asla haketmedim bu olanları..

bence detayları yaz ona göre yorum yapalım
zaten ne konuştuklarını sen gördün buraya yazınca acın daha da artmaz bence
bu şekilde çok üstü kapalı olmuş havada kalmış resmen
ne konuştuklarını bilmiyoruz ki yorum yapalım

dediğiniz çok doğru yazınca acım artmaz ama yediremiyorumda çok taze belki zamanla bilemiyorum..
ama lütfen benim için bir sabır veya hayır dilekleriniz yeterli.

Gaddar,agresif ,bencil ve sebebsizce bircok kez terk ettiginizi soyluyorsunuz.Neden bu kadar sasirdiniz esinizin baskasiyla konusmasina?

Herkes ilişkilerinde buna benzer şeyler yaşar, bu bazen kadın tarafından bazen de erkek tarafından yaşatılır ancak kimse bunları veya buna benzer şeyleri yaptı diye aldatılmayı hak etmez...

Adam evli bile degilken neden ceksin ki bu ozelliklerdeki bir kadini..
Gaddar ne demek yani..
Adam demistir simdiyken boyle ise evlenince ne olur.
Yaptiklarinizin ne zaman oldugu onemli degil
Sonucda adamin icinde yer etmis..
Ha diyomuyum ki tamamen sen suclusun
Tabiki hayir.
Ama birini hedef gosterirken diger 3 parmagimizda bizi gosterir...

Çok sert çıkışlarınız var sanırım içinde bulunduğunuz psikoloji dolayısıyla.. Bir arkadaşın dediği gibi sindiremediğiniz bir durumsa ilişkinizi kesmeniz en doğrusu..

evet zor bir dönemden geçiyorum malesef üzgünüm.
şu anda hiç bir şekilde irtibatım yok kendisiyle ama ilerisi için ne olur olmaz kesin birşey söylemek gerçekten zor..çevremdekiler bu korkunun ona yeteceği kanısında sadece zamana bıraktım bende...

Adam evli bile degilken neden ceksin ki bu ozelliklerdeki bir kadini..
Gaddar ne demek yani..
Adam demistir simdiyken boyle ise evlenince ne olur.
Yaptiklarinizin ne zaman oldugu onemli degil
Sonucda adamin icinde yer etmis..
Ha diyomuyum ki tamamen sen suclusun
Tabiki hayir.
Ama birini hedef gosterirken diger 3 parmagimizda bizi gosterir...

yaptıklarımında yaşadıklarımında ne zaman nerde kiminle olduğu da sizin için önemli değil o yüzden çıkın gidin burası podyum değil neyi ispat etme merakı bu suçlu güçlü aramakta size düşmedi ayrıca baştan tavrınızı belli ettiniz bunca yıllık ilişkimi yargılayacak konumda değilsiniz.!

bu erkek olarak kaydetme meselesi de çok çirkin ya artık nası güveneceksiniz ki ona
bu çok basit bi numaradır biz lisedeyken yapıyoduk annemler anlamasın diye resmen salak yerine koymuş ssizi
çok sinirlendim

İlerisi için net birşey söyleyemiyorsun yazdıklarından anladıgim kadarıyla sen bu adamı biraz süründürüp affedeceksin, affetme diyemem çünkü bunu aklına koyduysan zaten yapacaksın, ha degisirmi diye sorarsan net cevabınì verebilirim "değişmez" be canim..forumda da o kadar cok ornegi var ki..Hayat senin hayatin ama daha cok uzulmek istemiyorsan kesin kararini şimdi ver derim..

bu erkek olarak kaydetme meselesi de çok çirkin ya artık nası güveneceksiniz ki ona
bu çok basit bi numaradır biz lisedeyken yapıyoduk annemler anlamasın diye resmen salak yerine koymuş ssizi
çok sinirlendim

malesef öyle çok yersiz bir aldatmaca oldu bana da beşer şaşar hesabı şaşınca da kendisi gibi gördü demek ne yazık ki.
güven meselesine girmiyorum bile çok zor ama yinede zaman diyorum büyük konuşmak istemiyorum..

