMDA SAYILMAZ ASLINDA SADECE SAYFAMA DAVETTE BULUNMUŞUM.BU KADAR YADIRGANACAK BİRŞEY DEĞİL.GİRİP KİMSEYE SALDIRMIŞ SAYGISIZLIK ETMİŞ TARTIŞMA YAŞAMIŞ DEĞİLİM.BU BU KADAR ÜZERİNE DÜŞÜLECEK,UZATILACAK BİRŞEY DEĞİL GERÇEKTEN.SAYGILARşimdi sizin bu yaptığınız site kurallarına aykırı.. hem bu bölümde dini yorum yasak hemde konu dışı mesaja giriyor yazınız. ve konu sahibinede hiç hoş olmuyor. çünkü onun konusu işgal etmiş oluyorsunuz
sitenin kuralları var. en önce büyük harfle yazmak yasaktır. sonra konu dışı mesaj yasaktır . ve en sonra dini yorum ve mesaj yasaktır. bir konuya girip oradaki konuyu bölüp dikkati dağıtıp başka konuya kişileri yönlendirmekte yasaktır.BÖLÜMDE DİNİ YORUMUN YASAK OLDUĞU KONUSUNDA BİR BİLGİM YOK AYRICA DİNİ BİR YORUMDA SAYILMAZ ASLINDA SADECE SAYFAMA DAVETTE BULUNMUŞUM.BU KADAR YADIRGANACAK BİRŞEY DEĞİL.GİRİP KİMSEYE SALDIRMIŞ SAYGISIZLIK ETMİŞ TARTIŞMA YAŞAMIŞ DEĞİLİM.BU BU KADAR ÜZERİNE DÜŞÜLECEK,UZATILACAK BİRŞEY DEĞİL GERÇEKTEN.SAYGILAR
LAPTOP UN CAPSLOCK TUŞUNDA KÜÇÜK BİR PROBLEM VAR.BU SEBEPTEN SİTEYE GİRİŞİM YASAKLANMAZ SANIYORUM.DİĞER YASAKLARINIZI SIRALADIĞINIZA GÖRE SANIYORUM ARTIK SAYFAMLA İLGİLENEBİLİRİM.BİLGİLENDİRMENİZ İÇİN TŞK EDERİM.İYİ GECELER SİZLERE.sitenin kuralları var. en önce büyük harfle yazmak yasaktır. sonra konu dışı mesaj yasaktır . ve en sonra dini yorum ve mesaj yasaktır. bir konuya girip oradaki konuyu bölüp dikkati dağıtıp başka konuya kişileri yönlendirmekte yasaktır.
Hahaahahha çok hoşsunuz ya hahahhahasen sevgilini kazıklıyorsun. sevgilin insanları kazıklıyor. o insanlar kimi kazıklıyor acaba? inşallah bizi kazıklamıyodur ya. neresi orası hangi şehir? gelmem oraya ben![]()
hata yapıyosunuz site içinde, kibarca uyarılıyosunuz, tribinizden geçilmiyor üstüneLAPTOP UN CAPSLOCK TUŞUNDA KÜÇÜK BİR PROBLEM VAR.BU SEBEPTEN SİTEYE GİRİŞİM YASAKLANMAZ SANIYORUM.DİĞER YASAKLARINIZI SIRALADIĞINIZA GÖRE SANIYORUM ARTIK SAYFAMLA İLGİLENEBİLİRİM.BİLGİLENDİRMENİZ İÇİN TŞK EDERİM.İYİ GECELER SİZLERE.
BENDE KÜÇÜK BİR HATAM YÜZÜNDEN BU KADAR FAZLA YÜKLENİLMESİNE HAYRET EDİYORUM.MİSAL ŞUAN SİZ DEVAM ETTİRMEKTESİNİZ.BENDE YASAKLARI BİLMEDİĞİMİ SÖYLEYİP TEŞEKKÜR EDİP SAYFADAN AYRILDIM AMA SİZ HALA TAKIP TAKIŞTIRMAKTASINIZ.hata yapıyosunuz site içinde, kibarca uyarılıyosunuz, tribinizden geçilmiyor üstünehayret
takıp takıştırmak değil de, iki msjdaki tavrınıza anlam verememek diyelim.. siz başlattınız.. neyse, uzatmayalım.. iyi akşamlarBENDE KÜÇÜK BİR HATAM YÜZÜNDEN BU KADAR FAZLA YÜKLENİLMESİNE HAYRET EDİYORUM.MİSAL ŞUAN SİZ DEVAM ETTİRMEKTESİNİZ.BENDE YASAKLARI BİLMEDİĞİMİ SÖYLEYİP TEŞEKKÜR EDİP SAYFADAN AYRILDIM AMA SİZ HALA TAKIP TAKIŞTIRMAKTASINIZ.