selam yazılarınızın hepsini okudum öncelıkle o bahsettıgını şahısla aranızdaki konumu yazmanız önemliydi evli olunca ayrılmak daha bir zordur diye kafanız karışık,mutsuzsunuz,üzgünsünüz,güvensizsiniz bunlar dogal tepkileriniz ama burdakılerde size konuyu sçın biraz derken size yardımcı olmak adına demişlerdir eminim art niyetli degıldır kimse eleştiri elbetteki yapılıcak kızmayın lütfen ben bile anlayamadım adam tam aldattımı aldatmadımı kız sadece resim yollamış aralarındakı iletişim boyutu nedir acaba siz bundan emınsenz aldatıldıgınızdan uzak durun derim insanlar bi çok şeyi affedebilirler ama aldatmayı ben asla kabul etmedım çok kere yaşadım etmedımde ALLAH çok büyük bak karşınada çıkarmış emin ol zamanla geçiyo acısı ilk başlarda aglıyosun ,üzülüyosun ,belkıde kahroluyosun ama geçiyo dıyelımkı affettın nasıl unutucaksın asla mutlu olmuycaksın en ufacık şeyde içini kemırıcek hani bir lafdırya KADIN AFFEDER AMA ASLA UNUTMAZ bir kere yapan hep yapıyo emın ol sen onu bak kaç kere terk etmışsın ama adam akıllanmamış bence kızın ismiini erkek adıyla kayddetmesi tamamen bişiler sakladıgı gösteriyor zaten ya çok kıskançsınız normal arkdaşlarınıda öle kaydediyo yada içinde kıza karşı başka şeyler var arası karanlık işte bize
ama sana tavsiyem hayatında asla olmamaış gibi davransan ii olur çabuk geçer unutursun unutursun