İlerisi için net birşey söyleyemiyorsun yazdıklarından anladıgim kadarıyla sen bu adamı biraz süründürüp affedeceksin, affetme diyemem çünkü bunu aklına koyduysan zaten yapacaksın, ha degisirmi diye sorarsan net cevabınì verebilirim "değişmez" be canim..forumda da o kadar cok ornegi var ki..Hayat senin hayatin ama daha cok uzulmek istemiyorsan kesin kararini şimdi ver derim..

yorumunuz için teşekkür ederim..
ama bir yerde yanılmışsınız amacım süründürmekse çok fazla olur o kadar ucuz yırtamaz.
beni bundan daha fazla üzemez ki o yüzden şimdiden kesin birşey söyleyemiyorum ama çevremden aldığım yorumlarda onu hak ettiğince süründürüp ancak öyle devam etmeli açıkcası ben yapıcamı biliyorum ya beklemedeyim diyim çünkü hala atağa geçmek için çok erken.

selam yazılarınızın hepsini okudum öncelıkle o bahsettıgını şahısla aranızdaki konumu yazmanız önemliydi evli olunca ayrılmak daha bir zordur diye kafanız karışık,mutsuzsunuz,üzgünsünüz,güvensizsiniz bunlar dogal tepkileriniz ama burdakılerde size konuyu sçın biraz derken size yardımcı olmak adına demişlerdir eminim art niyetli degıldır kimse eleştiri elbetteki yapılıcak kızmayın lütfen ben bile anlayamadım adam tam aldattımı aldatmadımı kız sadece resim yollamış aralarındakı iletişim boyutu nedir acaba siz bundan emınsenz aldatıldıgınızdan uzak durun derim insanlar bi çok şeyi affedebilirler ama aldatmayı ben asla kabul etmedım çok kere yaşadım etmedımde ALLAH çok büyük bak karşınada çıkarmış emin ol zamanla geçiyo acısı ilk başlarda aglıyosun ,üzülüyosun ,belkıde kahroluyosun ama geçiyo dıyelımkı affettın nasıl unutucaksın asla mutlu olmuycaksın en ufacık şeyde içini kemırıcek hani bir lafdırya KADIN AFFEDER AMA ASLA UNUTMAZ bir kere yapan hep yapıyo emın ol sen onu bak kaç kere terk etmışsın ama adam akıllanmamış bence kızın ismiini erkek adıyla kayddetmesi tamamen bişiler sakladıgı gösteriyor zaten ya çok kıskançsınız normal arkdaşlarınıda öle kaydediyo yada içinde kıza karşı başka şeyler var arası karanlık işte bize
ama sana tavsiyem hayatında asla olmamaış gibi davransan ii olur çabuk geçer unutursun unutursun

selam yazılarınızın hepsini okudum öncelıkle o bahsettıgını şahısla aranızdaki konumu yazmanız önemliydi evli olunca ayrılmak daha bir zordur diye kafanız karışık,mutsuzsunuz,üzgünsünüz,güvensizsiniz bunlar dogal tepkileriniz ama burdakılerde size konuyu sçın biraz derken size yardımcı olmak adına demişlerdir eminim art niyetli degıldır kimse eleştiri elbetteki yapılıcak kızmayın lütfen ben bile anlayamadım adam tam aldattımı aldatmadımı kız sadece resim yollamış aralarındakı iletişim boyutu nedir acaba siz bundan emınsenz aldatıldıgınızdan uzak durun derim insanlar bi çok şeyi affedebilirler ama aldatmayı ben asla kabul etmedım çok kere yaşadım etmedımde ALLAH çok büyük bak karşınada çıkarmış emin ol zamanla geçiyo acısı ilk başlarda aglıyosun ,üzülüyosun ,belkıde kahroluyosun ama geçiyo dıyelımkı affettın nasıl unutucaksın asla mutlu olmuycaksın en ufacık şeyde içini kemırıcek hani bir lafdırya KADIN AFFEDER AMA ASLA UNUTMAZ bir kere yapan hep yapıyo emın ol sen onu bak kaç kere terk etmışsın ama adam akıllanmamış bence kızın ismiini erkek adıyla kayddetmesi tamamen bişiler sakladıgı gösteriyor zaten ya çok kıskançsınız normal arkdaşlarınıda öle kaydediyo yada içinde kıza karşı başka şeyler var arası karanlık işte bize
ama sana tavsiyem hayatında asla olmamaış gibi davransan ii olur çabuk geçer unutursun unutursun

