- Konu Sahibi mavigece07
-
söze nerden başlayacağımı bilmiyorum...birileriyle dertleşmeye ihtiyacım var..fikirlerinizi dinlemek istiyorum.. sorun şu..
şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı..bu bi problemmi bilmiyorum..85 doğumluyum 26 yaşına giricem...ama hala adam akıllı flört diyebileceğimiz bi ilişki yaşamadım...son 5 yıldır görücü usulü görüştüğüm kişiler oldu...ama onlarlada elektriğim hiç tutmadı..okul yıllarında beğendiğim hoşlandığım kişiler çok oldu..ama onlara gidip açılmadım hiç bi bayan olarak...174 boyunda beyaz tenli güzel bi bayan olduğumu düşünüyorum ama çekingen bi insanım bu konularda..
eros bana ok atmıyomu nedir bilmiyorum..bugün yine görücü usulü birisiyle tanıştırıldım..ama tanıştırıldığım kişilerin % 90 ı hep kız arkadaş konusunda deneyimsiz içine kapanık olan tipler...bende biraz konuşkan karşısındakini tanımaya çalışan içime sinecek hoşuma gidicek birisini arıyorum...hep niyeti ciddi birisi oldum..gezim tozim nolcaksa olsun diyen biri değilim...
sorun bendemi?..bağnaz mı davrandım yıllarca ?sorun nerde bilmiyorumki
canım okuyomusun çalışıyo musun
Canım bi yandan sevinmelisin, ne güzel aşk acısı çekmemişsin kimse sana ihanet etmemiş ve güvensizlik gibi bi sorununda yok. Hani bu tür şeylerin olumlu yönlerini düşünüp mutlu olmaya calısmak gerek. Tabiki aşk çok güzel birşey ve emin olki herkes bi gün yaşıyo.. Sende yaşıcaksın, inanıyorm. Ama bence ilişki arıyım, biryle görüşeyim, evleniyim diye çabalama, arama.. İnan öle ya karşına kmse ckmıyo yada doğru kişiler ckmıyo. Akışına bırak. Aşk zaten hiç ummadığın anda seni buluyo
sen sen ol sankın ama sakın aşık olma boswer böle kal asık olupta acımı cekcen kızbiz oldukta noldu ilk baslarda güsel gidiodu yAWS yaws prblemler ckmaya basladı boswerr
bence bi hocaya falan okut kendini. bende senin gibiyim. düşünüyorum yani hocaya gitmeyi
hayata karşı geç kalmak istemiyorum ne bilim..rahibe teresa gibi hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?