Asktan anlayanlar okusun

solukbenizli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
72
1
36
İstanbul
Bu bunun icin actigim 4.konu hala bi cozum bulamadim zaten cok yardimci olan cikmadi.

Kisaca anlatmak gerekirse birinden hoslaniyorum (hoslaniyorum demek hafif kacar asik oldum) hicbi ortak arkadasimiz yok ayni dersanedeyiz (yasim 17 kucuk oldugum icin beni kaale almayanlar oluyo ama askin yasi yok iste)

neyse ayni dersanedeyiz ve pazar gunu ygsye giricek ondan sonrada 1 ay falan gorebilirim onu lys ye gelicegi zamanlar ve benim onu etkilemem lazim ama neyapicagimi bilmiyorum hic ilgisini cekemiyorum aslinda cirkin degilm cok guzelde degilim orta karar ,ama o cok yakisikli bi ortama girince direk kendini farkettiriyo

ben bu zati muhtesemi♥ bir yildir takip ediyorum amma velakin hicbisey oldugu yok lutfen yardimci olun ne yapmaliyim nasil tanismaliyim orjinal fikirleri olan varsa lutfen paylassin artik uyuyamiyorum derslerimede odaklanamiyorum
ayrica bunu paylasabilecegim bi arkadasim yok oyuzden buraya yaziyorum

Bulunduğunuz ortamlarda ne olursa olsun dikkatini çekemiyorsan, geriye internetten iletişim kurmak kalıyor.
Hem belki sevgilisi ya da unutamadığı biri var ve yeni birini istemiyordur hayatında.
O yüzden de seni görmüyor olabilir.

anlayışsız zanedebilirsin ama otur sınavına çalış güzelim .genelde bu aşklar üninin kapısaından girince bitiyor. ünide çoook daha güzel aşklar yaşarsın

anlayışsız zanedebilirsin ama otur sınavına çalış güzelim .genelde bu aşklar üninin kapısaından girince bitiyor. ünide çoook daha güzel aşklar yaşarsın

Ben üniversitede hiç de çooookk güzel aşklar yaşamadım mesela.
Çevremdeki insanlar da öyle.
Üniversitede tanıştılar, üniversite bitmesine yakın her biri ayrıldı.
Aşkın belli bir dönemi yoktur yani.
Lisede de çok güzel aşklar yaşanabilir.
Belli olmaz.
Ayrıca birliktelikler kadar ayrılmak da normal.
Evlenince de ayrılabilir insan. Neyin garantisi var ki?!
Önemli olan aşkın en güzel hallerini yaşamak.
Ne kadar sürüp sürmeyeceğini kimse bilemez.

Son düzenleme:
canım önce olduk ça hoş giyinerek işe başla orta kararım falan deme ben çok güzelim parola bu cnm unutma ondan sonra o zati muhteremin yanına gidip direk gözlerine bakarak bir soru sor ve sorunun cevabıyla beraber teşekkür et ve son derece etkileyici bir gülümsemeyle gül bu ilk adım ikinci adım onunla sürekli aynı yerde olmaya çalış çevreni genişlet ve en önemlisi cool ol ondan etkileniyor gibi değilde etkilenmiyor gibi bakıyor ama bakmıyor gibi anlatabildin mi sonrada ortak arkadaşlar edinmeye çalış cnm ilk olarak bunları yap gerisi çorap söküğü gibi gelicek inan bak

Bu çocuğa odaklanırsan istediğin bölümü kazanamayabilirsin canım aklın fikrin orda,sınavdan sonra çocuk filan kalmaz sana söyleyim canım sınavı kazandın mı kazanmadın mı kazandıysan nereyi kazandın kalır..Kazanamadıysan o hüzünle o çocuğu unutursun,yok kazandıysan o sevinç ve telaşla yine unutursun..Sonuç olarak çocuk unutulur,nasıl unutacağını ve yolunu sen seçmelisin..

Back
X