- 10 Ekim 2014
- 33.369
- 150.616
- 798
- Konu Sahibi Siyahgiyenkiz
Ihtiyac kadar harcanir, maas bilmem kicam istedigim herseyi alir filan cok sacma degil mi? Sadece ihtiyaclarla mi yasanir? Ya da Sonsuz bir butce mi var oratada eger harca harca bitmeyen bir para varsa hakli olunabilir ama yinede belli bir aralik varsa bunu bilmeden nasil harcanir? Butcemin 30bin olmasiyla 10 bin olmasi cok sey farkettirir. Yada farkli miktarlar...
Esim ne istiyorsam aliyor zaten??? Ne aliyor o kadar Allah askina? Mutfakta dolabi doldursa, bikac kiyafet aldirsa ne istesem alir oluyor bazilarina. Para olayini hic dusunmeden istek belirtiyor ve aninda aliniyor olmasi icin benim adamin ulkenin bilenen zenginlerinden olmasi gerekir.
Benim esimde butce dahilinde aldigim hicbiseye laf soylemez, rahatim. Tek sorunu bizimki para olaylarindan fazla uzak. Direk hersey bende.
Ama butceyi bilmeyen, harclik alan konumunda olmak istemezdim yine de.
Esim ne istiyorsam aliyor zaten??? Ne aliyor o kadar Allah askina? Mutfakta dolabi doldursa, bikac kiyafet aldirsa ne istesem alir oluyor bazilarina. Para olayini hic dusunmeden istek belirtiyor ve aninda aliniyor olmasi icin benim adamin ulkenin bilenen zenginlerinden olmasi gerekir.
Benim esimde butce dahilinde aldigim hicbiseye laf soylemez, rahatim. Tek sorunu bizimki para olaylarindan fazla uzak. Direk hersey bende.