ilginize yorumunuza çok teşekkür ederim gerçekten çok çok üzgünüm karışığım dediğiniz gibi yeni bir başlangıç olsa bile hep içimde bir kuşku olucak illa ki hala aklım almıyor ne cesaretle benden habersiz gizli saklı bu işi yürütmeye kalkıştı ki benim bu konuda ne kadar hassas sert olduğumu biliyor evet kıskancım da ama o daha fazla aynı şekilde ben ona böyle birşeyi yaşatsam tepkisini tahmin edemiyorum terketmelerimin sebebi tamamen benim dış etkenler olmadı en fazla 3 gün sürmüştür oda arayı fazla açmadım onlarda zaten ilişkimizin ilk 1 yılı içinde olmuştur yoksa artık parmakla gösterilen bir çiftik iyiydik en çok zoruma gidende ben rastgelmesem benden habersiz bu samimiyet daha ne kadar uzayacaktı ilerisi olur muydu ...
asla unutmam unutturmamda günlerdir ne yediğimi içtiğimi bilmiyorum kıza karşı da ne gözle baktığını düşünmek istemiyorum yaşayan bilir gerçekten dayanılcak gibi değil..
ama şundan da eminim bensiz bir hiç ve mutluluk ona uzak olucak kendiside biliyor ve dile getiriyor bunu yazık.

neyi, ne kadar kaldırıp hazmedebileceğinizi en iyi siz bilirsiniz. fazla detay vermediğiniz için, fazla yorum yapamıyorum da.
şu an çok duygusal durumdasınız. biraz sakinleşip, mantıkla bakmaya çalışın duruma. sizin için en doğru kararı öyle verirsiniz.
acele kararlar vermeyin bence. verdiğiniz karardan sonra pişman olmak daha çok üzer sizi.

ilginize yorumunuza çok teşekkür ederim gerçekten çok çok üzgünüm karışığım dediğiniz gibi yeni bir başlangıç olsa bile hep içimde bir kuşku olucak illa ki hala aklım almıyor ne cesaretle benden habersiz gizli saklı bu işi yürütmeye kalkıştı ki benim bu konuda ne kadar hassas sert olduğumu biliyor evet kıskancım da ama o daha fazla aynı şekilde ben ona böyle birşeyi yaşatsam tepkisini tahmin edemiyorum terketmelerimin sebebi tamamen benim dış etkenler olmadı en fazla 3 gün sürmüştür oda arayı fazla açmadım onlarda zaten ilişkimizin ilk 1 yılı içinde olmuştur yoksa artık parmakla gösterilen bir çiftik iyiydik en çok zoruma gidende ben rastgelmesem benden habersiz bu samimiyet daha ne kadar uzayacaktı ilerisi olur muydu ...
asla unutmam unutturmamda günlerdir ne yediğimi içtiğimi bilmiyorum kıza karşı da ne gözle baktığını düşünmek istemiyorum yaşayan bilir gerçekten dayanılcak gibi değil..
ama şundan da eminim bensiz bir hiç ve mutluluk ona uzak olucak kendiside biliyor ve dile getiriyor bunu yazık.

rica ederim seni çok ama çok iyi anlıyorum ben de yaşadım buna benzer şeyler ama ben affetmedim zor zamanlardı ama geçti inan bana bence bu adam senı sevmiş ama şeytana uymuş bişekilde bu ilşki başlasa bile tahmınımce yol almaz biter kuşkularınızla yaşayamazsınız o kadar peşinizden koştu bunun içinmiymi degermiydi diye üzülüyosun takma kafana kendıne yenı hobiler edin çalışıyormuusn ? akşamları dışarı çık sevdigin şeyleri yap bence bir erkege fazla deger vermiceksın dünyanın ennnnnnnn iyi adamıda olsa artık ulaşabilicegi bişey kalmadıgı için sapıtıyolar canım herzaman heran ayrılabilicekmişsin gibi yaklaş ölede tavrın olsun o seni heraman elde tutmaya ugraşıyo bu defada bence numarasını bile sil sensizlik ona yeticektir

Üyeler konu açtıklarında fikir almak için açarlar çoğu zaman, yorum yapanlar saygısızlık yapmadığı, hakaret etmediği sürece düşüncelerini yazabilir, düşüncelerini yazdı diye kimseyi azarlayamazsınız...

Back
X