Aşkta para hesabı olmaz mı ?

Tam bir çıkar ilişkisi. Bide yeni açtığın konuda sevgilim benden para istiyo demişsin. Bu zihniyetle nasıl birini bulmayı umuyodun

:KK57::KK57::KK57:
yahu parası yanmazsın diye hatır için bile yapılablir birşeyi niye böyle açgözlülükle yorumnladınız
kullandırtmak değil ki bu
çok para gözlüsünüz
adam sizden kurtulur yakında

Huyunuz çok çirkin evet , ben bi anda yaptırdıgı masrafları odemedı mı dıye dusundum kı fazlasını gondermış.

Neyse bırakır o sızı yakında zaten

Arkadaslar Merhaba ben bir süredir bi ilişki icerisindeyim. Sevgilim mühendis. Farklı sehirlerdeyiz Bugün benden mühendis odasından evrakları imzalatip göndermemi istedi ben yds kursuna gidiyorum. Bu arada benden istediği vakitte kursum vardı normalde ama allahtan iptal olmstu ders ve hallettim gönderdim. Vali imzalamamis meğer bana hatalı evrak vermiş ve bugün son günmüs Yalvar yakar pazartesi öğlene kadar getiricem diye söz vermiş götürmezse 7 bin lik teminatı Yanıyor mus. Bu evrak olayı da 50 tl ama bana bugün 200 tl atti. 150 si bana kaldı yani. Neyse bana diyor ki pazartesi de hallet lütfen. Yoksa bu kadar para yanicak diyor. Ben de dedim ki sen 7 bin kaybetmekten kurtuluysounn ben ne kazaniyorum hiç bişe aksine dersimi ekiyorum dedim kendisi de yaptığı işlerden is 500 tl lik sa 3000 lira alıyordu adamlardan ben de dedim ki madem senin 7000 kazancin olucak benim de Biraz kazancm olsun yoksa yapmam dedim. O da 300 400 atarsan yaparım dedim aferin akıllı kizsin falan dedi ama pek ciddiye almadı sanki. Gobdwrmezse yapmamayi düşünüyorum ciddi ciddi. Sizce çok mu kötüyüm çok mu fenayım bilemedim ? Yani evlencegim kesin olan biri olsa lafını etmem ama daha yeni bi iliski ve pek gelecek görmüyorum. Bu yüzden kendimi kullandirtmak istemiyorum. Peki sizin yorumunuz nedir ? Ne yapayim ?

Şaka mı yapıyorsun sen,

Sevgiline yardım ederken karşığında para mı istedin?

Sevgilin değil arkadaşın bile olsa böyle birşey istemen yanlış.

Sevgilin yerinde olsam seninle olan ilişkimi gözden geçirirdim.

İlla birine para verip yaptıracaksa başkasına da yaptırırdı,sana ne gerek?

Bence sen paragöz bir kızsın..

Çok güzel bir kız değilim.. O bana çok değer veriyor.. Yaşım ilerledikçe görüntüm kötüye gideceği için bana bu kadar değer veren birini bulamam diye düşünüyorum ayrıca hayat gözümde çok büyüyor beni korkutuyor yaşıtım biriyle evlensem ev araba her şeyi zorlanarak kısarak yapmak zorunda kalıcaz ben bunlarla uğraşmak istemiyorum korkuyorum biraz da bu yüzden..ayrıca yaşıtlarımdan da beni çok isteyen yok

Konu sahibinin mesajıymış.
Kadın hem çirkin hem fakir
keşke ölsen :kahve:

Şimdi böyle konularda sadece bir tarafa yüklenmem belki de erkek arkadaşın da senin gibi biridir, tencere kapak olmuşsunuzdur. Halinizden memnunsanız hayırlı işler der geçerim. Ama ben böyle bir ilişki içinde olmam o ayrı.

ay şok oldum.
dün emlak vergisinin son günüydü, eşim de bir arkadaşını arayıp yatırabilir mi diye soracaktı, sonradan öğrendik ki, netten de ödeniyormuş.
sorup da böyle bir cevap alsaydı kahrolurdu eşim.

ama dersinizi ekmek istememek konusunda haklısınız kesinlikle, bence arkadaşınız böyle önemli bir iş ve gelir için gelip gitmeli kendi işini kendi halletmeliydi.

Yaw eski konuymus bende diyorum benzer bi konuya daha once yorum yapmistim hatirladim ayrildilar mi acaba:KK70:
Komedi ya konu sahibi yakin zamanda yine parayla ilgili bi konu acmis muhtemelen ondan hortlatilmis bu konu

Back
X